Koľko vecí zbaliť na dovolenku s deťmi?
Hoci už po niekoľkýkrát ideme na dovolenku, vždy riešim, že beriem veľa vecí. Teraz ideme na pár týždňov a mojim deťom som zobrala 7 kusosv tričiek 5 kusov kratasov, mikinu, dlhé nohavice, pyžamo, plavky ..
Deti sú to malé 3 a 10 rokov, pravidelne sa zakvackajú pri jedení...
Bez srandy.. ako by ste pobalili vy? Budeme mat pracku, teplo a vlhko...
@anonym_autor ak bude k dispozícii pračka, tak by som to nejak nehrotila, zašpinia - operieš. A možno je tam aj sušička, tak to máš zachvíľu aj suché. Prípadne tam niečo dokúpite.
Hod si to do chat gpt, ja sa balim uz len s nim 😅
Ak nejdeš mimo civilizácie tak nepotrebuješ veľa vecí v núdzi dokúpiš a jedno má na sebe, druhé operieš a v ten deň aj vyschne na slnku, zredukuj to aspoň na 5+3.
10 ročné už by malo vedieť jesť bez zašpinenia, mobil pri jedle preč a nech sa sústredí na jedenie, škvrnu si môže preprať v rukách a vyložiť na slnko, nech sa učí zodpovednosti
Hod si to do chat gpt, ja sa balim uz len s nim 😅
@anonym_3d35c0 no neviem, minule tu nejaka zakladala temu o tom, ze AI jej poradila, ze ma vziat 5l opalovaku... 🤷♀️
Ak nejdeš mimo civilizácie tak nepotrebuješ veľa vecí v núdzi dokúpiš a jedno má na sebe, druhé operieš a v ten deň aj vyschne na slnku, zredukuj to aspoň na 5+3.
10 ročné už by malo vedieť jesť bez zašpinenia, mobil pri jedle preč a nech sa sústredí na jedenie, škvrnu si môže preprať v rukách a vyložiť na slnko, nech sa učí zodpovednosti
@anonym_3d35c0 radsej sa poradim so zivym clovekom. 🙂
@anonym_1def78 neje s mobilom,lebo žiaden nevlastní aj tak sa zakype...
@anonym_3d35c0 radsej sa poradim so zivym clovekom. 🙂
@anonym_1def78 neje s mobilom,lebo žiaden nevlastní aj tak sa zakype...
@anonym_autor bude si škvrny prepierať v umývadle a začne si dávať väčší pozor, nebudeš predsa otročiť na dovolenke aj ty si chceš oddýchnuť 🙂
🤦to sa už človek bez koňa ani na dovolenku nezbalí
@anonym_autor mne sa zda 7 triciek malo, mozno kratase len 3 kusy. Ale kufor mas najvacsi lebo vacsina ludi iba max na 2 tyzdne
Zober tak aby mal každý člen na týždeň veci keby sa nedalo prať a jeden deň keď prať budeš.
🤦to sa už človek bez koňa ani na dovolenku nezbalí
@anonym_0f702f to uz ani tema nemoze byt bez tohto komentara
My ideme na 2 týždne autom na dovolenku, sme len 2 ľudia a beriem dosť vecí. Tiež mame práčku ale tak ja sa osobne potrebujem rozhodnúť čo si zoberiem. Beriem aj teple veci aj letné keďže počasie prekvapuje. Ale ja zvyknem vždy keď ideme brať gatiek a tričiek na toľko dni koľko budeme plus 2 tričká do zálohy. Potom sa operie to čo sa zašpiní.
Kraťasy 3 sú za mňa ideálne.
Mna diskusia neprekvapuje, ale som v soku ze ludia na taketo kraviny pouzivaju Al 🤯. Neviem aka nemozna by som musela byt aby som sa pobalit nevedela bez toho
@anonym_autor keď tam máte práčku ,tak super.
Ja mám deti rovnako staré ako Ty,čiže viem o čom píšeš.
10 ročná v pohode,Ra chodila v 2 šatách,v 2 kraťasoch a v 2 tričkách celú dovolenku🙉🙉🙉😂😂😂
Zato trojročnú som prezliekla po každom jedle,ak keď mala podbradník🤣 ten som vzala o dosť viac oblečenia. A dobre som urobila. Síce sa to opralo,no keďže sme mali dusno a vlhko,zle to schlo....
@anonym_autor nechcem rýpať,ale na budúci týždeň začína škola, u vás sa vždy vynecháva prvý mesiac škol rok?
@anonym_autor nechcem rýpať,ale na budúci týždeň začína škola, u vás sa vždy vynecháva prvý mesiac škol rok?
@anonym_abb555 ideme na 7 tyzdnov, talze skoro dva mesiace 🙃
Mna diskusia neprekvapuje, ale som v soku ze ludia na taketo kraviny pouzivaju Al 🤯. Neviem aka nemozna by som musela byt aby som sa pobalit nevedela bez toho
@anonym_efebfa či bez AI alebo MK to je asi jedno🤦
@anonym_0f702f to uz ani tema nemoze byt bez tohto komentara
@anonym_autor sorry, ale nemôže.aby sa dospelá žene nevedela pobaliť na dovolenku🤦
7 tričiek, 3 kratasky, 1 teplaciky, 1 nohavice dlhé, lahku nepremokavu bundičku, mikinu. Sandálky/ šľapky, papučky, tenisky. Na cestu dlhé teplaciky, alebo ľahké nohavice a tensiu mikinu s kapucňou ak idete lietadlom, občas zvykne fúkať, tak nech ich neofukne.
Anonymky si nevšímaj. Tie nikdy neporadia, chodia sa len vyvršovať, smutný život 🤷♀️. Najlepšie, ak ich budeš ignorovať.
@anonym_autor a toto vám škola kvituje?
@anonym_autor ked mas pracku tak v pohode. Ja bez pracky beriem tricko na kazdy den, cize tak 5ks a 4kratasy. Kazy den by som ale neprala, takze 4tricka je malo. Moj 3r vedel za den zaspinit 2tricka.
@anonym_autor dolezita info ci idete lietadlom kde je obmedzena batozina alebo autom,vlakom??
7 tričiek, 3 kratasky, 1 teplaciky, 1 nohavice dlhé, lahku nepremokavu bundičku, mikinu. Sandálky/ šľapky, papučky, tenisky. Na cestu dlhé teplaciky, alebo ľahké nohavice a tensiu mikinu s kapucňou ak idete lietadlom, občas zvykne fúkať, tak nech ich neofukne.
Anonymky si nevšímaj. Tie nikdy neporadia, chodia sa len vyvršovať, smutný život 🤷♀️. Najlepšie, ak ich budeš ignorovať.
@tilly dakujem, toto je super tip s tou tenkou mikinou do lietadla.
@anonym_autor a toto vám škola kvituje?
@anonym_abb555 ano, lebo nechodi do bežnej školy
@tilly zas nejde prvykrat tak ak minule bolo 20 triciek vela nech vezme 15.
A ze treba mikinku do lietadla snad vie.
Neverim ze bevie co zbalit.

tak na pár týždňov 7 tričiek je nič, to dáš 2x do týždňa do práčky…