Má význam ísť s deťmi na Oravu, keď hlásia až do -16°C?
chystame sa na vikend na Oravu a vraj tam udru tuhe mrazy aj do mninus 16 .. poradte, mam to vyznam s detmi?
no ja si myslim, ze deti vydrzia 🙂 .. horsie to bude teda s maminou :D .. trpim na nedokrvovanie koncatin, takze ak sa nebudem hybat dostatocne, do 15 min som KO 🙂
@maxiva kdeže, dnes je tu nad 0, ale hlásia od zajtra ochladenie aj tu
Inak, kazdy inak toleruje zimu aj teplo, niekto zvláda mrazy dobre, iny ich neznáša, ja umierať, ked je viac nez 30C, moja kolegyna tropické teplo miluje
Cize, poznáš seba, svoje deti a ich toleranciu, ak sa ti to nepozdáva, tak treba fakt počkať kym sa trosku otepli
Este 1 dolezita vec, mne napr nevadi ani -15C, ake vadí mi ak je -2C a fúka vietor, ja nemam rada vietor
Mam rada mrazivú zimu a ked k tomu svieti slnko 👍
no ja som z ruzinova a jar tu teda nie je nemam presne info o teplote vonku lebo mame stary teplomer...ale teda na jar nie je komplet zamrznute jazero ...este aj chlapci hrali hokej
no teda co si pamatam taketo teploty na Kysuciach, tak sme vtedy len doma sedeli ;)
@maxiva ako jasne, u starych rodicov ako deti sme vybehli vzdy na chvilu von, ale teda mama s nami nikdy nesla 😀 nanajvys vyhodila za nami otca, ale vacsinou sme sa hrali sami s ostatnymi detmi 🙂) pri takychto teplotach sa vonku dlho byt neda, ale komu zima nevadi, v pohode, teply caj do termosky a ide sa.
no hlásia nám zimu ako v ruskom filme, teším sa, konečne aj tu na západe zamrzneme 🙂,
aspoň týždeň by mohlo vydržať, nech vymrznú všetky choroby, pliagy a hnusná chrobač v záhradách.
Čo by som ja dala za sneh, tu dole v BA síce mrzlo, trošku snežilo, zas sa roztopilo... No o ničom. Ale teraz sa má ochladiť všade. Len ten sneh nám chýba. Najhoršie je, že to nie je prolém len BA a okolia, ale ani na strednom SK ani páru po snehu poriadne nie je. Takže za mňa, ja by som určite na tú Oravu išla a žiadne mínusové teploty by ma neodradili. Kvalitná sánkovačka aj 1,5 hodiny doobeda a 1,5 hodiny poobede je pre deti nezabudnuteľný zážitok a relax pre celú rodinu.

kamoska ide od zajtra s detmi, ona si praveze nevie vynachvalit ked je na orave taka zima 🙂 decka maju radi zimu naobliekaju sa, daju prechadzky, potom sa zohreju, oddychnu a idu zas von 🙂