Leto v Grécku: Skúsenosti s Hydrotour na Kréte?
Ahojte baby, rozmýšľame nad dovolenkou cez Hydrotour na Krétu do hotela Mare Monte. Chcem sa spýtať, či ste cez nich boli v poslednej dobe. Fungujú tí animátori Klubu Markíza fakt tak dobre, že sa deckám venujú? Bojím sa tých ich charterových letov z Bratislavy, či to dako nemešká stále. Budem vďačná za každú info o delegátoch, či sú ochotní.
Pozri do skupiny Dovolenka v Grécku, sú tam recenzie na tento hotel, my už s deťmi nechodíme, ale chodíme so Satur a Hydrotour a animátori sú super... Ale mám pocit, že Hydrotour tento hotel v ponuke nemá...
Hlavne neber sever ,lebo vas odfukne a kvoli vlnam si poriadne ani nezaplavate.
@janinah Boli sme pred rokmi v Creta Maris beach a žiadne odfuknutie iba mierne vlny. To je trochu zvelicene. Ono zalezi aj kedy ides a ci je to zatoka, ak niekto chce setrit a chodi na rozhrani septembra a oktobra to ma asi fakt iste velke vlny a vietor.
@anonym_autor ake velke deti? s malymi by som na kretu nesla. je to jeden z najveternejsich ostrovov grecka. vecne tam fuci, vlajka bud zlta alebo cervena, zelena len nahodou, takze kupanie len v bazene. a to pisem ako milovnicka tohto ostrova, boli sme na krete 3x, v roznych oblastiach, vzdy v sezone a fucalo nam stale. pojdeme urcite opat, ale az ked mladsia dcera podrastie. co sa tyka animatorov, ti zo saturu su ovela lepsi ako z hydrotouru. plosne- v kazdej krajine, v kazdom hoteli (mam skutocne s cim porovnavat).
Kretu sme absolvovali bez cestovky. Je to uzasny ostrov ale ked vymàkneš červenu vlajku, ani chodidlo si neomočíš. Tak sme sledovali silu vetra na Windy a isli vzdy na inu plàż. Určite by som neostavala len v rezorte. Napr.sme boli pozriet aj Elafonisi - tam ist zajazdom tak to máš plnku neskutočnú. My sme na pláži boli od 8 rana a ked sa to tam zacalo plnit, odchadzali sme. My sme boli v okoli Rethymno. Aj Chania je krasna. Kolegynka sa mi tam aktuálne stahuje na pol roka

Hlavne neber sever ,lebo vas odfukne a kvoli vlnam si poriadne ani nezaplavate.