icon

Ktorá cestovka ponúka predĺžený víkend k moru?

aska181
Dnes o 12:36

Ahojte dievčatá, prosím máte skúsenosti s predĺženým víkendom pri mori? Viete o nejakej cestovke ktorá by ponúkala takéto pobyty? Našla som len jednodňové na otočku alebo týždenné. Chcem sama niekam vypadnúť, lietadlo nie je pre mňa, autom si sama netrúfam a mám málo dovolenky no rada by som išla pri more. Ďakujem za vecné komentáre.

Strana
z2
anonym_69468c
Dnes o 18:20
@aska181

@anonym_69468c prečo si myslíš že mám syna?

@aska181 pre toto : " S manželom sme nikdy neleteli lietadlom ani sme neboli nikdy na letisku. Oboch nás to štve pretože máme syna a chceme ísť s ním niekedy na dovolenku letecky, aby dieťa malo väčší rozhľad ako mu dvaja." Toto si pisala v predchadzajucej teme. A teda toto ta zaujalo skor ako ten tip co som ti poslala?

amalka07
Dnes o 19:26
@anonym_995c9a

@anonym_b64593 a teraz si zober,ze my letime o 11,30 v utorok a uz z domu o 6tej,o 5tej vstavame.2hod cesta do Ba na letisko,2hod pred odletom,a o 11,30 letime.Teraz do Turecka ich casu prichadzame o 15tej,2hod tranfer do hotela a kym nam daju izby je mozno aj 18-19hod.Cize cas od domu az k ubytovaniu je tiez 12hod.k tomu ak sa tiez prida meskanie lietadla je to aj na dlhsie.To len ked clovek takto porovnava,ze letiet je lepsie.Ale casovo to tiez je plus minus ako ist autobusom do Chorvatska,niekde na zaciatok,alebo ku stredu az k hotelu.

@anonym_995c9a tak ale toto už sa ťažko porovnava lebo zase ist lietadlom do chorvátska je opäť rýchlejšie. A hlavne pre nu ak by musela mať nejaky transfer aj k tomu autobusu/vlaku

anonym_5cf28f
Dnes o 19:28
@aska181

@anonym_84765b pravda, na to som pozadbudla. Toto ale nie je téma o tom, s kým pôjdem ale ako pôjdem. Ďakujem za pochopenie.

@aska181 cize si to vlastne vymýšľaš? Zabudla si ze mas syna?

aska181
autor
Dnes o 19:31
@anonym_5cf28f

@aska181 cize si to vlastne vymýšľaš? Zabudla si ze mas syna?

@anonym_5cf28f asi sme sa zle pochopili, zabudla som že som tam písala, že mám syna.

aska181
autor
Dnes o 19:42
@aska181

@anonym_5cf28f asi sme sa zle pochopili, zabudla som že som tam písala, že mám syna.

@aska181 preto som sa čudovala odkiaľ vieš že mám syna. Ale myslím že táto téma sa zvrtla na úplne niečo iné. Vymenili sme si niekoľko príspevkov ale výsledok je 0. Keďže mi žiaľ nevieš pomôcť s mojou otázkou, bude vhodnejšie neminat energiu a čas nám obom, lebo to nikam nevedie. Ja som sa vlastne nikam nepohla, lebo každý mi tu radí niečo, o čo ja nemám záujem ako som uviedla aj v úvodnom príspevku. Ďakujem za Tvoj čas a úsilie.

anonym_995c9a
Dnes o 21:01
@amalka07

@anonym_995c9a tak ale toto už sa ťažko porovnava lebo zase ist lietadlom do chorvátska je opäť rýchlejšie. A hlavne pre nu ak by musela mať nejaky transfer aj k tomu autobusu/vlaku

@amalka07 to len tak ten cas,samozrejme,ze vzdy je lepsie letiet ako ist autobusom.Aj ludia napr.co su priamo z BA tak to maju na letisko kusok,staci taxik tam to je zase kratsi cas.Len o ten cas ide.My to mame tak isto,uz by nas nikto na autobus nedostal a to sme sli do Chorvatska 18hod.,lebo sme boli niekde vstrede.

Strana
z2