icon

Koľko kufrov si môžem vziať na dovolenku?

Dnes o 05:35

Prosím vás ideme na dovolenku do teraz sme chodili vždy s tromi kuframi. Dcéra je už väčšia, chcem vziať štyri. Máme na to normálne nárok? Nieje to dané nejako od veku alebo čo. Každá hlava jeden kufor do 20kg či?

Strana
z2
biba_18
Dnes o 05:40

koľko rokov má dieťa?

anonym_189382

aký je prepravca?

autor

4

autor
Dnes o 05:42

Idem mrknut zmluvu lebo v zmluve mám napísané v dvoch riadkoch príručná 7kg zapísaná batožina 20kg a nemám to napísané 4x. Do teraz som to nejako neriešila čo je v tej zmluve ale toto ma zmiatlo. Letíme skyline express airlines

biba_18
Dnes o 05:44

4-ročné má už nárok na podpalubnú batožinu.

autor
Dnes o 05:45
@biba_18

4-ročné má už nárok na podpalubnú batožinu.

@biba_18 takže nemám riešiť že to nemám napísané v zmluve 4x len 2x?

biba_18
Dnes o 05:51
@anonym_autor

@biba_18 takže nemám riešiť že to nemám napísané v zmluve 4x len 2x?

@anonym_autor to neviem čo máš v zmluve a prečo. to by som riešila s cestovkou. ale letecká spoločnosť piše:
For all Passengers of SKYLINE EXPRESS Airlines , except for children under two years, being transportation at the cost of 10% of the adult ticket, the following norms of free transportation of checked baggage are established:
economy class (long-haul flights over 6 hours of flight) - 15 kg, with dimensions of each piece (the sum of three dimensions) not exceeding 158 cm, not including cabin baggage (up to 7kg);
economy class (medium-haul flights up to 6 hours of flight) - 20 kg, with dimensions of each piece (the sum of three dimensions) not exceeding 158 cm, not including cabin baggage (up to 7kg);

anonym_898912
Dnes o 05:52

Zrejme idete s cestovkou,tak ano kazdy 20kg

muchotrafka298
Dnes o 05:53

Ked tomu nerozumies, kontaktuj CK. Oni Ti jedini budu na to vediet spravne odpovedat na kolko kusov a akej batoziny mas narok. Vsetky ostatne odpovede, co tu dostanes su len dohady, skopirovane veci z internetu alebo to, co napise ChatGPT.

anonym_898912
Dnes o 05:53
@biba_18

@anonym_autor to neviem čo máš v zmluve a prečo. to by som riešila s cestovkou. ale letecká spoločnosť piše:
For all Passengers of SKYLINE EXPRESS Airlines , except for children under two years, being transportation at the cost of 10% of the adult ticket, the following norms of free transportation of checked baggage are established:
economy class (long-haul flights over 6 hours of flight) - 15 kg, with dimensions of each piece (the sum of three dimensions) not exceeding 158 cm, not including cabin baggage (up to 7kg);
economy class (medium-haul flights up to 6 hours of flight) - 20 kg, with dimensions of each piece (the sum of three dimensions) not exceeding 158 cm, not including cabin baggage (up to 7kg);

@biba_18 pri letoch cez cestovku je lietadlo objednane tam vacsinou ma kazdy 20 kg na hlavu. Zbytocne tu davat co pise letecka spolocnost

biba_18
Dnes o 05:56
@anonym_898912

@biba_18 pri letoch cez cestovku je lietadlo objednane tam vacsinou ma kazdy 20 kg na hlavu. Zbytocne tu davat co pise letecka spolocnost

@anonym_898912 ak viem dobre čítať, ona píše že v zmluve má 2x a nie 4x aj keď oni idú štyria. takže je zbytočné písať čo zvyčajne dáva cestovka. že 😏
výsledok je taký že sa aj tak musí pýtať na cestovke 🤷‍♀️

anonym_59600f
Dnes o 05:57
@biba_18

@anonym_898912 ak viem dobre čítať, ona píše že v zmluve má 2x a nie 4x aj keď oni idú štyria. takže je zbytočné písať čo zvyčajne dáva cestovka. že 😏
výsledok je taký že sa aj tak musí pýtať na cestovke 🤷‍♀️

@biba_18 😏😏😏

biba_18
Dnes o 05:58
@anonym_898912

@anonym_898912 a okrem toho - ty píšeš že cestovka dáva 20 kg, ja píšem že prepravca dáva 20 kg - tak aký je v tom rozdiel? 😏

anonym_898912
Dnes o 06:00
@biba_18

@anonym_898912 a okrem toho - ty píšeš že cestovka dáva 20 kg, ja píšem že prepravca dáva 20 kg - tak aký je v tom rozdiel? 😏

@biba_18 jemine ty musis byt vopchata vsade . Cestujem cely zivot sama aj cez cestovku a aj na dieta od 2r sme mali 20 kg

anonym_59600f
Dnes o 06:06
@biba_18

@biba_18 toto tvoje mudrovanie v kazdej teme😏😏

autor
Dnes o 06:07

Ďakujem za info prevolam radšej zajtra cestovku.

biba_18
Dnes o 06:09
@anonym_59600f

@biba_18 toto tvoje mudrovanie v kazdej teme😏😏

@anonym_59600f áno. ľudia sú rôzni. niekto premýšla a niekto nepremýšľa 🤷‍♀️

anonym_eff887
Dnes o 06:16
@biba_18

@biba_18 a niekto sa celý deň nudí, však?

biba_18
Dnes o 06:17
@anonym_eff887

@biba_18 a niekto sa celý deň nudí, však?

@anonym_eff887 presne tak. aj takí ľudia sú. napr. ty. ale neodsudzujem ťa. aj na takých svieti slnko ☺️

anonym_59600f
Dnes o 06:20
@biba_18

@biba_18 premyslat a mudrovat je sakra rozdiel. A ty to vies. A ja ta tiez neodsudzujem a zelam ti nech na teba svieti slniecko🌞🌞🌞

anonym_afe346
Dnes o 06:33

To fakt ti treba 4 kufre? Ja som sa tak balíla v puberte, max. do 20 rokov. Teraz sa dokážem, na letnú dovolenku, zbaliť do jedného kufra.(ja a 2 puberťáci)..

anonym_4f7128
Dnes o 06:59

Ja tiez rozmyslam, na co niekto potrebuje na dovolenku 4x20 kg. Este k tomu na letnu.

biba_18
Dnes o 07:22
@anonym_59600f

@biba_18 premyslat a mudrovat je sakra rozdiel. A ty to vies. A ja ta tiez neodsudzujem a zelam ti nech na teba svieti slniecko🌞🌞🌞

@anonym_59600f moje “mudrovanie” bolo k téme. tvoje neviem k čomu. takže tak by sme to uzavreli ☺️

katkaseiner
Dnes o 07:35
@anonym_afe346

To fakt ti treba 4 kufre? Ja som sa tak balíla v puberte, max. do 20 rokov. Teraz sa dokážem, na letnú dovolenku, zbaliť do jedného kufra.(ja a 2 puberťáci)..

@anonym_afe346 nechcela som rypat, ale tiez ma to napadlo. V piatok sme sa vratili z dovolenky z Tuniska, mali sme 2 kufre a aj to kopec veci sme nepouzili. Vo feb sme boli tyzden na Sicilii s jednym kufrom a tiez par veci nepouzitych...
Teraz cez cestovku sme mohli mat 4x 23 kg batoziny. Ja netusim co by som tak brala v tych kufroch...

A podotykam ze sme tiez 2+2 (deti maju takmer 14 a 11).

anonym_36fc8d
Dnes o 07:38

@anonym_autor
Mozes si zobrat kolko chces len zalezi kolko mas penazi 😁

anonym_36fc8d
Dnes o 07:46

@anonym_autor
Odpoved je skor aku letenku mas a s kym letis viacej zaplatis viacej mozes prevlacat ako tu Emirati 2× 32
Piece Concept (Americas & Africa): You are allowed 2 pieces of checked luggage. Each piece can weigh up to 32 kg. Total dimensions for each bag must not exceed 150 cm.

anonym_b45ee8
Dnes o 07:56
@biba_18

@anonym_59600f moje “mudrovanie” bolo k téme. tvoje neviem k čomu. takže tak by sme to uzavreli ☺️

@biba_18 tvoje mudrovanie je často od veci a bývaš ironická a rýpeš. Možno to má na mysli. Veru, žena po 50, manželka úspešného podnikateľa , maš to ťažké. Ventilovať sa tu. Alebo si chatboot

minesasubu
Dnes o 08:03
@anonym_36fc8d

@anonym_autor
Odpoved je skor aku letenku mas a s kym letis viacej zaplatis viacej mozes prevlacat ako tu Emirati 2× 32
Piece Concept (Americas & Africa): You are allowed 2 pieces of checked luggage. Each piece can weigh up to 32 kg. Total dimensions for each bag must not exceed 150 cm.

@anonym_36fc8d letenku určite nemá skor voucher a pred nástupom do lietadla dostane palubný listok tak to väčšinou býva cez cestovky

anonym_99ee76
Dnes o 08:06

@anonym_autor ked zaplatis aj 10kufrov mozes ale ak idete cez Ck mozu mat obmedzenie ak idete po vlastnej osi tak tam nie je.

anonym_59600f
Dnes o 08:32
@anonym_b45ee8

@biba_18 tvoje mudrovanie je často od veci a bývaš ironická a rýpeš. Možno to má na mysli. Veru, žena po 50, manželka úspešného podnikateľa , maš to ťažké. Ventilovať sa tu. Alebo si chatboot

@anonym_b45ee8 hormony a nuda v zivote, cele dni sa tu spravat ako moderatorka kazdej diskusie. Upozornuje, mudruje, opravuje, drza ako plostica a potom z toho toxicky vykorculuje ze aj taki musia byt. Zrela zena by uz mohla reagovat kultivovanejsie.

Strana
z2