Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment?
Ahojte. Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment? Ďakujem
@marcinka44 a nie je tá faraónova pomsta len taký mýtus? Videla som na jednej stránke, kde píšu ľudia o Egypte, že to vlastne nie je nič také. Ide skôr o to, že si podchladia väčšinou cudzinci žalúdok, alebo proste len nie sú zvyknutí na tie ich všelijaké jedlá.
@fednaja neviem😇 Tiež som už aj takéto počula ale tak jedno je jasné, že človek musí byť obozretný čo dá do úst a samozrejme aj menej ľadu v nápojoch treba, lebo pri takých horúčavách to môže byť škodlivé na žalúdok
@marcinka44 no ľad je asi to najhoršie, však potom, keď ideš na slnko, to akoby si si až pýtala to podchladenie. V každom prípade treba asi byť opatrnejší, ak sme v krajinách, ktoré majú celkovo iné jedlá a koreniny.
@marcinka44 no ľad je asi to najhoršie, však potom, keď ideš na slnko, to akoby si si až pýtala to podchladenie. V každom prípade treba asi byť opatrnejší, ak sme v krajinách, ktoré majú celkovo iné jedlá a koreniny.
@fednaja presne, tak by som to aj ja uzavrela. A mne akurát včera kamarátka zúfala volala, že rieši narýchlo dovolenku, lebo mali ísť v sobotu do Ománu s malým 10 mesačným synom a tým, že teraz sa tam začalo kade-tade bojovať, tak sa tam boja ísť a čakajú čo bude, hrozné😒 Človek sa teší na dovolenku, ktorú má niekoľko mesiacov dopredu zaplatenú a nakoniec sa tam bojí vycestovať
@fednaja presne, tak by som to aj ja uzavrela. A mne akurát včera kamarátka zúfala volala, že rieši narýchlo dovolenku, lebo mali ísť v sobotu do Ománu s malým 10 mesačným synom a tým, že teraz sa tam začalo kade-tade bojovať, tak sa tam boja ísť a čakajú čo bude, hrozné😒 Človek sa teší na dovolenku, ktorú má niekoľko mesiacov dopredu zaplatenú a nakoniec sa tam bojí vycestovať
@marcinka44 Zrušili len dovolenky v Ománe Muscate. Do Salalah sa normálne lieta, tá časť je mimo trasy konfliktu. S kým má letieť? So Saturom?
Nech sa priamo vo svojej cestovke informuje, či môže zájazd zameniť za iný z ich ponuky. Viem, že niektoré ck takto vyšli svojm zákazníkom v ústrety.
@marcinka44 Zrušili len dovolenky v Ománe Muscate. Do Salalah sa normálne lieta, tá časť je mimo trasy konfliktu. S kým má letieť? So Saturom?
Nech sa priamo vo svojej cestovke informuje, či môže zájazd zameniť za iný z ich ponuky. Viem, že niektoré ck takto vyšli svojm zákazníkom v ústrety.
@jaja20 tuším mi spomínala hydrotour ale nie som si istá, no včera večer mi už písala, že im vrátia celú sumu, skúšala nájsť aj náhradnú nejakú dovolenku ale nakoniec nenašla nič, tak že nejdú nikam
@marcinka44 to sa nečudujem. Ja by som mala hrozná strach, istotne by som nikam nešla a radšej riešila nejakú kompenzáciu, veď lety aj zrušili úplne do niektorých krajín, takže mali by dostať peniaze naspäť.
@marcinka44 to sa nečudujem. Ja by som mala hrozná strach, istotne by som nikam nešla a radšej riešila nejakú kompenzáciu, veď lety aj zrušili úplne do niektorých krajín, takže mali by dostať peniaze naspäť.
@fednaja zrušili ale iba do tých destinácií, ktoré sú ohrozené. Oni chceli napríklad zanzibar alebo úplne niečo iné, že pôjdu namiesto toho, len tam bol problém zase nejako s letom, keďže majú malé dieťatko a preto to aj vzdala. Aspoň pôjdeme spolu na letnú😝😀
@marcinka44 ja mam ale pocit, ze postupne to hrozi aj v inych krajinach, ktore budu bud priamo alebo nepriamo zatiahnute do konfliktu.
Baby ani nehovorte, my sme si akurat zaciatkom minuleho tyzdna kupili dovolenku na velku noc, od 4.4. do 11.4. do Turecka, kupovali sme cez cestovku travelco a tento tyzden ked som zbadala, ze aj turecko znicilo nejaku raketu, tak mi az zostalo zle😔 Verim, ze sa to za mesiac nejako utrasie a ze budeme moct vycestovat. Uz ani spravy nemozem pozerat, lebo mi je z toho smutno😔😔
@marcinka44 ja mam ale pocit, ze postupne to hrozi aj v inych krajinach, ktore budu bud priamo alebo nepriamo zatiahnute do konfliktu.
@vlasica19 áno, to si myslím aj ja ale tak verím v to, že čím skôr bude po týchto bojoch!❤
zeny, ja mam taky strach. prvykrat sme si bookli dovolenku dopredu, ze sa budeme vytesovat, a stalo sa toto. neviem, ci sa dokazem nejako uvolnit a tesit sa tam, najradsej by som to cele zrusila☹
zeny, ja mam taky strach. prvykrat sme si bookli dovolenku dopredu, ze sa budeme vytesovat, a stalo sa toto. neviem, ci sa dokazem nejako uvolnit a tesit sa tam, najradsej by som to cele zrusila☹
@moncurienula a kam cestujete?
@moncurienula prosim ta, mysli pozitivne. Neprivolavaj si nejake zle veci tymto. A hlavne toto vobec nie je dobre na psychiku. Kam idete? Do Dubaja alebo Emiratov teraz niekedy? Nie je dovod na paniku, ked ides niekam po Europe.
Ja mam kamaratku, co len hoaxami zije a hlupostami na internete a ona mi pise 50 sprav denne, ako tu zomrieme, ako jej prepadne dovolenka v Grecku v juli, lebo tu bude vsade vojna...
Ja osobne by som teraz opakujem teraz v tomto obdobi zvazila navstevu Emiratov a celkovo blizkeho vychodu. Nikto nevie, aka bude situacia za par tyzdnov, mesiacov.
@milmiu juj, to teda nezavidim. fakt je, ze teraz to budu mat asi v kazdej cestovke velmi tazke, lebo ludia maju strach a nikto nevie, kedy to vobec skonci.
@dom_evi si ma teda povzbudila😔 No my myslime stale pozitivne a tak to je aj v tomto pripade a verim, ze sa to nejako umudri a ze sa bude dat cestovat

@marcinka44 a nie je tá faraónova pomsta len taký mýtus? Videla som na jednej stránke, kde píšu ľudia o Egypte, že to vlastne nie je nič také. Ide skôr o to, že si podchladia väčšinou cudzinci žalúdok, alebo proste len nie sú zvyknutí na tie ich všelijaké jedlá.