icon

Oral-B iO 5: Oplatí sa kúpiť túto kefku?

anna5678
22. apr 2026

Pekný večer, chcela by som sa opýtať ci niekto z vás má tuto kefku, ci sa oplati si ju zakupit. Nejake plusy minusy popripade odporucania na nieco ine. Dakujem

catherin4
22. apr 2026

Ja ju mam, mne ju odporucila moja zubarka. Za mna v pohode.

aurelia2000
23. apr 2026

Ja ju mám v ružovej farbe, výborná je. Mám aj iný typ (Sencor, ovalny tvar) a striedam ich, asi len podľa nálady, obe sú dobré. Túto Oral som kupovala s nejakým kupónom od Union, neviem či to nebola až 50€ zľava. Sencor mám cca 6 rokov, Oral 2 roky, len tie hlavice kupujem, najvýhodnejšie vo veľkej sade z alzy. Sencor mi stačí dobíjať raz za pol roka a Oral každý mesiac, lebo má takú "inteligenciu", že keď sa len trochu pohne, tak zasvieti, neviem k čomu to je dobre. Sú ľudia, ktorí si nezvyknú na elektrickú kefku a zuby majú výborné, ale pre mňa je to super vecička.

anna5678
autor
25. apr 2026
@aurelia2000

Ja ju mám v ružovej farbe, výborná je. Mám aj iný typ (Sencor, ovalny tvar) a striedam ich, asi len podľa nálady, obe sú dobré. Túto Oral som kupovala s nejakým kupónom od Union, neviem či to nebola až 50€ zľava. Sencor mám cca 6 rokov, Oral 2 roky, len tie hlavice kupujem, najvýhodnejšie vo veľkej sade z alzy. Sencor mi stačí dobíjať raz za pol roka a Oral každý mesiac, lebo má takú "inteligenciu", že keď sa len trochu pohne, tak zasvieti, neviem k čomu to je dobre. Sú ľudia, ktorí si nezvyknú na elektrickú kefku a zuby majú výborné, ale pre mňa je to super vecička.

A čo sa tyka aplikacie funguje normalne? Niekde som citala ze sa za nu plati ....? Je vobec potrebná k pouzivaniu ?

aurelia2000
26. apr 2026
@anna5678

A čo sa tyka aplikacie funguje normalne? Niekde som citala ze sa za nu plati ....? Je vobec potrebná k pouzivaniu ?

@anna5678 🫪 aplikácia k zubnej kefke? Ani o nej neviem. O chvíľu bude aplikácia už aj k toaletnemu.

petruldo
26. apr 2026
@anna5678

@anna5678 za aplikáciu sa neplatí, vidíš v nej ako si umyvas zuby po sektoroch, štatistiku

akvi
26. apr 2026

@anna5678 za tú cenu kúpiš sonicku zubnú kefku. Ale na tú si treba zvyknut, je to zo začiatku nepríjemné. Elektrická kefka všeobecne určite nie je krok vedľa, kľudne si ju kúp, naozaj lepšie vyčistí zuby, ako klasika. Na aplikácie sa môžeš zvysoka vy... Zbytočnosť.