icon

Lacné letenky - Kiwi aplikácia

malickapatricia
24. sep 2022

Ahojte 🙂 Máte prosím niekto skúsenosť s aplikáciou kiwi? Ponúkajú celkom lacné letenky, pripadne ak máte skúsenosti so stránkou Pelikan (tam. Mi tie ceny prídu až nejak príliš nízke) ďakujem 🤗

petamich
•
24. sep 2022

aj Kiwi aj Pelikan su len re-sellery, agreguju letenky od leteckych spolocnosti a predavaju dalej, v zasade to mas jedno od koho kupis, ja mam skusenosti s oboma a nikdy nebol ziadny problem, negativne recenzie som videla na oboch rovnako

liljana
•
24. sep 2022

Problem so sprostredkovatelmi je, ze ked nastane problem, prides o peniaze. Letecka spolocnost s resellerom si ta budu pohadzovat medzi sebou, ze problem nie je na ich strane ale na druhej. A nicoho sa bez sudu nedovolas. Aj pri zmene letenky platis dvojity poplatok. Jeden za servis od Kiwi a druhy leteckej spolocnosti.

loginexistuje
•
24. sep 2022

ja som kupovala predtym aj cez nich alebo napriamo cez letecku spolocnost pre pelikan a spol je problem ze ked zrusia let rok sme cakali na vratenie penazi pri leteckej spolocnosti tak mesiac
uz kupujem skor priamo letenky

slovenka753
•
24. sep 2022

Ja vyhľadáva na kiwi ale kupujem vždy priamo od leteckej spoločnosti.

didi35
•
24. sep 2022

Kiwi a pelikan využívam len na vyhľadávanie letu, potom si daný let kupim priamo cez leteckú spoločnosť. Dokonca o pár EUR lacnejšie. Problem cez kiwi je napríklad ten, že dodatočne nevies dokúpiť batožinu len jednej osobe, ale len všetkým osobám v rámci rovnakej rezervácie. To je úplný nonsens.

queen_mary
•
24. sep 2022

@slovenka753 presne tak aj ja. Cez kiwi ich najdes a napriamo potom kupim.

bluemoon24
•
24. sep 2022

@malickapatricia presne jak ti radi kocky nade mnou. V zadnem pripade nekupuj pres kiwi! (ani pelikan) - kdysi to bylo fajn, ted uz ani omylem 🙂 mrkni jeste na skyscanner.com, tam to maji podle me nejlepe udelane, ale zase jenom mrknout na letenky a koupit primo na strankach letecke spolecnosti

kacusik69
•
1. okt 2022

dnes si cestujuci museli platit za sluzbu, ktoru si “zakupili” u Kiwi… papier znesie 🙂 realne to zaplatene nemali = este vyssi nez vyssi poplatok za to, co by cez oficialne stranky prepravcu mali lacnejsie… tolko ku Kiwi a pod. - ako clovek ktory s tym prichadza do styku den co den, neodporucam kupovat letenky cez akehokolvek sprostredkovatela… momentalne najviac skody robi prezmenu opodo, ale kiwi sa tiez drzi vysoko