Kde sú tie naj kúpele a wellness?
zienky moje poradte mi kde si odychnem ? s kamoskou chceme ist niekam na vikend.a predstavujeme si nieco take ako zabaly,welnnes,sauny proste vsetkooooo 🙂 kde budeme hickane ....:D poradte prosiiiim
@seva112 Ahoj, presne také niečo aj ja hľadám... Kde ste nakoniec boli? Mne sa páčia Rajecké Teplice, ale cenovo sú veľmi nevýhodné. Prípadne už je veľa aj wellness hotelov, nemusia byť kúpele, len nech sú tam vírivky, sauny, bazén.. Najlepšie podľa odporúčania toho, kto tam naozaj bol a vie povedať, čo všetko si tam mohol dovoliť, prípadne kde chodiť medzi procedúrami. Mne sa tak páčilo v Permone v Podbanskom, ale to je tak raz-dvakrát za život (kvôli drahote) 🙂
My sme boli na liptove v hoteli Sojka. Bolo tam super. Pekné izby, dobrá strava, bazén, sauny, vírivka a dali sa tuším objednať aj procedúry. My sme boli nadmieru spokojní.

my sme boli s kamoskou v piestanoch, na kupelnom ostrove, v hoteli Balnea Splendid....ubytko super, aj strava, mali sme polopenziu, pobehali mestecko. boli sme v maji, pocasie bolo nadherne. pozri si zlavomaty, dake zlavy, oni tam furt cosi ponukaju. zavisi od financii 🙂... tento hotel kde sme boli my je sucastou 4 hotelov. rozdiely su v cene. Balnea Esplanade, Balnea Splendid...ostatne neviem. procedury su na jednom mieste, my sme mali bahno, masaze, elektriku, laser (lebo mame aj nejake tie bolacky), boli tam indicke masaze tiez, a kadejake ine...treba mrknut na nete....davali sme vitaminove drinky cez den, vecer v bare nieco ine...a piestany su krasne mesto....som tam bola prvýkrát...