Ktoré hotely v Hurghade odporúčate
Ahojte, ktorý hotel v Hurgade odporučate? Dá sa to tam v polovici júla vydržať v tom teple? Ďakujem
@anonym_a44f1f
@katka0910 vydržať sa to určite dá. Chodíme len cez leto
@anonym_078ca9 no neviem, my sme boli raz a už nikdy viac. 40 stupňov ke dosť zahul
Vydrzat sa da,ked musis a nemas inu moznost,ale je to velka zataz. My sme boli minuly rok v inej krajine a postihli nas 40tky a ja som teda cele dni bola len vo vode. Vonku sa nedalo vydrzat.
My chodime do Egypta v lete, ale teda do Marsa Alam. V juli su tam 40-tky, ale vydrzat sa to da, v tieni pod slnecnikom a casto do vody.
@katka0910 my ideme teraz v júni do Grand Waterworld Makadi.
@blancheporte my ideme prima live jun
Vydržať sa to dá ale my chodime len máj alebo september
Labranda , Pyramisa ( lacnejsi) Citadel, jaz makadina
eti má svoje hoteli tiež fajn
@blancheporte my ideme prima live jun
@slavomira236 tam sme boli minulý rok v októbri. Krásny hotel, len má dosť malú pláž tak preto som si ho na júl nevybrala. Inak sme boli maximálne spokojný.
Ja vydržím, ja mám horúco rada. Môj muž tie letné teploty tam nemá rád, takže s ním chodím máj/jún alebo potom september/október.
Čo od hotela, lokality očakávaš ?
Chcete blízko letiska aby nebol dlhý transfer ? Potrebujete tobogány ? Chceš byť v centre kvôli ruchu, nákupom ? Chcete šnorchlovať ? Luxus ?
Ja mám veľmi rada oblasť Sahl Hasheesh. Krásna , " uzavretá" časť Hurghady. Len tam týmto rokom miniem posledný pre mňa možný hotel a budem musieť hľadať novú oblasť 😄
@slavomira236 tam sme boli minulý rok v októbri. Krásny hotel, len má dosť malú pláž tak preto som si ho na júl nevybrala. Inak sme boli maximálne spokojný.
@wiwi28 plaz viem ze su lehatka blizko seba. V turecku alanya sme mali nieco podobne to mi nevadi nejsk extra
@katka0910 my ideme koncom júla kôli celozávodnej manželovej dovolenke,40tky v pohode zvladame,zvládla som aj 60tky v saudskej arabii😁ideme hotel Palm Beach Hurgada

@katka0910 nie, egypt tak na september