icon

Kto ide do Bulharska Hotel Kotva 29.06. ?

27. máj 2026

Ahojte, máme kúpenú dovolenku v Bulharsku hotel kotva. Odlietame 29.6. z Bratislavy. Je tu niekto kto ide tiež v tomto termíne?? Máme dve deti (4,9) 😊

slavomira236
27. máj 2026

@anonym_autor boli sme takto od 26steho pred 2 rokmi. Nejdeme ale keby som povedala detom ze ideme joj to by bola radost

autor
28. máj 2026
@slavomira236

@anonym_autor boli sme takto od 26steho pred 2 rokmi. Nejdeme ale keby som povedala detom ze ideme joj to by bola radost

@slavomira236 páčilo sa vám?? My sme tam ešte neboli. Všetci ma plasia že oproti grécku to bude hrôza.

slavomira236
28. máj 2026
@anonym_autor

@slavomira236 páčilo sa vám?? My sme tam ešte neboli. Všetci ma plasia že oproti grécku to bude hrôza.

@anonym_autor detom sa pacilo bazeny superr tobogany . Strava tiez bola v pohode jedla kopu aj nanuky ladova drt. Akurat ku moru treba prejst kusok cez ulicu a potom duny pieskove...blisko stary nesebar tam sme sli vlacikom naspat na peso..upratovanie take trosku poslabsie..

autor
Včera o 03:50
@slavomira236

@anonym_autor detom sa pacilo bazeny superr tobogany . Strava tiez bola v pohode jedla kopu aj nanuky ladova drt. Akurat ku moru treba prejst kusok cez ulicu a potom duny pieskove...blisko stary nesebar tam sme sli vlacikom naspat na peso..upratovanie take trosku poslabsie..

@slavomira236 a počasie na Tom prelome júna a júl je v pohode?? Aj more je dosť teplé?

slavomira236
Včera o 05:47
@anonym_autor

@slavomira236 a počasie na Tom prelome júna a júl je v pohode?? Aj more je dosť teplé?

@anonym_autor pocasie my sme mali super. Syn hned sa spalil prvy den. Ja som prisla krasne opslena. Bazeny boli teplucke. More tiez v pohode. Len led sme chodili ku veceru sa kupat cca o tej 17 stej po vyjdeni z mora mne uz bolo chlsdno ked fukal vietor...co sa tyka mora ked sme boli boli dost vlny a bola aj cervena vlajka parkrat.

slavomira236
Včera o 05:53

Je tam viac bazenov takze aj ked je vela ludi rozlozi sa to. Lehatok v areali tiez dostatok...obedy to sme chodili len vonku pri bazenoch tam boli riadne rady....

slavomira236
Včera o 05:55

Vecer som mala vyhlad na detsku disco z balkona tam si 7 rocna zisla sama a ja som na nu pozerala...

slavomira236
Včera o 05:57
@anonym_autor

@anonym_autor moji sa kazdy rok pytaju ci este pojdeme len ja nerada na to iste miesto ten isty hotel
Ja som bola sama v tom termine cez globtour a v rovnakom case s nami prksli este viac rodin cez tip pravel vsetci boli spokojni. Nikto na nic nenadaval. Bolo vela deti. Deti si nasli kamosov aj ja . Bola to prva dovolenka pri mori mojich a vzdy na nu spominaju .