Má zmysel kupovať už teraz zájazd First Minute?
Včera o 15:04
Prvý krát chceme skúsiť cestovku Fisher a vyhliadla som si tam lacný hotel , kde je rodinná izba bez príplatku , tak uvažujem, či ešte počkať do nejakého oktobra, novembra. Máte niekto prosím skúsenosť, že ešte hýbu s cenami smerom nadol pred oficiálnym spustením First minute , alebo po ňom keď je ponuka kompletná?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@zuzanaam Roky chodime s fischerom a nikdy sa nam nic neprijemne nestalo. Je to velmi dobra cestovka. Nespochybnujem,ze prave vy ste boli oklamani.
@cucoryedka Nechapem ako sa toto moze stat. Poznam pripad,kedy sa toto stalo,tiez sa to vyriesilo az na druhy den. Ale teda dovolenku to poriadne pokazi zvlast,ked mas male deti.
@marca12 nechcela som, aby to vyznelo uplne ako oklamani ... skor zo zaciatku znechuteni ... svoju skusenost som napisala, ze moze sa take nieco stat ... svoje rozhodnutie pre cestovku a Kartago sme zvolili kvoli dostupnosti pre rodiny 1. rodina 5 osob + 2. rodina 4 osoby a cene (ine cestovky bud nemali dostupnost/moznost pre nas) a chceli sme to mat na kompletku ... aj napriek tymto uvodnym problemom bolo super 😊