icon

Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment?

28. júl 2025

Ahojte. Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment? Ďakujem

anonym_384beb
8. dec 2025
@alianko9

@anonym_384beb aj tak keď si vezmeš, že to je minimálne 1 hodina v jednej a aj to je podľa mňa málo, takže dokopy 3 hodiny a to neviem, mne osobne to príde zbytočné. Ale tak keď to vám vyhovuje. Ja to mám z pohodlia domova😉

@alianko9 ja viem,len ten vyber bude tazky,tak uvidime.Hlavne,aby sme vedeli kedy mame dovolenky v july,este stale nevieme ani kedy v novom roku sa ide do roboty,nie to este v lete.Ale snad na nocnej dnes uz dostaneme kalendar.Tak uvidime.

alianko9
10. dec 2025
@anonym_384beb

@alianko9 ja viem,len ten vyber bude tazky,tak uvidime.Hlavne,aby sme vedeli kedy mame dovolenky v july,este stale nevieme ani kedy v novom roku sa ide do roboty,nie to este v lete.Ale snad na nocnej dnes uz dostaneme kalendar.Tak uvidime.

@anonym_384beb tak to je najpodstatnejšie vedieť, kedy ti dajú v práci voľno, inak dovolenku objednávať nemôžeš. Takže najprv to zistí a potom pozri stránku TravelCo a tam si popozeraj rôzne destinácie, hotely a podľa toho vyber.

anonym_384beb
10. dec 2025
@alianko9

@anonym_384beb tak to je najpodstatnejšie vedieť, kedy ti dajú v práci voľno, inak dovolenku objednávať nemôžeš. Takže najprv to zistí a potom pozri stránku TravelCo a tam si popozeraj rôzne destinácie, hotely a podľa toho vyber.

@alianko9 Sultan of Side,co hovoris na ten hotel,aj cena je ok.Od 14.7,do 24.7.

anonym_384beb
10. dec 2025
@alianko9

@alianko9 no jo,akurat sedime v 2 ck,to bude nocna.Snad co si vyberieme,ale cena naozaj do 10tisic eur.Drz palce.

anonym_384beb
10. dec 2025
@alianko9

@alianko9 Club Calimera Serra Palace sme nakoniec vybrali.14.7 do 24.7,1 izba 4880 a 2ha izba tiez.No bez par eur 10tisic.

alianko9
7. jan 2026
@anonym_384beb

@alianko9 Club Calimera Serra Palace sme nakoniec vybrali.14.7 do 24.7,1 izba 4880 a 2ha izba tiez.No bez par eur 10tisic.

@anonym_384beb prepáč, som tu dlhší čas nebola, lebo to predvianočné a vianočné obdobie mi dalo zabrať, že som na internete ani poriadne nebola😕 A po pravde som ho aj chcela stráviť s rodinou a nie na internete. Pozerala som hotel, ktorý ste vybrali a je brutálny, aj dobré hodnotenie má😉🙂 A podľa mňa je aj cena fajn, nakoľko idete v hlavnej sezóne. A koľko osôb vás ide?

anonym_384beb
7. jan 2026
@alianko9

@anonym_384beb prepáč, som tu dlhší čas nebola, lebo to predvianočné a vianočné obdobie mi dalo zabrať, že som na internete ani poriadne nebola😕 A po pravde som ho aj chcela stráviť s rodinou a nie na internete. Pozerala som hotel, ktorý ste vybrali a je brutálny, aj dobré hodnotenie má😉🙂 A podľa mňa je aj cena fajn, nakoľko idete v hlavnej sezóne. A koľko osôb vás ide?

@alianko9 8ludi,teda 2 izby vzdy treba.

anonym_384beb
7. jan 2026
@alianko9

@alianko9 boli sme v 1 ck,tam muz,ze jeden hotel,ako bol uplne pri plazi ale 4* a cena 6000eur na obe izby.Ale ked som citala,ze treba ozaj aspon 5*a ked videl ako sa tvarim,tak sme sli do druhej ck a tam sme boli hadam do 2 poobede az sme teda vybrali ten co som ti pisala.Ale cele Turecko sme presli,kym sme vybrali.

alianko9
9. jan 2026
@anonym_384beb

@alianko9 boli sme v 1 ck,tam muz,ze jeden hotel,ako bol uplne pri plazi ale 4* a cena 6000eur na obe izby.Ale ked som citala,ze treba ozaj aspon 5*a ked videl ako sa tvarim,tak sme sli do druhej ck a tam sme boli hadam do 2 poobede az sme teda vybrali ten co som ti pisala.Ale cele Turecko sme presli,kym sme vybrali.

@anonym_384beb áno, to je pravda, že je lepšie aspoň 5*, to už väčšinou býva na úrovni hotel. My sme boli minulý rok v Turecku ako som už písala a mali sme tiež 5* hotel a my sme dokonca mali ultra all inclusive, takže to bola čistá paráda, aj čo sa týka jedenia a pitia. Žiadny lokálny alkohol ale normálne importovaný, náš🙂 Vyzerá dobre ten Váš hotel tak verím, že budete spokojní a že si hlavne poriadne oddýchnete😉🙂

vlasica19
11. jan 2026

@alianko9 Myslis, ze na najvytazenejsie mesiace, ktore mozu zarobit cestovnym kancelariam najviac penazi, vedia pri tych skorych rezervaciach davat nejake zlavy?

alianko9
12. jan 2026
@vlasica19

@alianko9 Myslis, ze na najvytazenejsie mesiace, ktore mozu zarobit cestovnym kancelariam najviac penazi, vedia pri tych skorych rezervaciach davat nejake zlavy?

@vlasica19 oni zľavy nedávajú, zľavy dávajú cestovné kancelárie (organizátori zájazdu) ako je napríklad Satur, Hydrotour, atď. A presne preto sa oplatí kupovať first minute dovolenky, lebo vtedy dávajú najväčšie zľavy.

dom_evi
12. jan 2026

my by sme tento rok velmi chceli niekam ist, ale neviem, co by bolo vhodne absolvovat s dvoma malymi detmi. viete mi nieco odporucit?

anonym_f136cc
12. jan 2026
@dom_evi

my by sme tento rok velmi chceli niekam ist, ale neviem, co by bolo vhodne absolvovat s dvoma malymi detmi. viete mi nieco odporucit?

@dom_evi za nas pre deti top Turecko (avsak more nie je krasne) alebo Severny cyprus. Pripadne pozri nejake Grecko. Podla toho co od dovolenky ocakavas 😊

marcinka44
13. jan 2026
@alianko9

@marcinka44 ahoj, začnem tým, že veľmi dobrý výber, že chcete ísť letecky a all inclusive, tie dovolenky sú úplne o niečom inom, keď sa nemusíš starať o stravu, viac si oddýchnete. A tak isto ako luliu, tak aj ja ti napíšeš, že isto je lepší first minute a čím skôr, tým lepšie, lebo budete mať nižšiu cenu, potom to už pomaly stúpa hore.

@alianko9 prepáč, som tu dlhší čas nebola😕 Chcem ti ale napísať, že dovolenku mám vybratú a kúpenú. Nakoniec sme to všetko spískali ešte pred Vianocami a dali sme si to ako vianočný darček🙂 Poletíme do Turecka🙂

vlasica19
13. jan 2026

@alianko9 v ktorych mesiacoch sa oplati najviac rezervovat zajazd, mas to odsledovane? A koho si myslela tym oni?

alianko9
14. jan 2026
@vlasica19

@alianko9 v ktorych mesiacoch sa oplati najviac rezervovat zajazd, mas to odsledovane? A koho si myslela tym oni?

@marcinka44 paráda, to sa teším s Vami, a do akého hotela pôjdete? Ktorý ste vybrali?
@vlasica19 najlepšie a najlacnejšie mesiace na first minute sú október a november a myslela som travelco, lebo my kupujeme u nich dovolenky a oni mi to raz vysvetľovali, ako to celé funguje a že oni si nemôžu dať hocikedy zľavu akú chcú

fednaja
14. jan 2026

Tento rok sme sa s rodinou dohodli, že pôjdeme na prvú spoločnú dovolenku. Zatiaľ to vyzerá, že komplet všetci môžeme, takže u nás pripadá do úvahy len first minute. Keďže idú aj deti, asi by to chcelo nejaký rezort baby friendly 😉

marcinka44
3. feb 2026
@alianko9

@marcinka44 paráda, to sa teším s Vami, a do akého hotela pôjdete? Ktorý ste vybrali?
@vlasica19 najlepšie a najlacnejšie mesiace na first minute sú október a november a myslela som travelco, lebo my kupujeme u nich dovolenky a oni mi to raz vysvetľovali, ako to celé funguje a že oni si nemôžu dať hocikedy zľavu akú chcú

@alianko9 Adalya Ocean Deluxe, tak sa volá hotel, do ktorého pôjdeme🙂
@fednaja tak idete tiež vyberať vhodný hotel ale teraz je dosť veľa v ponuke baby friendly hotelov, takže snáď nebudete mať problém. A ktorú destináciu by ste chceli?

fednaja
3. feb 2026

@marcinka44 sesternica, čo chodievajú na dovolenky pravidelne, odporúčala Egypt. Vraj tam majú pekné rezorty aj pre deti, s vodnými atrakciami priamo v hoteloch. Máš nejaké odporúčanie?

marcinka44
4. feb 2026
@fednaja

@marcinka44 sesternica, čo chodievajú na dovolenky pravidelne, odporúčala Egypt. Vraj tam majú pekné rezorty aj pre deti, s vodnými atrakciami priamo v hoteloch. Máš nejaké odporúčanie?

@fednaja áno, to je pravda, že v Egypte je kopu hotelov pekných s dobrým vybavením len osobne neviem koľko ročné detičky máš, ale tam treba byť opatrný s tou "faraonovou pomstou" aby ste nemali pokazenú celú dovolenku. Pokiaľ sú malé deti, tak skôr odporúčam Turecko, tam sú tiež super hotely, len treba hľadať alebo si nechať poradiť od tých, ktorý poznajú hotely najlepšie, z cestovky niekoho osloviť

vlasica19
4. feb 2026

@alianko9 jaaaaaj, tak to uz som celkom prepasla. A na zaklade coho davaju potom tie zlavy?

alianko9
5. feb 2026
@marcinka44

@alianko9 Adalya Ocean Deluxe, tak sa volá hotel, do ktorého pôjdeme🙂
@fednaja tak idete tiež vyberať vhodný hotel ale teraz je dosť veľa v ponuke baby friendly hotelov, takže snáď nebudete mať problém. A ktorú destináciu by ste chceli?

@marcinka44 idem pozrieť aký je to hotel, názov mi nič nehovorí🙂
@vlasica19 oni dajú zľavu vtedy, keď ju dajú aj organizátori zájazdu (satur, hydrotour, fischer, atd.) Napríklad ak by dali teraz na valentína zľavu 100€, tak rovnakú zľavu dostane aj zákazník u nich v travelcu. Chápeš trošku? Snáď som ti to zrozumiteľne vysvetlila, snažila som sa🙂

vlasica19
5. feb 2026

@alianko9 jasne, chapem, ale to je super, ze posuvaju celu sumu konecnemu zakaznikovi. Kam si s nimi naposledy cestovala?

alianko9
9. feb 2026
@vlasica19

@alianko9 jasne, chapem, ale to je super, ze posuvaju celu sumu konecnemu zakaznikovi. Kam si s nimi naposledy cestovala?

@vlasica19 vieš čo minulý rok sme boli v Turecku, už som to tu tuším aj písala🙂

truthy
9. feb 2026

@alianko9 jeeej, turecko je moj sen, kde ste konkretne boli v akom ubytku?

alianko9
10. feb 2026
@truthy

@alianko9 jeeej, turecko je moj sen, kde ste konkretne boli v akom ubytku?

@truthy v tomto hotely sme boli, ak chceš, kľudne ti viem poposielať nejaké fotky, ako to tam vyzeralo, bol to krásny hotel, veľký a hovorím, hlavne jedlo a ten ultra all inclusive, ktorý sme mali bol vynikajúci

truthy
10. feb 2026

@alianko9 ak by si mohla, bolo by to super, ja si to zatial kukne cez ich stranku. a myslis ze este maju tie akcie first minute?

alianko9
12. feb 2026
@truthy

@alianko9 ak by si mohla, bolo by to super, ja si to zatial kukne cez ich stranku. a myslis ze este maju tie akcie first minute?

@truthy snažila som sa vybrať také najlepšie fotky, aby si videla, ako to tam vyzerá, tak nech sa ti páči😉 A áno, majú ešte first minute

truthy
12. feb 2026

@alianko9 vyzera to tam krasne, uz nech sa aj my niekde v teple opalujeme, tato zima mi pride nekonecna. mne sa to velmi pozdava. bude to tam vpohode aj s trojrocny dietatom?

alianko9
19. feb 2026
@truthy

@alianko9 vyzera to tam krasne, uz nech sa aj my niekde v teple opalujeme, tato zima mi pride nekonecna. mne sa to velmi pozdava. bude to tam vpohode aj s trojrocny dietatom?

@truthy a ešte teraz keď začalo snežiť🙈😀 Mne ale našťastie zima nerobí problém, nakoľko lyžujeme ale už som bola tiež pripravená, že príde jar a viac slniečka🌞 A tento hotel je brutálny pre deti, boli s nami aj moja sestra a ona má 4 ročného syna a ten sa tam vybláznil, lebo je tam aj detský aquapark (tobogány, detské bazény, atď.) a aj detský program večer na úrovni, dokonca jeden deň tam mali skákacie hrady, ako fakt brutááál pre deti