icon

Kojenie počas výletov

jana3105
3. aug 2020

Ako riešite kojenie počas výletov? Chcem ísť na výlet s deťmi do Bojníc do zoo s 5 ročným synom a takmer 3 mesačným synom. Dá sa tam niekde dieťa v kľude nakojiť? Ďakujem

zuzanaete
•
3. aug 2020

Kojila som hocikde. 🙂

ajka0207
•
3. aug 2020

@jana3105 kojila som v šatke. Ale v prípade núdze aj na hocijakej lavičke.

pribinak
•
3. aug 2020

Dojčila som hocikde. Prehodila som cez seba plienku a bolo. Neriešila som okoloidúcich.

lauriema
•
3. aug 2020

@pribinak
@jana3105 Aj ja kojím všade ved je to to najprirodzenejsie.... Prehodím si plienku cez seba a ideš 😉😉😉😉😘

jana3105
autor
•
3. aug 2020

Tiež som uvažovala, že asi na lavičke, len som nevedela čo na to ľudia okolo. Máte pravdu, že je to prirodzené a nieriešiť okolie. Tá plienka mi nenapadla. Ešte raz ďakujem za rady. 🙂

nikpa
•
3. aug 2020

@jana3105 prehod plienku, šatku alebo niečo a hotovo, bábätko predsa jest musí a doma s 5 ročným sedieť nebudete kym dokojis 😉

gurags
•
3. aug 2020

@jana3105 bola som v bojniciach s 4 mesačnou kojila som na lavičke a dala som cez nás veľkú ten ku plienku, takú z lidla. Ľudia to neriešili, je to úplne normálne.

sono2
•
3. aug 2020

Fakt sa nemáš čo obmedzovať! Na mňa sa nikto ani len nepozrel. Ja dojčím fakt hocikde!

aprilowka
•
3. aug 2020

@jana3105 keď to bolo súrne kojila som v aute na zadnom sedadle...

montemotherone
•
3. aug 2020

@jana3105 áno. Hocikde 😊 Veď ľudia sa stravujú kde sa im zachce 🤷‍♀️

lulu0123
•
3. aug 2020

Ja som pouzivala podobnu satku na dojcenie ako je tato:
https://rybicka.sk/produkt/satka-na-dojcenie-ty...

kiki68
•
4. aug 2020

Ja kojim vsade. Plienka cez seba a ide sa na vec. Proste je to hlad a smad dietata. Takze dnes som kojila v obchodaku pri vstupe do metra. Musela som po uradoch a maly uz po ceste naspat reval hladom. Nezajem a kojilo sa