icon

Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment?

28. júl 2025

Ahojte. Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment? Ďakujem

Strana
z4
alianko9
12. apr 2026
@anonym_384beb

@alianko9 deti sa zabavia hlavne na toboganoch,more ich zaujimat nebude.

@anonym_384beb jasne, tobogany su super. To si pamatam aj ja ked som bola ako decko, ze vacsinu casu sme travili na toboganoch a v bazenoch, ze more minimum a teraz zase ked idem na dovolenku, tak len pri mori som, lebo vsak bazeny mame aj doma ale more nie🙂

anonym_384beb
12. apr 2026
@alianko9

@anonym_384beb jasne, tobogany su super. To si pamatam aj ja ked som bola ako decko, ze vacsinu casu sme travili na toboganoch a v bazenoch, ze more minimum a teraz zase ked idem na dovolenku, tak len pri mori som, lebo vsak bazeny mame aj doma ale more nie🙂

@alianko9 no ved to,ked je clovek starsi vsetko vnima inak,ako deti.

anonym_384beb
12. apr 2026
@alianko9

@alianko9 sme akurat vcera boli v actione,a uz bazeny na leto predavaju,a tak vravim muzovi:boze nech uz je leto,nech uz sme konecne na dovolenke.Treba nam to uz ako sol,si oddychnut od vsetkeho kolobehu zivota.

alianko9
12. apr 2026
@anonym_384beb

@alianko9 no ved to,ked je clovek starsi vsetko vnima inak,ako deti.

@anonym_384beb presne tak ale aj deti to casom pochopia a viac si budu uzivat more🙂 Jooj ani nehovor, tiez by som uz brala teplo, bazen a nie taketo pocasie, clovek ani nevie, ako sa obliect, lebo aj ked slnko svieti, tak je zima

anonym_384beb
12. apr 2026
@alianko9

@anonym_384beb presne tak ale aj deti to casom pochopia a viac si budu uzivat more🙂 Jooj ani nehovor, tiez by som uz brala teplo, bazen a nie taketo pocasie, clovek ani nevie, ako sa obliect, lebo aj ked slnko svieti, tak je zima

@alianko9 presne,ze konecne teplo na prechodne bundy a rano este mrzne,posledne dni.Jaj,ale ubehne to rychlo.Teraz budeme davat energiu a hlavne peniaze na 3tie statie na 3auto,tak snad to dovtedy aj dorobime.Vela,vela roboty este bude s tym,cez volno.

milmiu
13. apr 2026

Baby ahojte, tak uz vyoddychovana, som sa rozhodla vam napisat, ze Turecko bolo super, nic sme nepocitovali a dovolenku sme si uzili najviac ako sme vedeli. Som vdacna aj travelcu, ze nas sprostredkovali taku paradnu dovolenku a odporucam kazdemu, bol to super relax po zime😉🙂

alianko9
14. apr 2026
@anonym_384beb

@alianko9 presne,ze konecne teplo na prechodne bundy a rano este mrzne,posledne dni.Jaj,ale ubehne to rychlo.Teraz budeme davat energiu a hlavne peniaze na 3tie statie na 3auto,tak snad to dovtedy aj dorobime.Vela,vela roboty este bude s tym,cez volno.

@anonym_384beb to suhlasim, ze to velmi rychlo ubehne. Ved len teraz bol novy rok a uz je pomaly polka aprila fuc, strasne ten cas uteka😕
@milmiu jeej som rada, ze si sa ozvala😉 A mali ste tam teplucko? Kolko tam bolo stupnov?

fednaja
14. apr 2026

@milmiu jej super, takže si bola spokojná? všetko bolo ok, žiadne komplikácie?

Strana
z4