icon

Last Minute a Ultra Last Minute. Boli ste spokojní?

gromkaver
18. júl 2014

Ahojte, chcem sa opytat, ti ktori ste boli/isli na dovolenku na Last/Ultra Last minute, boli ste spokojni? Myslim, ci ste neboli "ochudobneni" o sluzby, teda ci ste mali vsetko poskytnute ako keby ste si zajazd objednali vopred (dufam, ze chapete co myslim 😀 ) ... Ide o to, ze zvazujeme ist na dovolenku s drobcami, ale nevieme, kedy bude mat mm volno (teda presny termin) a bojim sa, ze ked by sme isli na nejaky last/ultra last, aby sme neboli sklamani 😒 ... Napiste mi aj, kde ste boli a kolko vas to vyslo(teda kolko ste pripadne usetrili). Presnu destinaciu este neviem (ale bud Taliansko, Turecko, Chorvatsko, Grecko...). Viem len, ze zrejme pojdeme v septembi, tak co by ste odporucali a ci bolo este vobec teplo 🙂 , dakujem

magdus999
•
19. júl 2014

Ahoj, my s mužom chodím dva krát do roka na dovolenku, vždy v júni a v októbri a zásadne len last minute. Zájazd kupujem 2-3 dni pred plánovaným odjazdom a nikdy sme neboli sklamaní. Nemáš byť o čo ochudobnená, služby a všetko čo s tým súvisí je také isté, ako keď ho kúpiš za plnú cenu. V septembri by som vynechala Chorvátsko, Taliansko kvôli už chladnejšiemu počasiu, a dosť premenlivému v tom období. Ale do Turecka sme šli niekoľkokrát v októbri a počasie bolo super. V Grécku som bola v septembri, nebol problém s počasím.

kim_rossi_stuard
•
19. júl 2014

Ahoj, my sme teraz boli v Grecku na last mminute, kupovali sme 3 dni pred odletom, stalo nas to do 1000e pre 2 dospelych a 2 deti letecky, ked plna cena za dospeleho len za ubytko bola 450e, takze sme pekne usetrili 🙂 🙂 🙂 pred 3 rokmi sme boli na dovolenke za 100e/ osobu letecky- cestovka mala prazdne lietadlo, tak mali extra super ultra last minute, akoze uz asi nikdy nepoletime za 100 aj s leteckymi poplatkami, ja tiez preferujem last minute 😀 😀 😀 ale poznam ludi co kupuju dovolenku v novembri na dalsi rok 😉 kazdemu podla chuti 😉

bubu84
•
19. júl 2014

Ahoj my sme boli vzdy tak tri roky po sebe a vzdy Turecko , prvy rok ked mal maly jeden rok to sme boli koncom septembra a teraz dva roky po sebe zaciatkom juna, bolo super, ceny perfektne za pobyty, tento rok sme mali spickovy hotel, asi sme mali stastie, inak ten hotel malo byva v LM, kupili sme pobyt v pondelok a tu noc sme hned aj leteli, tak ze to bolo fakt ULM, a to sme pritom planovali az o tyzden az od dva neskor, takze nic nachystane, ale o to viac sme si to potom uzili 🙂 v septembri jednoznacne odporucam Turecko, tam mas pocasie do zaciatku oktobra iste 🙂

wicka5
•
28. máj 2017

baby, ozivujem temu - ake mate s last minute skusenosti?

ivkapon
•
30. máj 2017

Skusili sme zatial len raz. Dva dni pred odletom. Jun Turecko hydrotour.boli sme spokojni. Dali nam lozko naviac hoci sme to nemali zaplatene a syn mohol spat samostatne.

achjajcoto
•
13. júl 2017

nemáte pocit že tento rok sú ponuky last minute slabé? alebo len pozerám zle stránky?

novana
•
13. júl 2017

Pozri invia.sk alebo zájazdy.sk. Ale slabé ponky sú najmenej tri roky. CK asi menej zazmluvňujú a dôvod môže byť aj vypredanie vo frist minute. Neviem. Kým v minulosti som si do hotela (vybraného dávno v predstihu) bežne kúpila zájazd 1-2 dni pred odletom, dnes už to možné nie je, na poslednú chvíľu je všetko dobré dávno vypredané.

katharinka1
•
13. júl 2017

@achjajcoto suhlas. cestovky zmenili strategiu a vsetko predavaju vo first minute. Potvrdili mi to aj v cestovke.