icon

Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment?

28. júl 2025

Ahojte. Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment? Ďakujem

Strana
z4
alianko9
12. apr 2026
@anonym_384beb

@alianko9 deti sa zabavia hlavne na toboganoch,more ich zaujimat nebude.

@anonym_384beb jasne, tobogany su super. To si pamatam aj ja ked som bola ako decko, ze vacsinu casu sme travili na toboganoch a v bazenoch, ze more minimum a teraz zase ked idem na dovolenku, tak len pri mori som, lebo vsak bazeny mame aj doma ale more nie🙂

anonym_384beb
12. apr 2026
@alianko9

@anonym_384beb jasne, tobogany su super. To si pamatam aj ja ked som bola ako decko, ze vacsinu casu sme travili na toboganoch a v bazenoch, ze more minimum a teraz zase ked idem na dovolenku, tak len pri mori som, lebo vsak bazeny mame aj doma ale more nie🙂

@alianko9 no ved to,ked je clovek starsi vsetko vnima inak,ako deti.

anonym_384beb
12. apr 2026
@alianko9

@alianko9 sme akurat vcera boli v actione,a uz bazeny na leto predavaju,a tak vravim muzovi:boze nech uz je leto,nech uz sme konecne na dovolenke.Treba nam to uz ako sol,si oddychnut od vsetkeho kolobehu zivota.

alianko9
12. apr 2026
@anonym_384beb

@alianko9 no ved to,ked je clovek starsi vsetko vnima inak,ako deti.

@anonym_384beb presne tak ale aj deti to casom pochopia a viac si budu uzivat more🙂 Jooj ani nehovor, tiez by som uz brala teplo, bazen a nie taketo pocasie, clovek ani nevie, ako sa obliect, lebo aj ked slnko svieti, tak je zima

anonym_384beb
12. apr 2026
@alianko9

@anonym_384beb presne tak ale aj deti to casom pochopia a viac si budu uzivat more🙂 Jooj ani nehovor, tiez by som uz brala teplo, bazen a nie taketo pocasie, clovek ani nevie, ako sa obliect, lebo aj ked slnko svieti, tak je zima

@alianko9 presne,ze konecne teplo na prechodne bundy a rano este mrzne,posledne dni.Jaj,ale ubehne to rychlo.Teraz budeme davat energiu a hlavne peniaze na 3tie statie na 3auto,tak snad to dovtedy aj dorobime.Vela,vela roboty este bude s tym,cez volno.

milmiu
13. apr 2026

Baby ahojte, tak uz vyoddychovana, som sa rozhodla vam napisat, ze Turecko bolo super, nic sme nepocitovali a dovolenku sme si uzili najviac ako sme vedeli. Som vdacna aj travelcu, ze nas sprostredkovali taku paradnu dovolenku a odporucam kazdemu, bol to super relax po zime😉🙂

alianko9
14. apr 2026
@anonym_384beb

@alianko9 presne,ze konecne teplo na prechodne bundy a rano este mrzne,posledne dni.Jaj,ale ubehne to rychlo.Teraz budeme davat energiu a hlavne peniaze na 3tie statie na 3auto,tak snad to dovtedy aj dorobime.Vela,vela roboty este bude s tym,cez volno.

@anonym_384beb to suhlasim, ze to velmi rychlo ubehne. Ved len teraz bol novy rok a uz je pomaly polka aprila fuc, strasne ten cas uteka😕
@milmiu jeej som rada, ze si sa ozvala😉 A mali ste tam teplucko? Kolko tam bolo stupnov?

fednaja
14. apr 2026

@milmiu jej super, takže si bola spokojná? všetko bolo ok, žiadne komplikácie?

milmiu
6. máj 2026
@alianko9

@anonym_384beb to suhlasim, ze to velmi rychlo ubehne. Ved len teraz bol novy rok a uz je pomaly polka aprila fuc, strasne ten cas uteka😕
@milmiu jeej som rada, ze si sa ozvala😉 A mali ste tam teplucko? Kolko tam bolo stupnov?

@alianko9 ano, bolo celkom teplo tak okolo 25 stupnov, mne to ale bohate stacilo🙂
@fednaja ziadne komplikacie, paradny hotel, strava uzasna, velmi sme boli spokojni😉🙂 Nic nam nechybalo🙂

moncurienula
6. máj 2026

@milmiu tak ste si super oddychli. zavidim, ja uz to potrebujem strasne, lebo ma asi picne v praci. no este si chvilu pockam. a necitili ste nijako tu politicku situaciu co sa deje?

milmiu
6. máj 2026
@moncurienula

@milmiu tak ste si super oddychli. zavidim, ja uz to potrebujem strasne, lebo ma asi picne v praci. no este si chvilu pockam. a necitili ste nijako tu politicku situaciu co sa deje?

@moncurienula to verim, dobre to padne taka tyzdnova dovolenka, tyzdnovy oddych od vsetkeho a hlavne od toho kazdodenneho stereotypu, vrelo odporucam zakupit nejaku dofcu a ist 🙂 Nie, vsetko bolo v poriadku

anonym_3b722d
6. máj 2026

aj my ideme do Calimera serra palace, som netusila, ze Jaros tam natacal ten klip 😂 tak snad vybral dobry hotel, ked taka reklama.

milmiu
11. máj 2026
@anonym_3b722d

aj my ideme do Calimera serra palace, som netusila, ze Jaros tam natacal ten klip 😂 tak snad vybral dobry hotel, ked taka reklama.

@anonym_3b722d a kedy idete?

fednaja
11. máj 2026

@milmiu stravu ma ani len nenapadlo sa pýtať, ale viem, že niekde s ňou býva problém. A čo atrakcie nejaké pre deti? Boli k dispozícii, či len za poplatok klasické na mori?

milmiu
Včera o 11:01
@fednaja

@milmiu stravu ma ani len nenapadlo sa pýtať, ale viem, že niekde s ňou býva problém. A čo atrakcie nejaké pre deti? Boli k dispozícii, či len za poplatok klasické na mori?

@fednaja no my sme zase taky, ze si potrpime na dobrej strave, takze si davame na to pozor lebo boli sme uz aj na takych dovolenkach, kde strava bola akoze nic moc a nebolo to bohvieco, ked si pomaly tyzden jedla len kebab a hranolky, lebo nic ine ti tam nechutilo. Vies co, my sme nic take neriesili, my sme si uzivali oddych a hlavne more, takze ani neviem😇

vlasica19
Včera o 12:02

S takou zlou stravou sa dovolenka potom dokaze riadne predrazit, ked je clovek nuteny si kupovat navyse. Na dovolenke si vsetci chceme oddychnut, dobre sa najest, okrem teda toho, ze pri plavani cloveku ovela rychlejsie vyhladne. Ja ked som takto niekde, jedla by som nonstop, takze dobra strava je aj pre mna zaklad.

milmiu
Dnes o 04:56
@vlasica19

S takou zlou stravou sa dovolenka potom dokaze riadne predrazit, ked je clovek nuteny si kupovat navyse. Na dovolenke si vsetci chceme oddychnut, dobre sa najest, okrem teda toho, ze pri plavani cloveku ovela rychlejsie vyhladne. Ja ked som takto niekde, jedla by som nonstop, takze dobra strava je aj pre mna zaklad.

@vlasica19 presne aj ja to mam tak isto a preto chodime vylucne all inclusive, aby som mohla jest kedy sa mi zachce😂😂

truthy
Dnes o 11:42

@milmiu ja som bola uz vselijake varianty, ale pri all inclusive si fakt jednak najviac oddychnem, ale aj najviac vychutnam to jedlo. vzdy je toho neurekom a pokial si clovek da pozor pri vybere rezortu, aby mal dobru kuchynu, tak je to uplna parada 😉

Strana
z4