icon

Ktorá cestovka ponúka predĺžený víkend k moru?

aska181
Dnes o 12:36

Ahojte dievčatá, prosím máte skúsenosti s predĺženým víkendom pri mori? Viete o nejakej cestovke ktorá by ponúkala takéto pobyty? Našla som len jednodňové na otočku alebo týždenné. Chcem sama niekam vypadnúť, lietadlo nie je pre mňa, autom si sama netrúfam a mám málo dovolenky no rada by som išla pri more. Ďakujem za vecné komentáre.

Strana
z2
martinmmartin
Dnes o 12:39

Odkial sa ide? Ak sa vies rozumne dotrepat do viedne tak mas ovela vacsi vyber aj z vlakov aj busov

aska181
autor
Dnes o 12:40
@martinmmartin

Odkial sa ide? Ak sa vies rozumne dotrepat do viedne tak mas ovela vacsi vyber aj z vlakov aj busov

@martinmmartin no myslela som autobus zajazdový a nie spojovy. Ďakujem

abbey1
Dnes o 13:09

@aska181 Vôbec sa to neoplatí. Pozri letenky. Máš to podľa seba a do mora skočíš oddýchnutá a nie dolámaná z busu.

natalka13
Dnes o 13:17

Z Banoviec to mas fakt na dlho, cestovky toto asi nerobia, ale vies ist aj sama.
Bus z BA do Zadaru napriklad.
Fisher kedysi robil 5dnove letecke zajazdy.

natalka13
Dnes o 13:20

Skus na Invii vyklikat 5dnovy zajazd

anonym_da5069
Dnes o 13:32

Minimum kúpania, maximálny čas v buse pokrčený. Za týchto okolností si odložím peniaze a šetrím dovolenku na bud.rok. Bola som viac krát busom. Na týždeň, aj na 12 dní. S bolesťami krku, čo mám pri dlhom sedení by som sa už na to dnes nedala nahovoriť.

anonym_63c8f0
Dnes o 13:47

toto nie ze ani zadarmo, ale ani keby mi zaplatili 🙂 chapem ludi ktori neznesu lietadlo ze idu na tyzden a podobne, ale na predlzeny vikend sa to vobec neoplati

anonym_5cf28f
Dnes o 13:53

Mna zaujalo iba to "pri more" to fakt niekto používa?😭😭

anonym_b64593
Dnes o 13:55

my sme išli do Bulharska autom. už nikdy !
do chorvátska busom aj autom. už nikdy !
taliansko detto. nikdy ! nie som luxusná pipina, ale ani krava, aby som sa trepala ako sardinka toľko hodín kvôli chvílke v mori. raz som nabrala odvahu nastúpiť do lietadla a už nemám problém. čas v dopravnom prostriedku versus čas vo vode je neporovnateľný, o zdravotnom a pohodlnom aspekte ani nehovorím

anonym_da5069
Dnes o 14:03
@anonym_5cf28f

Mna zaujalo iba to "pri more" to fakt niekto používa?😭😭

@anonym_5cf28f Napr. okolie Topoĺčian ,Prievidze áno. Mne to tiež hlava neberie, že sa dnes niekto takto ešte dokáže vyjadrovať bez hanby. Zvyk je zvyk..

aska181
autor
Dnes o 14:11
@anonym_da5069

@anonym_5cf28f Napr. okolie Topoĺčian ,Prievidze áno. Mne to tiež hlava neberie, že sa dnes niekto takto ešte dokáže vyjadrovať bez hanby. Zvyk je zvyk..

@anonym_da5069 presne tak a predstav si bez hanby aj vysokoškolsky vzdelaní ľudia

abbey1
Dnes o 14:14
@aska181

@anonym_da5069 presne tak a predstav si bez hanby aj vysokoškolsky vzdelaní ľudia

@aska181 Ale je to nespisovné.

anonym_da5069
Dnes o 14:18
@aska181

@aska181 Nemám potrebu ťa urážať. Sama pochádzam z mesta, kde sa používajú nespisovné slová, alebo skôr nárečie - najmä na vidieku. Mne sa to od mala spája so starými ĺuďmi a dávala som si pozor, aby som sa takto nikdy nevyjadrovala. Aj bez tej VŠ.

anonym_da5069
Dnes o 14:21
@aska181

@aska181 Ako vzdelaná žena určite vieš, že je oveľa väčšia šanca, že zomrieš niekde na diaĺnici v aute/ buse, ako v lietadle. Všetko je raz prvý krát , netreba byť hneď predposratý a stojí to za to.

tuniska_008
Dnes o 14:43

@aska181 podla mna vylucuje ist autobusom k moru na predlzeny vikend. Ved to by bola samovrazda. Jasne ze letadlom, inak si to neviem.pri casovej tiesni predstavit.

aska181
autor
Dnes o 14:44
@abbey1

@aska181 Ale je to nespisovné.

@anonym_da5069
ďakujem za Tvoj názor. Ale myslím že téma znela inak ako to, či sa niekto hanbí alebo nie a či si niekto dáva pozor na niečo pri vyjadrovaní. To si si mohla nechať pre svojho terapeuta.

anonym_da5069
Dnes o 14:52
@aska181

@anonym_da5069
ďakujem za Tvoj názor. Ale myslím že téma znela inak ako to, či sa niekto hanbí alebo nie a či si niekto dáva pozor na niečo pri vyjadrovaní. To si si mohla nechať pre svojho terapeuta.

@aska181 K terapeutovi sa objednaj pokojne ty. Ja sa netrasiem z lietania a nemám sklony k masochizmu, aby som sa trmácala autobusom kvôli dvom dňom kúpania v mori.

anonym_2934c2
Dnes o 14:58
@aska181

@anonym_da5069

aska181
autor
Dnes o 16:13
@anonym_2934c2

@aska181 Teba baví zakladať hlúpe témy o dovolenke?

V tej téme mi normálne ľudia odpovedali k otázke, na ktorú som sa pýtala a samozrejme som si myslela, že aj tu sa dá normálne vecne k téme odpovedať.... Čo je na tom hlúpe?

anonym_995c9a
Dnes o 17:02
@anonym_b64593

my sme išli do Bulharska autom. už nikdy !
do chorvátska busom aj autom. už nikdy !
taliansko detto. nikdy ! nie som luxusná pipina, ale ani krava, aby som sa trepala ako sardinka toľko hodín kvôli chvílke v mori. raz som nabrala odvahu nastúpiť do lietadla a už nemám problém. čas v dopravnom prostriedku versus čas vo vode je neporovnateľný, o zdravotnom a pohodlnom aspekte ani nehovorím

@anonym_b64593 a teraz si zober,ze my letime o 11,30 v utorok a uz z domu o 6tej,o 5tej vstavame.2hod cesta do Ba na letisko,2hod pred odletom,a o 11,30 letime.Teraz do Turecka ich casu prichadzame o 15tej,2hod tranfer do hotela a kym nam daju izby je mozno aj 18-19hod.Cize cas od domu az k ubytovaniu je tiez 12hod.k tomu ak sa tiez prida meskanie lietadla je to aj na dlhsie.To len ked clovek takto porovnava,ze letiet je lepsie.Ale casovo to tiez je plus minus ako ist autobusom do Chorvatska,niekde na zaciatok,alebo ku stredu az k hotelu.

anonym_b72f71
Dnes o 17:04

daj si predpisat xanax, ja som mala panicke zachvaty v lietadle, ale radsej vydrzat 2-3 hodiny letu ako autom, take Chorvatsko je za 50 minut napr. z KE

anonym_995c9a
Dnes o 17:15

Uplne staci zadat dotaz do uja ,,,guuugla,,,a aha,co na mna vyskocilo
https://travelking.sk/predlzeny-vikend-pri-mori

aska181
autor
Dnes o 17:33
@anonym_995c9a

Uplne staci zadat dotaz do uja ,,,guuugla,,,a aha,co na mna vyskocilo
https://travelking.sk/predlzeny-vikend-pri-mori

@anonym_995c9a ponuky na internete som samozrejme z časti popozerala a áno, túto stránku som videla tiež, no nevidela som možnosť dopravy autobusom. Ak si to Ty na tejto stránke videla, tak mi prosím poraď v ktorej sekcii sa táto možnosť výberu dopravy nachádza. Ďakujem

aska181
autor
Dnes o 17:42
@anonym_b72f71

daj si predpisat xanax, ja som mala panicke zachvaty v lietadle, ale radsej vydrzat 2-3 hodiny letu ako autom, take Chorvatsko je za 50 minut napr. z KE

@anonym_b72f71 xanax si predpisovať kôli dovolenke nebudem, ale ako bolo vyššie spomenuté, kým sa dostanem na letisko potrvá to min. 3 hodiny, aj to záleží od spojov aké by mi išli, keďže napriamo sa do BA nedostanem, nieto ešte na letisko+let+transfer. Bola som pár krát autobusom v Taliansku, na týždeň, bolo to 15 rokov dozadu a do Chorvátska každý rok jazdíme autom, čo sa tento rok nedá zrealizovať. Nikdy sme necestovali viac ako 8-9 h. Večer som sadla do auta/autobusu, prespala som celú cestu a ráno normálne fungovala...

anonym_69468c
Dnes o 17:59

@aska181 skus CK Prima Travel. Maju napr. Taliansko na 4 dni autobusom, Benatky+kupanie v Lido di Jesolo. A manzel so synom teda nejdu?

aska181
autor
Dnes o 18:06
@anonym_69468c

@aska181 skus CK Prima Travel. Maju napr. Taliansko na 4 dni autobusom, Benatky+kupanie v Lido di Jesolo. A manzel so synom teda nejdu?

@anonym_69468c prečo si myslíš že mám syna?

anonym_84765b
Dnes o 18:11
@aska181

@anonym_69468c prečo si myslíš že mám syna?

@aska181 lebo o synovi pises v predchadzajucej teme? Aj o manzelovi? 😀

anonym_995c9a
Dnes o 18:15
@aska181

@anonym_995c9a ponuky na internete som samozrejme z časti popozerala a áno, túto stránku som videla tiež, no nevidela som možnosť dopravy autobusom. Ak si to Ty na tejto stránke videla, tak mi prosím poraď v ktorej sekcii sa táto možnosť výberu dopravy nachádza. Ďakujem

@aska181 to je pravda,predpokladaju vlastna dopravs,teda autom preto aj s parkovanim pred hotelom v cene.

aska181
autor
Dnes o 18:17
@anonym_995c9a

@aska181 to je pravda,predpokladaju vlastna dopravs,teda autom preto aj s parkovanim pred hotelom v cene.

@anonym_995c9a ďakujem

aska181
autor
Dnes o 18:18
@anonym_84765b

@aska181 lebo o synovi pises v predchadzajucej teme? Aj o manzelovi? 😀

@anonym_84765b pravda, na to som pozadbudla. Toto ale nie je téma o tom, s kým pôjdem ale ako pôjdem. Ďakujem za pochopenie.

Strana
z2