icon

Koľko oblečenia majú vaše 7-8 ročné deti?

Včera o 10:27

Kolo kusov triciek ,mikin a nohavic -leginy ,rifle to je jedno ,maju vase 7-8rocne deti ?

biba_18
Včera o 10:40

moje malo veľa...

ariannazara
Včera o 10:48

Vela 😆

a0
Včera o 11:17

Veľmi veľa, v kusoch asi 30-40 tričiek, 15 mikín, teplakov tiež asi 15-20 ale teda prezlieka sa aj 3x denne, lebo do školy nosí krajšie veci, von také na donosenie a + ešte denne šport 🙂.

autor
Včera o 11:24
@biba_18

moje malo veľa...

@a0
@ariannazara
@biba_18 🫣🫣🤣🤣🤣👍👍 tak idem dat Shopping tour 🤣🤣🤣🤣

oskvarka
Včera o 11:40

@anonym_autor nohavíc aj legín aj všetkých aj s krásami tak 15 maximálne, tričiek asi tiež tak 15 spolu aj dlhé a krátke mikiny tak 7 typujem ale mali sme veľa ale nenosila dali sme preč ..pozostávala a vadilo jej že ich má veľa nosí tri dookola ... Aj menej by stačilo a jednu softšelku jednu šuštačku a jednu do dažca vetrovku. Tričiek a nohavíc aj mikina by aj menej stačilo. Zmestí sa do jednej komody a má tam aj spodné prádlo a ponožky a aj veľa voľného miesta.

anonym_0f6fc2
Včera o 11:41

@anonym_autor moja má veľmi veľa, lebo sme dostali, ale teda za mňa je to, čo potrebuje aspoň 5 ks riflí do školy, aspoň 6-7 mikin a aspoň 7 tričiek a 2 súpravy na doma a minimálne 2 bundy. Ak by toto mala, to mi stačí na týždeň, že 1x týždenne prať. Ostatné je len do +.

amalka07
Včera o 11:42

Keď spočítam veci na doma, do školy, na šport, potom nejaké slávnostné tak fakt veľmi veľa, a áno všetko vynosia

autor
Včera o 12:30
@amalka07

Keď spočítam veci na doma, do školy, na šport, potom nejaké slávnostné tak fakt veľmi veľa, a áno všetko vynosia

@oskvarka moja ma 2 softshelky jednu tenku bundu no obe softshellky v skole 🤦‍♀️ na pomocjy si dava pozor ale bundy furt necha v skole 🤣🤣🤣🤣
@anonym_0f6fc2
@amalka07 Dnes tak pozeram a 9 triciek ma furt tie iste dookola nosi jasne je to decko , ale take cudne mi je to 🤣 legin ma tiez tak nejak

belllinka
Včera o 13:00
@a0

Veľmi veľa, v kusoch asi 30-40 tričiek, 15 mikín, teplakov tiež asi 15-20 ale teda prezlieka sa aj 3x denne, lebo do školy nosí krajšie veci, von také na donosenie a + ešte denne šport 🙂.

@a0 kedy stihne malé dieťa, ktoré rastie vynosiť také kvantá oblečenia?? Či perieš iba raz za mesiac? Asi som mimo, ale fakt šialené množstvá niektoré nakupujete.

matana2
Včera o 13:22

6 nohavic, cca 10 triciek a 2 mikiny, periem casto.

lasona
Včera o 15:06

Mikiny na asi 5 ks, tričiek 20 ks dlhý rukáv, 20 krátky, ale ma tam aj väčšie, cize tie nenosí, tie budu dobre budúci rok. 20 ks nohavie/teplaky...skoro všetko sme bud dostali, ale som kupila za pár centov v sekaci. Nových veci ma velmi malo.

autor
Včera o 16:25
@lasona

Mikiny na asi 5 ks, tričiek 20 ks dlhý rukáv, 20 krátky, ale ma tam aj väčšie, cize tie nenosí, tie budu dobre budúci rok. 20 ks nohavie/teplaky...skoro všetko sme bud dostali, ale som kupila za pár centov v sekaci. Nových veci ma velmi malo.

@lasona 😊😊

anonym_dd3de7
Včera o 16:25

Dcer ma 8 rokov. Ma 4 rifli, 4 legin, asi 10 mikin - 2 nove, ostatne podedene, triciek ma asi 15 s dlhym rukavom - pol na pol nove a zdedene po kamaratke. S kratkym rukavom podobne, kratasov asi 10, toez nove a zdedene. Nejake saty a sukne. Bundy ma vzdy 2 - sportovu a elegantnejsiu. Inak nosi aj tak stale to iste dokola.

euka210
Včera o 18:24

@anonym_autor vela...rozdelene tricka, teplaky, mikiny na doma (na dvor, po vonku) a do skoly. Mozno aj 20ks triciek, mikiny tenke, hrube...8ks urcite, teplaky 15ks urcite, rifli menej mozno 6ks. Ale vela veci viem aj dostat, takze to bolo casto na doma a najmladsi ma potom po 3bratoch kooopec triciek, ze musim uz triedit 😁

anonym_ee20ae
Včera o 19:48

Tričiek dlhých asi 12, krátkych tiež tak, tepláky asi šesť kusov, rifle tri, mikiny štyri a jeden sveter.

a0
Včera o 20:23
@belllinka

@a0 kedy stihne malé dieťa, ktoré rastie vynosiť také kvantá oblečenia?? Či perieš iba raz za mesiac? Asi som mimo, ale fakt šialené množstvá niektoré nakupujete.

@belllinka ako som písala prezlieka sa 3x do dňa, občas aj viackrát, neraz príde kompletne od blata alebo mokrý, sa prezliecť a odchádza zas von, toto sa zopakuje aj 2-3x za deň. Nehovoriac o tom, že väčšinu vecí dedí neraz aj veci s visačkami, v rodine máme veľa starších chlapcov, od nás to putuje zas ďalším. Takže žiadne šialené nákupy sa nedejú.

marianarem
Včera o 21:27

@anonym_autor Vela, aby som nemusela casto prat 🙂

anonym_599628
Včera o 23:47

Veľmi veľa. Nosí iba tie, čo vezme zhora na kopke, tie zdola vôbec . Takže kľudne by jej stačili 4-5 ks z každého.

autor
Dnes o 04:01
@marianarem

@anonym_autor Vela, aby som nemusela casto prat 🙂

@marianarem mudro🤣

autor
Dnes o 04:02
@anonym_dd3de7

Dcer ma 8 rokov. Ma 4 rifli, 4 legin, asi 10 mikin - 2 nove, ostatne podedene, triciek ma asi 15 s dlhym rukavom - pol na pol nove a zdedene po kamaratke. S kratkym rukavom podobne, kratasov asi 10, toez nove a zdedene. Nejake saty a sukne. Bundy ma vzdy 2 - sportovu a elegantnejsiu. Inak nosi aj tak stale to iste dokola.

@anonym_dd3de7 😊😊