Má niekto zaplatenú dovolenku na jún?
Chcela by som sa opytat ci ma niekto zaplatenu dovolenku na jun a ako k Vam pristupuju cestovne agentury ci cakate do terminu alebo stornujete.
Tiež mame odlet 8.6. z BA do Turecka, počkám do konca apríla a potom sa rozhodnem.. Ale pravdepodobne to stornujeme, myslím, ze by to pre mňa nebola kľudná pokojná dovolenka.. Nneviem6si predstaviť, ze by sa niečo skomplikovalo a tam ostaneme trčať s deťmi niekde v karantene ☹️ ale tiež mi je ľúto, ze storno poplatku sa zrejme nevyhneme
@maminuska
No, tak ja som si tiez na dovolenku zarobila tazkou pracou, uz aj doktor vravel ze mi treba vypnut, mam psychicky narocnu pracu, vela stresu... ale ani mi nenapadbe rozmyslat ze by som na dovolenku aj sla, zaplatena nezaplatena. Nebudem prispievat k sireniu... aj ked tazko ozeleniem peniazky:(
@ada309 no z detmi to je horsie v tom mate pravdu mi sme mali ist bez deti ... ale nemyslim ze v juni este niekam pustia mi zmenime este max termin... ale cakame tiez do konca aprila...
@kittykat22 prečo nový dar aj my sme našim kúpili vikendovku na ktoru žiaľ nepôjdu kvôli vírusu a nežiadajú nás o nový dar, praveze mamina vravela ze uz im takéto kupovať nemáme a tiez nemáme míňať peniaze.
zaciatkom juna je nerealne niekam ist lietadlom mimo repatrizacie slovakov spat na slovensko
@missviolet tak ak sa situácia ukľudní my pôjdeme. To znamená ak situácia do krajiny kde pôjdeme bude dobrá a verím že bude dobrá lebo tam sú prísne opatrenia a ak budú povolené lety z Viedne . Samozrejme situácia musí byť priaznivá aj na SR. Dovolenku máme v auguste. Po návrate z dovolenky pôjdeme kľudne do karantény, teraz som jednu absolvovala 14 dňovú s rodinou , manžel prišiel zo zahraničia. Nevystrčili sme päty z domu .
@missviolet to že nepôjdem na dovolenku by som oželela, ale tie peniaze by ma naozaj nahnevali .
Myslím, že tento rok bude musieť oželieť dovolenky strašne veľa ľudí, my sme sa tiež tesili, že konečne tento rok dovolenky, výlety po Slovensku a pravdepodobne nič, pochybujem o tom, že do leta sa niečo zmení pliaga je všade a bude to trvať dlho predlho, ak otvoria vôbec aspon dáke kúpalisko na slovensku budeme radi
@kittykat22 jedna logicka otazka. Proc si myslite ze neuvidite penize?
@nagi pretoze sme to platili priamo hotelu - a bolo tam no refund 🙂
@katulienkax pretoze svokra je fajn.
@kittykat22 to zenjste to zaplatila primo hotelu nema nic spolecneho. Pokud hotel neprijima klienty z jakehokoli narizeni statu, tak matw VZDY narok na plne vraceni ceny nebo prebookovani terminu. Vetsina hotelu je v HSA asociaci (tech lepsich) a ty to maji dokonce primo nakazane. Takze pardon ale pisete nesmysl. A to ze pri registraci bylo no refund vas nemusi zajmat protoze podle Vasi logigy kdyz tam je no refund a hotel napise ze nemuzete prijit mame tu "cierny kasel" a hotel ke zavreny tak vam hotel nic nevrati... Pardon ale to je nasmich jak uvazujete
@zuzubb007 este aby sme neboli prekvapeny zacinaju sa otvarat zopar obchodov, v maji uz budu musiet nam tu pootvarat pojde to postupne..tak isto ako aj rozmyslaju dat ziakov od juna do skoly... a ako viem co hovorili v reflexi ze letna sezona mozno zacne uz koncom juna zaciatkom jula a pokial nebude ta krajina kam letite vyhlasena za ohrozenie tak sa budu moct konat dovolenky ...ja viem zatial len tolko ....nakolko to sledujem a mam uzastnu pani z cestovky sktorou sa da normalne komunikovat
@nagi ides mat menstruaciu ze si taky hystericky? 😅
@kittykat22 ešte "nedávaj hlavu do piesku" keď budu vo vašom termíne stále zrušené lety, musia ti vrátiť peniaze aj napriek zmluve, pretože je prekážka na ich strane, nie na tvojej.
@kittykat22 tiez ma to napadlo😂😂😂 uz na viacerych ludi v skupinach som si vsimla ze normalne vybliakne ...
@ivana11155
@lussyaweiss baby teraz je update na stranke, ze si mame posunut dovolenku 😀 otvaram vino a pisem email 😅 huraaaaaa ❤️❤️
@lussyaweiss ne jen se bavim na lidske blbosti a hlavne hlouposti 😂😂😂
@nagi ale kazdy vie ako si to zariadi podla seba a ked niekto nevie existuje google a vyhlada co hlada a tam najde svoju odpoved
@kittykat22 pockaj teraz zas ja nejak tomu nechapem 😂😂😂 vysvetlis mi to??
@kittykat22 gratuluju prekvapive se stalo to co jsem psal.... Uzijte si dovolenou i svokra.
@lussyaweiss jestli existuje google tak jak jak nekdo muze napsat takovou blbost ze dovolena nebude a prijdu o 5500€??? To je ta sama hloupost jako lidi kteri tedka strnujou dovolenou na august a jsou nasrany zebmusi platit storno.... 😂😂😂
@kittykat22 jajjjj uz chapem 😁😁😁 novidis ...a na kedy si davas termin ? Nepockas este ? Aspon mesiac
@lussyaweiss napisala som email co s tym, nech mi poradia - uvidim s cim pridu. Ja chcem tak strasne na tie prazdniny 🙏
@lussyaweiss ahoj. Viem, mimo temy, ale uz som to citala aj vcera.. MY mame zpalatenu dovolenku.. Nie MI. Peace.
@lussyaweiss prepac, ale nemas pravdu. My cestujeme vela. Vo februari Spain a Maroko. Cize nesedime na riti. Ale!! Mam respekt teraz a nikam v lete nepojdeme!
@lussyaweiss tak ta pani z cestovky ma asi krystalovu gulu?, ked vidi vyvin 3 mes.dopredu
@lussyaweiss my sme mali ist v juli, 10ludi z toho 2male deti, sestrenica z IT.Zrusili sme to:( Nechcem byt zla ale myslim si ze to nebude vsetko take easy s cestovanim ako doteraz. Ale to len moj skromny nazor. A kedze to vobec nestalo malo tak sme to riesilo uz pred dvoma tyzdnami, a som happy, lebo chvalabohu nam to v poho vystornovali bez poplatku, aj ked podnienka prvotna bola ze storno len s poplatkom. Bodaj by sa to ukludnilo a bolo super vsetko❤️pokial nie hold budu dobre prazdniny aj v mini bazene na dvore;)