icon

Leto v Grécku: Skúsenosti s Hydrotour na Kréte?

1. apr 2026

Ahojte baby, rozmýšľame nad dovolenkou cez Hydrotour na Krétu do hotela Mare Monte. Chcem sa spýtať, či ste cez nich boli v poslednej dobe. Fungujú tí animátori Klubu Markíza fakt tak dobre, že sa deckám venujú? Bojím sa tých ich charterových letov z Bratislavy, či to dako nemešká stále. Budem vďačná za každú info o delegátoch, či sú ochotní.

janinah
1. apr 2026

Hlavne neber sever ,lebo vas odfukne a kvoli vlnam si poriadne ani nezaplavate.

elief
3. apr 2026

Pozri do skupiny Dovolenka v Grécku, sú tam recenzie na tento hotel, my už s deťmi nechodíme, ale chodíme so Satur a Hydrotour a animátori sú super... Ale mám pocit, že Hydrotour tento hotel v ponuke nemá...

hellwant
4. apr 2026
@janinah

Hlavne neber sever ,lebo vas odfukne a kvoli vlnam si poriadne ani nezaplavate.

@janinah Boli sme pred rokmi v Creta Maris beach a žiadne odfuknutie iba mierne vlny. To je trochu zvelicene. Ono zalezi aj kedy ides a ci je to zatoka, ak niekto chce setrit a chodi na rozhrani septembra a oktobra to ma asi fakt iste velke vlny a vietor.

matkahelka
4. apr 2026

@anonym_autor ake velke deti? s malymi by som na kretu nesla. je to jeden z najveternejsich ostrovov grecka. vecne tam fuci, vlajka bud zlta alebo cervena, zelena len nahodou, takze kupanie len v bazene. a to pisem ako milovnicka tohto ostrova, boli sme na krete 3x, v roznych oblastiach, vzdy v sezone a fucalo nam stale. pojdeme urcite opat, ale az ked mladsia dcera podrastie. co sa tyka animatorov, ti zo saturu su ovela lepsi ako z hydrotouru. plosne- v kazdej krajine, v kazdom hoteli (mam skutocne s cim porovnavat).

katkaseiner
8. apr 2026

Kretu sme absolvovali bez cestovky. Je to uzasny ostrov ale ked vymàkneš červenu vlajku, ani chodidlo si neomočíš. Tak sme sledovali silu vetra na Windy a isli vzdy na inu plàż. Určite by som neostavala len v rezorte. Napr.sme boli pozriet aj Elafonisi - tam ist zajazdom tak to máš plnku neskutočnú. My sme na pláži boli od 8 rana a ked sa to tam zacalo plnit, odchadzali sme. My sme boli v okoli Rethymno. Aj Chania je krasna. Kolegynka sa mi tam aktuálne stahuje na pol roka