icon

Koľko vás vyšla dovolenka?

swwan
19. aug 2018

Ahojte,píšem teraz,keď veľa z vás je už po dovolenke a máte všetko ešte v čerstvej pamäti🙂.
Zaujímalo by má koľko vás vyšla dovolenka,je jedno v akej destinacii🙂. Ďakujem

marfikchov
19. aug 2018

@baklik pláž je 50 metrov od hotela, súkromná, teda čistá, mnoho barov, masáže, stánky/obchodíky so suvenírmi... my sme pláž využívali dopoludnia, popoludní sme sa zdržiavali v hotelových bazénoch, dva dni nám aj počasie neprialo, tak to sme boli v hotelovom vnútornom... animátorky sa mi vyhrali s deťmi, večer mali deti diskotéku, dospelí quiz...

malinka158
19. aug 2018

@zara0201 ahoj cez aku cestovku ste boli v turecku?

zara0201
19. aug 2018

@malinka158 Ahoj, kupovali sme cez maleho princa (settour) a isli sme konkretne cez 5 fur flug (odnoz FTI)

mirien22
19. aug 2018

@swwan my sme boli na Sardínii s manželom a keď započítam úplne všetko od transferu až po darčeky, tak 1000€ 🙂

mirien22
19. aug 2018

@1kriosa1 tak to je pecka 👍🏻 Super cena

laska201
19. aug 2018

1800eur Chorvatsko Gradac 3 dospely a 4 deti.Kupovali sme v januari takze 30percent zlava a 2 deti zdarma.Mali sme ranajky vecere.Obedy sme mali na plazi aj s 10percentnou zlavou takze sme tam minuli okolo 3700kun.Isli sme autobusom.

soldi
19. aug 2018

2 dospeli, 2 deti, 1 infant- 11 noci na mallorke- mali sme prenajaty obrovsky luxusny dom hned pri mori, bez stravy (neznasam tu hotelovu) - ubytovanie plus letenky nas vysli 2800 eur. Boli sme cez airbandb. Velmi som bola spokojna. Bolo to kusok od velkych hotelov, plaz poloprazdna, vsetko blizko.

nelinka158
19. aug 2018

@soldi ahojky mohla by si mi hodiť link na úbytko Ďakujem

abbey1
19. aug 2018

Španielsko juh Benalmadena pri Malage, 3 dospelí + 1 dieťa, letenky+ ubytko+ transfer do a z Viedne 900 eur spolu. Ubytko cez Airbnb, Max spokojnosť, 6 bazénov, len my, Španieli a Anglicania. Ceny v obchodoch, reštauráciách úplne úžasné, o kvalite hovoriť nemusím. Počasie i more fantastické. O to sa tam určite vrátime, ale na dlhšie.

momoqui
19. aug 2018

@1kriosa1 kedy ste tam boli? Pocas sezony? Nejde mi do hlavy ta cena. Jedine ak 2000/osoba 🙂

jankarec
19. aug 2018

@tykat aky hotel?dakujem

kikina84
19. aug 2018

@swwan malorka 1350e letecky all inclusive,dvaja dospely jedno dieta,odlet z BA

baklik
19. aug 2018

@mirien22 prosim typ na ubytko. Sli ste autom, predpokladam...

baklik
19. aug 2018

@abbey1 dala by si tip na ubytko a letenky pls?

lucy021
19. aug 2018

Mallorka - 2 dospely; polka jula na 12 dni letecky; polpenzia 2000€

janariso
19. aug 2018

@soldi chcem sa ta opytat, ako sa ti kupuje a následne dovolenkuje cez airband. Kazdy rok ma to pokusa ale neviem jazyk tak sa bojim...

mirien22
19. aug 2018

@baklik išli sme letecky do Alghera (Ryanair ma dobre ceny leteniek) a top ubytko cez booking.com B&B Giu&Gio. Ta pani domáca mi bola ako mama, cítila som sa ako doma, to sa mi ešte nestalo, všetko krásne čisté, každý deň upratané, uteráky čisté ako v 4* hoteli, boli k tomu raňajky, vždy sme mali mieste šunky, syry, koláčiky robila ona sama, keď pozrieš recenzie na bookingu, tak ona ma asi 9,7-9,8 hodnotenie 👍🏻 Dobrá cena, blízko bus z a na letisko a pláž asi 10 minút pešo. Ja by som ešte išla, ale požičala by som si auto a obehla Sardíniu dookola celú 🙂

tykat
19. aug 2018

@jankarec village mare

lubik87
19. aug 2018

@1kriosa1 úžasná cena .krásna dovolenka určite 🙂

mata1988
19. aug 2018

@mirien22 ja pozeram to ubytko, lebo ma to zaujalo a orientacne som dala maj 2019 a pise mi za 8 noci 2100eur to mi pride dost vela😮

mirien22
19. aug 2018

@mata1988 to je nejaká blbosť, my sme boli v auguste na 5 dni a platili sme 380€. Dávala si 2 osoby?

1kriosa1
19. aug 2018

@baklik ahoj , v skupine cestujeme na dovolenku vždy po dovolenke rozpíšem kolko čo všetko stálo, čo kde sa da kupiť a za koľko. Je tam aj viac fotiek a aj link na dom. Bol to dom pre 8 dospelych (4 spalne s manzelskou postelou), my sme boli iba 4, takze ak by nas bolo viac tak by nas to vyslo lacnejsie, lebo sumu za prenajom by sme delili medzi 8 ludi. Letenky Viden-Londyn-Mauricius sme mali cez British, kupovali sa v akcii v auguste 2017 za 540€/osoba. Z Londyna sme mali 3,5 hodinove mešknie , povdovolenke sme si vybavili kompenzaciu od leteckej spolocnosti, vratili nam 300€ za osobu, takze v podstate mna a manzela vyska dovolenka celkovo 1400€, ale tak to s meskanim bola nahoda a trvalo hroozne dlho kym sme to vybavili (o reklamacii letu som napisala v skupine Cestujeme lietadlom).
V skupine Cestujeme na dovolenku posem aj o Thajsku cca 1500€/dokopy za 2 osoby 2 tyzdne, Maldivy 2000€/2dospely 2tyzdne či pred tym rok sme boli na tripe 3 tyždne Kuala Lumpur - Bali a zmestili sme sa tiež do 2000€ za dvoch. Kludne si to pozri , ak by si mala nejake otazky v pohode mi napiš 🙂

abbey1
19. aug 2018

@janariso Ak môžem, podelím sa i ja so skúsenosťami s Airbnb. Vždy vyberám miesta s dobrými recenziami, čím viac, tým lepšie. Komunikujeme anglický, zatiaľ nebol problémom s komunikáciou. Tento rok má veľmi milo prekvapila starostlivosť spoločnosti Airbnb. Po príchode sme mali problém sa skontaktovať s domácim, veľmi nám meškal let. Okamžite mi písali a volali z Airbnb a riešili situáciu. Následne ráno opäť telefonát, či je už všetko v poriadku. Takže za nás veľká spokojnosť i ak by náhodou vyskočil nejaký problém. Zatiaľ nás nikdy nesklamalo ubytovanie.

1kriosa1
19. aug 2018

@momoqui boli sme teraz v januari. Praveže keby viem polovicu veci čo som si tam pozisťovala, tak ma to vyjde ešte lacnejšie 😁 ale v konečnom dosledku nas to vyšlo 1400€ lebo nam meškal let a dostali sme kompenzaciu 300€/osoba podla tarif British

mata1988
19. aug 2018

@mirien22 davala som 2 os a 2 deti ( 2r a 5r ) . tiez teda tomu nechapem a pozerala som klasika cez booking

hettinka
19. aug 2018

@1kriosa1 super ceny.
Ale je zo trochu iné, keď idu dvaja dospeli a keď majú aj deti.
Na cestovanie na vlastnú päsť sa teším, keď už deti nebudú chcieť ist s nami. Kým mám deti, tak idem na istotu, overená CK, dobrý hotel radšej.

abbey1
19. aug 2018

@baklik Ahoj. Letenky si väčšinou vyhľadaj cez skyscanner, tak zistím odkiaľ mi aká spoločnosť lieta, potom skúsim, kto ponúka letenky lacnejšie. Či priamo letecká spoločnosť, alebo ten skyscanner, expedia. Už sa mi stalo, že letecké spoločnosti mali svoje lety drahšie, ako takto sprostredkovatelia.
Čo sa týka samotného Airbnb, tam sa orientuje jednoducho, začas lokalitu, ďalšie svoje kritériá a už len vyberáme a vyberáme. My teda vždy neskutočne dlho, lebo jednej dcére sa nepáči ubytko, druhá chce iné bazény, k tomu cena, vzdialenosť od centra, mora,.... Ale keď je z čoho vyberať, tak sa vyberá dobre.

mata1988
19. aug 2018

@hettinka my chodime bez ck aj s detmi a vzdy bolo vsetko super. treba vyskusat 🙂

mirien22
19. aug 2018

@mata1988 akurát som to kukala aj ja a to sú nejaké blbosti, akože áno, my sme boli len 4 noci, ale tak za 8 noci by to bolo teda 700€ pre 2 dospelých, takze plus decká max do 1000€ a nie 2000€. Ona nám inak povedala, že keď človek objednáva cez booking, tak ona tam nemôže nič robiť s tou cenou, ale že keď sa jej ozveme osobne a dohodneme sa s ňou, tak sa aj na cene dá dohodnúť. Ak by si mala záujem, tak nájdem na ňu kontakt a môžeš zistiť, že koľko by to pre vás vyšlo, keby to neriešiš cez booking