icon

Koľko kufrov si môžem vziať na dovolenku?

Dnes o 05:35

Prosím vás ideme na dovolenku do teraz sme chodili vždy s tromi kuframi. Dcéra je už väčšia, chcem vziať štyri. Máme na to normálne nárok? Nieje to dané nejako od veku alebo čo. Každá hlava jeden kufor do 20kg či?

Strana
z2
anonym_898912
Dnes o 09:03
@anonym_59600f

@anonym_b45ee8 hormony a nuda v zivote, cele dni sa tu spravat ako moderatorka kazdej diskusie. Upozornuje, mudruje, opravuje, drza ako plostica a potom z toho toxicky vykorculuje ze aj taki musia byt. Zrela zena by uz mohla reagovat kultivovanejsie.

@anonym_59600f suhlasim len dodam, ze zrela zena by asi mala mat aj ine hobby ako 95 percent casu pisat na konik

slavomira236
Dnes o 09:34

@anonym_autor zvycajne kufor na osobu do podpalubia pri diefat mad 2 rojy tiez. Myietame ja maj jeden velky max 15 kil aj to tam mam 3velke nafukovacke kokesa. Deto 9 a 12 beru dva male kufre do podlakubia tie maju fak cca 5-6 kil..

biba_18
Dnes o 09:58
@anonym_b45ee8

@biba_18 tvoje mudrovanie je často od veci a bývaš ironická a rýpeš. Možno to má na mysli. Veru, žena po 50, manželka úspešného podnikateľa , maš to ťažké. Ventilovať sa tu. Alebo si chatboot

@anonym_b45ee8 zjavne si ma mýliš - nemám manžela podnikateľa 😏

kacusik69
Dnes o 10:34
@anonym_autor

Ďakujem za info prevolam radšej zajtra cestovku.

@anonym_autor urcite mozete mat vsetci - kazda osoba nad dva roky veku… som zamestnanec letiska

anonym_189382
Dnes o 11:22

Pri dovolenke cez cestovku neuzatváraš zmluvu s prepravcom tak ako je to bežné pri pravidelnej leteckej linke kedy platia podmienky prepravcu, ale u teba platia podmienky cestovky.
Obráť sa s otázkou na cestovku kde si uzavrela zmluvu a platila za dovolenku.

anonym_b45ee8
Dnes o 11:37
@anonym_59600f

@anonym_b45ee8 hormony a nuda v zivote, cele dni sa tu spravat ako moderatorka kazdej diskusie. Upozornuje, mudruje, opravuje, drza ako plostica a potom z toho toxicky vykorculuje ze aj taki musia byt. Zrela zena by uz mohla reagovat kultivovanejsie.

@anonym_59600f zrelá, spokojná a šťastná žena vie diskutovať hlavne slušne, aj keby bola v každej diskusii. Nie kompenzovať si svoju nízku sebahodnotu v dokonalosti každého jej príspevku. Typ tejto ženy však nemá kúska sebareflexie, takže očakávame, že zareaguje uštipačne, pohŕdavo, alebo s výsmechom. Nie, nie, to nie je sebavedomie. Ináč sa to nazýva 😋

anonym_b45ee8
Dnes o 11:38
@biba_18

@anonym_b45ee8 zjavne si ma mýliš - nemám manžela podnikateľa 😏

@biba_18 naozaj? Si sa chválila minule 😃 aká si zabezpečená, ako podniká a ty máš času koľko chceš vypisovať na koni. Toĺko bola tvoja obhajoba 😀

biba_18
Dnes o 13:09
@anonym_b45ee8

@biba_18 naozaj? Si sa chválila minule 😃 aká si zabezpečená, ako podniká a ty máš času koľko chceš vypisovať na koni. Toĺko bola tvoja obhajoba 😀

@anonym_b45ee8 prosím nájdi ten príspevok - pretože ja som toto určite nepísala…

maca1984
Dnes o 13:15
@kacusik69

@anonym_autor urcite mozete mat vsetci - kazda osoba nad dva roky veku… som zamestnanec letiska

Ver slovám
@kacusik69 neklamala by ti. Už x ľuďom tu pomohla.

zuzubb007
Dnes o 13:22

To vážne žena s jedným dieťaťom potrebuje 4 kufre? To čo pre boha balíš? My sme išli 4ria s dvomi kuframi a cárachov sme mali až až

anonym_069f80
Dnes o 13:27
@zuzubb007

To vážne žena s jedným dieťaťom potrebuje 4 kufre? To čo pre boha balíš? My sme išli 4ria s dvomi kuframi a cárachov sme mali až až

@zuzubb007 ak som z komentov dobre pochopila tak idú 4.

anonym_00c925
Dnes o 14:56
@anonym_4f7128

Ja tiez rozmyslam, na co niekto potrebuje na dovolenku 4x20 kg. Este k tomu na letnu.

@anonym_4f7128 ľudia čo málo cestujú zvyknú so sebou vláčiť kopec nepotrebných blbosti. Ja chodím na 2 týždne s príručnou batožinou a vždy mám všetko, čo potrebujem, v lete by som vedela ešte zredukovať.

biba_18
Dnes o 14:59
@anonym_00c925

@anonym_4f7128 ľudia čo málo cestujú zvyknú so sebou vláčiť kopec nepotrebných blbosti. Ja chodím na 2 týždne s príručnou batožinou a vždy mám všetko, čo potrebujem, v lete by som vedela ešte zredukovať.

@anonym_00c925 príručnú myslíš tú 40x30x20?

anonym_00c925
Dnes o 16:52
@biba_18

@anonym_00c925 príručnú myslíš tú 40x30x20?

@biba_18 áno, carry on, rozmery sa líšia, záleží od spoločnosti

biba_18
Dnes o 17:17
@anonym_00c925

@biba_18 áno, carry on, rozmery sa líšia, záleží od spoločnosti

@anonym_00c925 to si dobrá. do toho sa zbalím tak na 2 dni 😂 už len náhradné topánky ak tam dám, tak nehrozí aby som sa zbalila ...

autor
Dnes o 17:22
@zuzubb007

@zuzubb007 kde som napísala že mám jedno dieťa?? Ideme štyria a každý má svoj kufor. Mala má detský malý kufrík tak sa nestar keď nevieš. Ty sa zbal keď aj to prirucneho kufra

anonym_a3b659
Dnes o 17:35
@anonym_autor

@zuzubb007 kde som napísala že mám jedno dieťa?? Ideme štyria a každý má svoj kufor. Mala má detský malý kufrík tak sa nestar keď nevieš. Ty sa zbal keď aj to prirucneho kufra

@anonym_autor nam len topanky do vody zaberu pol kufra 😅 Ale niektori zrejme chodia s jednymi nohavickami, ktore denne peru.

autor
Dnes o 18:58
@anonym_a3b659

@anonym_autor nam len topanky do vody zaberu pol kufra 😅 Ale niektori zrejme chodia s jednymi nohavickami, ktore denne peru.

@anonym_a3b659 veď ja neviem fakt, beriem aj deťom do vody nejaké hračky, plus snorchel. Nebudem tam chodiť v jedných slapkach a jedných šatách 🤦🏼‍♀️

maca1984
Dnes o 18:59
@anonym_00c925

@anonym_00c925 cestujem, a veľa. A som rada ak sa vtesnám do tých 20 kg.
Nosím si plutvy , masku na šnorchel a oblečdnie na každý deň.

anonym_00c925
Dnes o 19:13
@biba_18

@anonym_00c925 to si dobrá. do toho sa zbalím tak na 2 dni 😂 už len náhradné topánky ak tam dám, tak nehrozí aby som sa zbalila ...

@biba_18 😅

anonym_00c925
Dnes o 19:28
@anonym_a3b659

@anonym_a3b659 chodím s 2 nohavičkami, rýchlo schnucimi, mám ruky, viem si oprať. Nechodím nikde, kde treba topánky do vody, ale ak by som musela brať, hodim do osobnej batožiny, nosím ruksak, mám v ňom vždy kopec miesta. Na šnorchlovanie neberiem plutvy. Všetko sa mi vždy v pohode zmestí. A to beriem priveľa tričiek/tielok, mohla by som menej. Mám veľkosť S, takže aj tam je rozdiel.
@maca1984 aj ja nosím oblečenie na každý deň, vždy som oblečená, nechodím nahá. Akurát nemám problém si obliecť kraťasy/sukňu/nohavice viac ako 1x. Na týždeň si zväčša beriem 7 tielok/tričiek, na 2 týždne tiež len 7, na dlhšie preperiem tie najtenšie, čo rýchlo schnú, takže teoreticky by som v pohode mohla skresať počet topov.

maca1984
Dnes o 19:35
@anonym_00c925

@anonym_a3b659 chodím s 2 nohavičkami, rýchlo schnucimi, mám ruky, viem si oprať. Nechodím nikde, kde treba topánky do vody, ale ak by som musela brať, hodim do osobnej batožiny, nosím ruksak, mám v ňom vždy kopec miesta. Na šnorchlovanie neberiem plutvy. Všetko sa mi vždy v pohode zmestí. A to beriem priveľa tričiek/tielok, mohla by som menej. Mám veľkosť S, takže aj tam je rozdiel.
@maca1984 aj ja nosím oblečenie na každý deň, vždy som oblečená, nechodím nahá. Akurát nemám problém si obliecť kraťasy/sukňu/nohavice viac ako 1x. Na týždeň si zväčša beriem 7 tielok/tričiek, na 2 týždne tiež len 7, na dlhšie preperiem tie najtenšie, čo rýchlo schnú, takže teoreticky by som v pohode mohla skresať počet topov.

@anonym_00c925 2 nohavičky, nešnorchluješ, nepotrebuješ boty do vody,nepotrebuješ plutvy, preperieš čo máš.
Gratulujem

biba_18
Dnes o 19:56
@anonym_00c925

@anonym_00c925 tak celkom som nepochopila… píšeš že si berieš 7 tričiek a topánky z kufra dáš do ruksaku - a mne píšeš že sa zbalíš do príručnej 40x30x20 😏 takže máš 2 kusy batožiny, nie jednu. či?

maca1984
Dnes o 20:42
@biba_18

@anonym_00c925 tak celkom som nepochopila… píšeš že si berieš 7 tričiek a topánky z kufra dáš do ruksaku - a mne píšeš že sa zbalíš do príručnej 40x30x20 😏 takže máš 2 kusy batožiny, nie jednu. či?

@biba_18 a v tom ruksaku má vždy kopec miesta.
Kurňa, niečo robím zle .

anonym_00c925
Dnes o 21:41
@biba_18

@biba_18 jasné, osobnú vec (malý ruksak) a carry on. 🤷‍♀️ Ja nechodím na dovolenku na módnu prehliadku, niekto berie pól kufra kozmetiky a iných skrašlovacich haraburd, štvrť kufra kadejakych liekov, ja sa pobalím do carry on. Btw topánky nebalím, tenisky, ktoré su vhodné aj na turistiku mám na nohách, balim len jedny šľapky a sandále, zaberú minimum miesta.

biba_18
Dnes o 21:54
@anonym_00c925

@biba_18 jasné, osobnú vec (malý ruksak) a carry on. 🤷‍♀️ Ja nechodím na dovolenku na módnu prehliadku, niekto berie pól kufra kozmetiky a iných skrašlovacich haraburd, štvrť kufra kadejakych liekov, ja sa pobalím do carry on. Btw topánky nebalím, tenisky, ktoré su vhodné aj na turistiku mám na nohách, balim len jedny šľapky a sandále, zaberú minimum miesta.

@anonym_00c925 tak do dvoch palubných sa teda pobalím aj ja.. ale letná dovolenka s deťmi je predsa len o niečom inom…
a áno, k moru extra topánky netreba. všeobecne ale treba…

Strana
z2