Kam sa vybrať k moru v apríli?
Dobrý deň, prosím poraďte kam k moru začiatkom apríla, kde sa dá kúpať. Horši sa mi ekzém tak skrz toho chcem isť aspoň na týždeň. Môžete písať aj konkrétne odporúčania na rezorty, hotely kam cestujete vy (pripadne ste boli a mate skúsenosť.) Budem vďačná.
V tejto geo situacii nemas vela na vyber, skus Mexiko
Dominikanska republika, Kuba. Ale na ekzém by som volila Grécko, Turecko. Ale nie v apríli. Egyptu by som sa teraz vyhla.
My sme boli v Egypte a bolo super ale teraz sa tam neodporuca ist.
@anonym_3dfa0a
@kobkag neodporúča sa ani Turecko, Grécko a cyprus 🙂 keby sa týmto všetci riadia tak sedia doma na riti. Ľudia nebojte sa…
Dominikanska republika, Kuba. Ale na ekzém by som volila Grécko, Turecko. Ale nie v apríli. Egyptu by som sa teraz vyhla.
@anonym_3dfa0a no na Kubu ťažko priletí teraz
Boli sme v aprili v hurghade,vonku 36 st,ale voda studená.
@janinah my sme boli minulý rok a voda bola ok
Maroko, kanáre, ak aj ďalej, tak kľudne by som šla južnú Ameriku 🙂
Kapverdy, relativne blizko, lacne a pocasie v aprili teple, vratane mora. A ak dalej, tak klasika Karibik
@viki191 Jedna známa chodí tak na týždeň do kúpeľov do Trenčianských Teplíc a že sa jej to zlepší, je tam voda s obsahom síry.
@viki191 Jedna známa chodí tak na týždeň do kúpeľov do Trenčianských Teplíc a že sa jej to zlepší, je tam voda s obsahom síry.
@petronelag áno odporúčajú sa a aj Smrdáky
@viki191 na kube a spol.moze prist v aprili uz zmena, ziadane pocasie bude koncit.
@viki191 na kube a spol.moze prist v aprili uz zmena, ziadane pocasie bude koncit.
@janetinka27 fakt by niekto twraz išiel na kubu?
Egypt vaham kvôli sučasnej situácii... kapvedry alebo kanare - mate niekto skúsenosť že ste boli v aprili? Lebo neviem či tam bude dostatočne teplo
Ak to ma byt low cost tak ryanair zacal lietat do Dhakly ( zapadna sahara) kde teplo urcite bude
Alebo co sa tyka ekzemu tak v marci aprili mozes ist ( zas ryanair) na Island - malo ludi , ovela lacnejsie ako v lete a vulkanicka vrela voda s mineralami uplne v kazdej dedine - porozmyslaj
@janetinka27 fakt by niekto twraz išiel na kubu?
@janinah asi tazko, no bez ohladu na terajsiu situaciu, uz tu vyssie radili dominikansku abo kubu, pisem to kvoli pocasiu, obdobiu, ze si to vela ludi neuvedomuje, ze sezona konci

@viki191 Egypt. A za mňa tieto 2 rezorty https://www.invia.sk/hotel/egypt/hurghada/xanad...
https://www.invia.sk/hotel/egypt/hurghada/steig...