icon

Koľko investujete do dovolenky a aké destinácie plánujete?

30. jún 2026

kolko ste tento rok ochotni investovat do dovolenky a kam vsade idete

sense
1. júl 2026

Idem na SvK a do Čiech toto leto. V mojom prípade to nie je otázka ochoty investície , ale určenie priorít. Stačí že sme museli zrušiť dva päťdňové pobyty, kvôli zdravotnemu stavu muža. A je mi jedno či Janka, Zuzka ,Betka idú cez pol zemegule alebo susedia na 6 týždňov na Srilanku a "okolie"

anjelicek26
1. júl 2026

Ideme tyzden do Danska na ostrov, dom pre desat ludi - 1600e - top s bazenom a virivkou... deti to tam miluju, budu lovit kraby, ryby, pozerat na tulene... ano nie je tam hic, potrebuju neopren, ale vo vode su stale... na leteckej dovci sme boli v marci, tak teraz ideme inak.... no a k teme kazdy investuje, kolko sa da, moji si uzivaju vsetky typy dovolenky vratane low cost stan a camping... je im to uplne jedno...

tilly
1. júl 2026
@anonym_89a4ae

Rozpocet mame pre 4osoby spolu 1800€, tyzden na Slovensku na farme v maringotke, tyzden vlakom po Čechach.

@anonym_89a4ae toto ma zaujalo. Tým vlakom po Čechách. Máš nejaký plán? Kam všade idete? To môže byť úplne super.

simsalabim
1. júl 2026

12 dni, boli sme na poznavacke v Skotsku, Edinburgh, Glasgow, Stirling, Vysocina, Inverness, Isle of Skye, Midhope Castle (aka Lallybroch). Navrat do tejto horucavy bol kruty 😅

tilly
1. júl 2026

My máme svoje obytné auto, takže precestujeme veľmi veľa, bez konkrétneho plánu bez obmedzenia dní a stojí nás to pomaly toľko, ako keby sme boli doma. Nechodíme do kempov, väčšinou sme niekde nadivoko.
Sme obmedzení väčšinou len časom. Musíme sa vrátiť, keď máme nejaké termíny. Nie sme zamestnanci.
Deti sú veľké, nechodia s nami.
Kam ideme, sa väčšinou rozhodujeme až vo Viedni 😅 podla počasia
Teraz sme boli napr. v horách v Taliansku, kde bolo o 10 stupňov menej. Chceli sme byť dva dni, zostali sme 4, lebo bolo dobre. Odišli sme, až keď nás vyhnala búrka.

zmrzlinka2021
1. júl 2026
@simsalabim

12 dni, boli sme na poznavacke v Skotsku, Edinburgh, Glasgow, Stirling, Vysocina, Inverness, Isle of Skye, Midhope Castle (aka Lallybroch). Navrat do tejto horucavy bol kruty 😅

@simsalabim cez koho ste boli?

anonym_10927b
1. júl 2026

Ja som dala na implantaty a korunky 3800 eur a 25 000 eur do auta, čiže to je moja dovolenka tento rok, budúci rok a možno aj ten nasledujúci.

anonym_73fe38
1. júl 2026

my sme boli na Cypre - 2+1 na tyzden 2500€ - ALL IN a ideme este na dva tyzdne do svojho do Chorvatska, takze ubytko neplatime, iba co tam minieme. Otazka, kolko sme ochotni minut na dovolenku... napriklad nie som ochotna minut v trinity hoteli v SR za vikend 700€, ale som ochotna ich minut napriklad na 4dni v Barcelone. taktiez nie som ochotna minut 5tisic € na tyzden v lete v Turecku, ale niekde v exotike v zime ano.

simsalabim
1. júl 2026
@zmrzlinka2021

@simsalabim cez koho ste boli?

@zmrzlinka2021 sami sme si to planovali, chodili sme vacsinou vlakom, ale mali sme aj prenajate auto (iba 1 den na Midhope castle a 2 dni Isle of Skye).

anonym_5621bf
1. júl 2026

My 4* hotel v Poľsku pri mori na 6 dní, polpenzia, 2 dospelý a 1 dieťa za 500€ + 200€ počítam na iné veci ktoré si tam kúpime. Dva predĺžené víkendy strávime na Slovenku, rezervovala som cez Zľavomat. Jeden víkend za 200€ a druhý za 250€.
My chodíme raz za dva mesiace na predĺžený víkend. V lete vyberáme lacnejšie varianty aby sme mohli chodiť celý rok.

bosorkabb
1. júl 2026
@anonym_5621bf

My 4* hotel v Poľsku pri mori na 6 dní, polpenzia, 2 dospelý a 1 dieťa za 500€ + 200€ počítam na iné veci ktoré si tam kúpime. Dva predĺžené víkendy strávime na Slovenku, rezervovala som cez Zľavomat. Jeden víkend za 200€ a druhý za 250€.
My chodíme raz za dva mesiace na predĺžený víkend. V lete vyberáme lacnejšie varianty aby sme mohli chodiť celý rok.

@anonym_5621bf hodíš link na hotel v Poľsku? Premýšľam že v septembri by sme niekam vyrazili.

anonym_cef950
1. júl 2026

Súper 🙂
A že sa máme zle na Slovensku a ze ako ľudia živoria
V dobrom🥳

anonym_a78af0
1. júl 2026
@anonym_cef950

Súper 🙂
V dobrom🥳

@anonym_cef950 logicky, ten, kto nikde nebol, lebo nema z coho, sem nenapise...

anonym_88c18f
1. júl 2026

Presne tak je veľa ľudí čo na to nemajú. Biedne žijú z výplaty do výplaty. Tak ako ja dovolenka bude doma. Ale môžeme byť radi ze nehladujeme. Je to smutné. 😥

anonym_cef950
1. júl 2026
@anonym_a78af0

@anonym_cef950 logicky, ten, kto nikde nebol, lebo nema z coho, sem nenapise...

@anonym_a78af0 jasné
Len všade sa spomina ako sa ľudia maju zle a pritom nespominaju aj ako sa majú ľudia dobre
🙂
Takže super,som rada, že kopec žien cestuje a dovolenkuje
Drzim im palce

anonym_32127e
1. júl 2026

@anonym_autor uz su neskutocne drahe dovolenky. My ideme na tyzden Rakusko, ratam 2600 aj s cestou a vreckovym.

anonym_ee98a0
1. júl 2026

tento rok ideme do Albánska (11 dní) pre 2 dospelé osoby a jedno dieťa za 1800e s raňajkami a koľko tam ešte minieme to neviem, uvidím potom, ale muž tam bol v januári a bolo tam lacno, uvidíme teraz cez sezónu..

akinom0077
1. júl 2026

@anonym_autor v taliansku si vzdy vezmem v oktobri na nasledujuci rok sezonny apartman dostanem kluce 1.5. do 30.9. co ma vyjde dokopy 5000 absolvujem v nom kazdy vikend + 2 tyzdne v juni 2 tyzdne v septembri a zaroven kto kedy chce z rodiny kamaratov moze ist/ prist. potom novembri si dam predlzeny vikend u kamaratky v Londyne a v oktobri vzdy pozrieme nejaku dovu destinaciu na par dni booking + ryanair cestovku nechcem kedze mna samu bavi vybavovanie okolo toho.

anonym_743614
1. júl 2026

Kebyze chcem, tak rozpocet na dovolenku aspon 37 tis eur, ale nechcem. 🙂

anonym_743614
1. júl 2026
@anonym_cef950

Súper 🙂
V dobrom🥳

@anonym_cef950 Ved to, kludne vlada moze zvysit dane na 60%. Nech tie peniaze zostanu doma ministrom za Smer a nie ich bohapusto utracat v zahranici. :D

jimbean
1. júl 2026

Cyprus, Pafos, 10 dni. 4 osoby, ryan letenky 500 eur, novy pekny apartman 70m2, 2 spalne, 800eur, strava Lidl + vonku, plus rental car

d_ivana
1. júl 2026

@anonym_autor Mali sme naplánované Pobaltie (poznávačka prírody aj miest) za nejakých 2500-3000. Ale sme to zrušili kvôli môjmu zdravotnému stavu.

anonym_65c6fd
1. júl 2026

Lepsia otazka by bola kolko vam realne ostane penazi po takej dovolenke. Moj skromny tip pre vacsinu: 0.

bosorkabb
1. júl 2026
@anonym_65c6fd

Lepsia otazka by bola kolko vam realne ostane penazi po takej dovolenke. Moj skromny tip pre vacsinu: 0.

@anonym_65c6fd prečo 0?
Veď ľudia chodia na dovolenky roky. Mne sa nikdy nestalo že mám 0.
Práveže po dovolenke som vždy niečo kúpila. Byt,auto,chatu, klimatizáciu ...
Proste cez dovolenku mám čas oddýchnuť si a vyčistiť hlavu.

anonym_f61193
1. júl 2026

Tento rok nikam, chcem dat mimoriadnu splatku hypoteky takze setrim kazde euro. Nikdy som nebola mimo Europy, najdalej v Spanielsku a Grecku. Uzivajte 🏖

anonym_57a82b
1. júl 2026

Niektori maju problem pochopit, ze aj na Slovensku su ludia s nadstandardnymi prijmami, maju firmy, vysokospecializovane joby atd. Alebo maju mierne nadpriemerne, ale vedia si cez rok usetrit… a veta, ze im ostane po dovolenke nula je uplne odveci a hovori nieco len o jej autorovi

anonym_45ffbd
1. júl 2026
@anonym_65c6fd

@anonym_65c6fd my napr.mame speci poducet, kde sa odklada na dovolenky, dlhsie pobyty atd… cize nikdy nie sme na nule. Kedze na beznu rezervu sa kvoli dovolenke nesiaha

anonym_3c2930
1. júl 2026

@anonym_autor zalezi od destinacie ale my chodime spoznavacky, roadtripy na vlastnu past. Nie som ochotna zivit ck, vylety a miesta ktore chcem vidiet si viem zorganizovat aj sama, decka si to uziju viac ako rezort... Boli sme v oktobri egypt 16 dni cca 1200eur celkovo, predtym maroko 14dni cca do 1500 eur, teraz sme v indonezii mesiac predpokladam ze celkove naklady budu do 3500eur aj s letenkami z viedne... Zalezi co od dovolenky cakas, niekto minie 10000 za, tyzden niekde niekto s zymi peniazmi dokaze pol roka cestovat.... A nie nenosim so sebou kuchynu max ponorny mixer na smootiecka na ktorych sme dost zavisli vsetci ovocie si viem kupit aj na miestnom trhu. A ano chodime jest von ale ak nemame ranajky v cene nemam problem rano natriet chlieb s maslom a urobit ryclu prazenicu alebo cosi co nezaberie viac ako max 15min pripravy...

tiezjedna
1. júl 2026
@anonym_538bcc

Albansko 1600€, Rím 250€, možno Atény - tam sumu nemám rátam do 600€ a potom tatry 800€ 🙂

@anonym_538bcc Rím 250 €? Nemáš tam preklep?

anonym_3c2930
1. júl 2026
@catherin4

Ideme do Egypta. Js by som najradsej isla na poznavacku do Ciny alebo Kazachstanu ale to neviem ci na to moj priatel nasetri, hoci ma lepsi plat jak ja, ale neviem kde tie peniaze rozhadzuje

@catherin4 ak ides poznavacka na vlastnu past tak ani cina nie je extra, draha.. Ak ides piznavacka s ck typu bubo tak ano nie je to lacne... Ak vies po anglicky a dokazes sa orientovat trocha vo svete isla by som bez ck nie si nikym a nicim obmedzovana ides kam chces ostanes ako dlho chces...