Koľko kufrov si môžem vziať na dovolenku?
Prosím vás ideme na dovolenku do teraz sme chodili vždy s tromi kuframi. Dcéra je už väčšia, chcem vziať štyri. Máme na to normálne nárok? Nieje to dané nejako od veku alebo čo. Každá hlava jeden kufor do 20kg či?
@anonym_autor zvycajne kufor na osobu do podpalubia pri diefat mad 2 rojy tiez. Myietame ja maj jeden velky max 15 kil aj to tam mam 3velke nafukovacke kokesa. Deto 9 a 12 beru dva male kufre do podlakubia tie maju fak cca 5-6 kil..
Ďakujem za info prevolam radšej zajtra cestovku.
@anonym_autor urcite mozete mat vsetci - kazda osoba nad dva roky veku… som zamestnanec letiska
Pri dovolenke cez cestovku neuzatváraš zmluvu s prepravcom tak ako je to bežné pri pravidelnej leteckej linke kedy platia podmienky prepravcu, ale u teba platia podmienky cestovky.
Obráť sa s otázkou na cestovku kde si uzavrela zmluvu a platila za dovolenku.
@anonym_b45ee8 hormony a nuda v zivote, cele dni sa tu spravat ako moderatorka kazdej diskusie. Upozornuje, mudruje, opravuje, drza ako plostica a potom z toho toxicky vykorculuje ze aj taki musia byt. Zrela zena by uz mohla reagovat kultivovanejsie.
@anonym_59600f zrelá, spokojná a šťastná žena vie diskutovať hlavne slušne, aj keby bola v každej diskusii. Nie kompenzovať si svoju nízku sebahodnotu v dokonalosti každého jej príspevku. Typ tejto ženy však nemá kúska sebareflexie, takže očakávame, že zareaguje uštipačne, pohŕdavo, alebo s výsmechom. Nie, nie, to nie je sebavedomie. Ináč sa to nazýva 😋
@anonym_b45ee8 zjavne si ma mýliš - nemám manžela podnikateľa 😏
@biba_18 naozaj? Si sa chválila minule 😃 aká si zabezpečená, ako podniká a ty máš času koľko chceš vypisovať na koni. Toĺko bola tvoja obhajoba 😀
To vážne žena s jedným dieťaťom potrebuje 4 kufre? To čo pre boha balíš? My sme išli 4ria s dvomi kuframi a cárachov sme mali až až
To vážne žena s jedným dieťaťom potrebuje 4 kufre? To čo pre boha balíš? My sme išli 4ria s dvomi kuframi a cárachov sme mali až až
@zuzubb007 ak som z komentov dobre pochopila tak idú 4.
Ja tiez rozmyslam, na co niekto potrebuje na dovolenku 4x20 kg. Este k tomu na letnu.
@anonym_4f7128 ľudia čo málo cestujú zvyknú so sebou vláčiť kopec nepotrebných blbosti. Ja chodím na 2 týždne s príručnou batožinou a vždy mám všetko, čo potrebujem, v lete by som vedela ešte zredukovať.
@anonym_4f7128 ľudia čo málo cestujú zvyknú so sebou vláčiť kopec nepotrebných blbosti. Ja chodím na 2 týždne s príručnou batožinou a vždy mám všetko, čo potrebujem, v lete by som vedela ešte zredukovať.
@anonym_00c925 príručnú myslíš tú 40x30x20?
@anonym_00c925 príručnú myslíš tú 40x30x20?
@biba_18 áno, carry on, rozmery sa líšia, záleží od spoločnosti
@zuzubb007 kde som napísala že mám jedno dieťa?? Ideme štyria a každý má svoj kufor. Mala má detský malý kufrík tak sa nestar keď nevieš. Ty sa zbal keď aj to prirucneho kufra
@zuzubb007 kde som napísala že mám jedno dieťa?? Ideme štyria a každý má svoj kufor. Mala má detský malý kufrík tak sa nestar keď nevieš. Ty sa zbal keď aj to prirucneho kufra
@anonym_autor nam len topanky do vody zaberu pol kufra 😅 Ale niektori zrejme chodia s jednymi nohavickami, ktore denne peru.
@anonym_autor nam len topanky do vody zaberu pol kufra 😅 Ale niektori zrejme chodia s jednymi nohavickami, ktore denne peru.
@anonym_a3b659 veď ja neviem fakt, beriem aj deťom do vody nejaké hračky, plus snorchel. Nebudem tam chodiť v jedných slapkach a jedných šatách 🤦🏼♀️
@anonym_00c925 cestujem, a veľa. A som rada ak sa vtesnám do tých 20 kg.
Nosím si plutvy , masku na šnorchel a oblečdnie na každý deň.
@anonym_00c925 to si dobrá. do toho sa zbalím tak na 2 dni 😂 už len náhradné topánky ak tam dám, tak nehrozí aby som sa zbalila ...
@biba_18 😅
@anonym_a3b659 chodím s 2 nohavičkami, rýchlo schnucimi, mám ruky, viem si oprať. Nechodím nikde, kde treba topánky do vody, ale ak by som musela brať, hodim do osobnej batožiny, nosím ruksak, mám v ňom vždy kopec miesta. Na šnorchlovanie neberiem plutvy. Všetko sa mi vždy v pohode zmestí. A to beriem priveľa tričiek/tielok, mohla by som menej. Mám veľkosť S, takže aj tam je rozdiel.
@maca1984 aj ja nosím oblečenie na každý deň, vždy som oblečená, nechodím nahá. Akurát nemám problém si obliecť kraťasy/sukňu/nohavice viac ako 1x. Na týždeň si zväčša beriem 7 tielok/tričiek, na 2 týždne tiež len 7, na dlhšie preperiem tie najtenšie, čo rýchlo schnú, takže teoreticky by som v pohode mohla skresať počet topov.
@anonym_a3b659 chodím s 2 nohavičkami, rýchlo schnucimi, mám ruky, viem si oprať. Nechodím nikde, kde treba topánky do vody, ale ak by som musela brať, hodim do osobnej batožiny, nosím ruksak, mám v ňom vždy kopec miesta. Na šnorchlovanie neberiem plutvy. Všetko sa mi vždy v pohode zmestí. A to beriem priveľa tričiek/tielok, mohla by som menej. Mám veľkosť S, takže aj tam je rozdiel.
@maca1984 aj ja nosím oblečenie na každý deň, vždy som oblečená, nechodím nahá. Akurát nemám problém si obliecť kraťasy/sukňu/nohavice viac ako 1x. Na týždeň si zväčša beriem 7 tielok/tričiek, na 2 týždne tiež len 7, na dlhšie preperiem tie najtenšie, čo rýchlo schnú, takže teoreticky by som v pohode mohla skresať počet topov.
@anonym_00c925 2 nohavičky, nešnorchluješ, nepotrebuješ boty do vody,nepotrebuješ plutvy, preperieš čo máš.
Gratulujem
@anonym_00c925 tak celkom som nepochopila… píšeš že si berieš 7 tričiek a topánky z kufra dáš do ruksaku - a mne píšeš že sa zbalíš do príručnej 40x30x20 😏 takže máš 2 kusy batožiny, nie jednu. či?
@anonym_00c925 tak celkom som nepochopila… píšeš že si berieš 7 tričiek a topánky z kufra dáš do ruksaku - a mne píšeš že sa zbalíš do príručnej 40x30x20 😏 takže máš 2 kusy batožiny, nie jednu. či?
@biba_18 jasné, osobnú vec (malý ruksak) a carry on. 🤷♀️ Ja nechodím na dovolenku na módnu prehliadku, niekto berie pól kufra kozmetiky a iných skrašlovacich haraburd, štvrť kufra kadejakych liekov, ja sa pobalím do carry on. Btw topánky nebalím, tenisky, ktoré su vhodné aj na turistiku mám na nohách, balim len jedny šľapky a sandále, zaberú minimum miesta.
@biba_18 jasné, osobnú vec (malý ruksak) a carry on. 🤷♀️ Ja nechodím na dovolenku na módnu prehliadku, niekto berie pól kufra kozmetiky a iných skrašlovacich haraburd, štvrť kufra kadejakych liekov, ja sa pobalím do carry on. Btw topánky nebalím, tenisky, ktoré su vhodné aj na turistiku mám na nohách, balim len jedny šľapky a sandále, zaberú minimum miesta.
@anonym_00c925 tak do dvoch palubných sa teda pobalím aj ja.. ale letná dovolenka s deťmi je predsa len o niečom inom…
a áno, k moru extra topánky netreba. všeobecne ale treba…

@anonym_b45ee8 hormony a nuda v zivote, cele dni sa tu spravat ako moderatorka kazdej diskusie. Upozornuje, mudruje, opravuje, drza ako plostica a potom z toho toxicky vykorculuje ze aj taki musia byt. Zrela zena by uz mohla reagovat kultivovanejsie.
@anonym_59600f suhlasim len dodam, ze zrela zena by asi mala mat aj ine hobby ako 95 percent casu pisat na konik