icon

Má zmysel kupovať už teraz zájazd First Minute?

andrejka2424
Včera o 15:04

Prvý krát chceme skúsiť cestovku Fisher a vyhliadla som si tam lacný hotel , kde je rodinná izba bez príplatku , tak uvažujem, či ešte počkať do nejakého oktobra, novembra. Máte niekto prosím skúsenosť, že ešte hýbu s cenami smerom nadol pred oficiálnym spustením First minute , alebo po ňom keď je ponuka kompletná?

Strana
z2
cicimon
Včera o 15:07

kde tam su uz FM? my roky chodime s Fischerom, este by som pockala...

anonym_ab7bd5
Včera o 15:09

Ak je to naozaj mega vyhodne by som zobrala, inak pockala. My roky chodime ked uz na last minute a nikdy ziaden first minute nebol vyhodnejsi a nikdy sme nemali problem najst dobre ubytovanie.

andrejka2424
autor
Včera o 15:09
@cicimon

@cicimon áno, už si vieš naklikať leto 2027. Strašne som nedočkavá, kvôli tej rod. izbe, na obyč. izbe sú prístelky iba formou prenosnej postele skladacej a to nechcem.

andrejka2424
autor
Včera o 15:13
@anonym_ab7bd5

Ak je to naozaj mega vyhodne by som zobrala, inak pockala. My roky chodime ked uz na last minute a nikdy ziaden first minute nebol vyhodnejsi a nikdy sme nemali problem najst dobre ubytovanie.

@anonym_ab7bd5 Keby som mohla chodiť LM , chodila by som len tak, ale nedá sa. Tie ceny sú tam niekedy fakt výhodné .

anonym_75b4a7
Včera o 15:13
@andrejka2424

@cicimon áno, už si vieš naklikať leto 2027. Strašne som nedočkavá, kvôli tej rod. izbe, na obyč. izbe sú prístelky iba formou prenosnej postele skladacej a to nechcem.

@andrejka2424 ak chceš konkrétnu izbu, tak kupuj

cicimon
Včera o 15:14
@andrejka2424

@andrejka2424 my chodime na FM ale kupujeme cca v novembri a vzdy rodinnu izbu. Lebo oni postupne pridavaju dalsie hotely..Zas ak si si ista, ze lepsie nenajdes....

andrejka2424
autor
Včera o 15:17
@cicimon

@andrejka2424 my chodime na FM ale kupujeme cca v novembri a vzdy rodinnu izbu. Lebo oni postupne pridavaju dalsie hotely..Zas ak si si ista, ze lepsie nenajdes....

@cicimon Asi počkám ešte pár týždňov ,vďaka. Idem vyslovene po cene a zároveň hodnotenia nie sú katastrofa . Istá si nie som, to asi nikdy. 😀

adri266
Včera o 15:22
@andrejka2424

@anonym_ab7bd5 Keby som mohla chodiť LM , chodila by som len tak, ale nedá sa. Tie ceny sú tam niekedy fakt výhodné .

@andrejka2424 Ak chces rodinnu izbu, isla by som do toho hned, tie sa rychlo vypredavaju.

andrejka2424
autor
Včera o 15:26
@adri266

@andrejka2424 Ak chces rodinnu izbu, isla by som do toho hned, tie sa rychlo vypredavaju.

@adri266 Veď to, aj o to rýchlejšie, keď je možné si ju zvoliť bez príplatku namiesto dvojlôžkovej.. Samotný hotel som mala vyhliadnutý už vlani , vtedy bol o 200 eur lacnejší ako teraz . Ale zase myslím, že väčšina zájazdov pôjde hore oproti vlaňajšku.

13uzivatelka11
Včera o 15:31

Ak ti ide o cenu, prečo neskusite ísť mimo cestovku?

zuzanaam
Včera o 15:35

Fischer absolútne neodporúčam, pokazili nám celú dovolenku a oklamali nás. Na mieste som podávala reklamáciu aby som sa o pol roka od kontrolných orgánov dozvedela, že som žiadnu reklamáciu nepodala.

andrejka2424
autor
Včera o 15:36
@13uzivatelka11

Ak ti ide o cenu, prečo neskusite ísť mimo cestovku?

@13uzivatelka11 Strach a žiadna skúsenosť. Som zvyknutá na ten pocit istoty, že keby niečo , môžem sa obrátiť na delegáta, zavolať do cestovky. a neviem sa ani dobre dohovoriť. Tiež je mi ľúto tých navyše peňazí pre cestovku a kompenzujem to tým, že si vyberáme jednoduchšie ubytko.

andrejka2424
autor
Včera o 15:38
@zuzanaam

Fischer absolútne neodporúčam, pokazili nám celú dovolenku a oklamali nás. Na mieste som podávala reklamáciu aby som sa o pol roka od kontrolných orgánov dozvedela, že som žiadnu reklamáciu nepodala.

@zuzanaam Boli sme zatiaľ cez Hydrotour , Tip travel a Čedok- našťastie zatiaľ žiadny problém, kvôli ktorému by som povedala, že nikdy viac. Ja by som tomu Fisheru dala šancu - na Slovensku predajú najviac zájazdov - teda celá skupina der Touristik.

anonym_ec22d8
Včera o 15:39
@andrejka2424

@13uzivatelka11 Strach a žiadna skúsenosť. Som zvyknutá na ten pocit istoty, že keby niečo , môžem sa obrátiť na delegáta, zavolať do cestovky. a neviem sa ani dobre dohovoriť. Tiež je mi ľúto tých navyše peňazí pre cestovku a kompenzujem to tým, že si vyberáme jednoduchšie ubytko.

@andrejka2424 ja mám práveže pocit istoty viac, ked nam vsetko zabookujem sama. Pride mi, ze problemy viem vyriesit ovela rychlejsie a efektivnejsie, niesu ziadne zavadzacky okolo toho. S dnesnou technologiou sa dohovoris v pohode aj ked jazyk neovladas.
Tovje iba pohlad z druhej strany.

13uzivatelka11
Včera o 15:39
@andrejka2424

@andrejka2424 chápem to s tým delegátom v prípade problému, ale kebyže ideš do nejakej overenej destinácie a hotela tak by to malo byť v pohode. S dnešnými prekladacmi v mobile už si myslím nie je problém sa dohovoriť. ☺️

13uzivatelka11
Včera o 15:40
@andrejka2424

@zuzanaam Boli sme zatiaľ cez Hydrotour , Tip travel a Čedok- našťastie zatiaľ žiadny problém, kvôli ktorému by som povedala, že nikdy viac. Ja by som tomu Fisheru dala šancu - na Slovensku predajú najviac zájazdov - teda celá skupina der Touristik.

@andrejka2424 ja som zas na cedok minule čítala zle komentáre. Napríklad že niekomu predali izbu s výhľadom na more a z izby videli daku bytovku len ale reklamáciu im neuznali, lebo je to okno smerom na more. 🫣

andrejka2424
autor
Včera o 15:42
@13uzivatelka11

@andrejka2424 ja som zas na cedok minule čítala zle komentáre. Napríklad že niekomu predali izbu s výhľadom na more a z izby videli daku bytovku len ale reklamáciu im neuznali, lebo je to okno smerom na more. 🫣

@13uzivatelka11 Určite áno, to som čítala asi na každú našu cestovku nejaké nespokojné komentáre. Asi je to o šťastí, my sme boli ozaj spokojní a dostali sme presne to, čo sme si zaplatili. Tu sme si zaplatili výhľad na more. Tí, čo nezaplatili mali izbu s výhľadom na skalu len pár metrov od okien.

anonym_75b4a7
Včera o 15:48
@andrejka2424

@andrejka2424 cez Kartágo (fischer) sme boli viackrát, 2x v exotike a vždy bez problémov

minesasubu
Včera o 15:57

Zaleži od destinácie kedže sú take kde majú cestovky vyslovene kupene izby a potrebujú to predať za každú cenu
alebo su hoteli ktoré tam majú len do počtu
tento rok sme boli cez fisher a to len preto lebo po vlastnej osi( ako chodime bežne) by nás to vyšlo drahšie čakali sme na LM

anonym_26fa39
Včera o 16:02
@minesasubu

Zaleži od destinácie kedže sú take kde majú cestovky vyslovene kupene izby a potrebujú to predať za každú cenu
alebo su hoteli ktoré tam majú len do počtu
tento rok sme boli cez fisher a to len preto lebo po vlastnej osi( ako chodime bežne) by nás to vyšlo drahšie čakali sme na LM

@minesasubu pri LM verím, že to vyjde aj lacnejšie. Sestra chodí vždy bez cestovky, ale boli teraz v HR v nejakom baby friendly all incl. hoteli a keď si ho šli zabookovať , zistili, že cez cestovku je za takmer polovičnú cenu, tak nebolo o čom.
.

adri266
Včera o 16:03
@13uzivatelka11

@13uzivatelka11 Ale to nie je vec cestovky, ale hotela, nie?

13uzivatelka11
Včera o 16:09
@adri266

@13uzivatelka11 Ale to nie je vec cestovky, ale hotela, nie?

@adri266 cestovka im predala izbu s výhľadom na more a ten výhľad nemali. Tak to cestovka mala aj vyriešiť. Veď preto ide človek cez cestovku aby dostal to za čo si zaplatil a keď je dáky problém, vyriešia to za neho

zuzanaam
Včera o 18:36
@andrejka2424

@andrejka2424 ja som im šancu dala a bolo to najhoršie rozhodnutie ohľadom dovolenky. Nielen, že samotné ubytovanie bolo príšerné, ale sa zachovali a komunikovali ako totálni chrapúni. Ale je to Tvoje rozhodnutie, varovala som.

terus00
Včera o 19:18
@andrejka2424

@13uzivatelka11 Určite áno, to som čítala asi na každú našu cestovku nejaké nespokojné komentáre. Asi je to o šťastí, my sme boli ozaj spokojní a dostali sme presne to, čo sme si zaplatili. Tu sme si zaplatili výhľad na more. Tí, čo nezaplatili mali izbu s výhľadom na skalu len pár metrov od okien.

@andrejka2424 nádherný vyhlad. Kde to je prosím? A kam chcete ísť teraz? Nám napr v Turecku ponúkli rodinnú izbu na mieste, aj keď sme ju nemali zaplatenú

slavomira236
Včera o 19:28
@cicimon

@cicimon ano spustili ale nie vsetko. Dnes mi pisala z agentury kamoska ktora predava zajazdy

andrejka2424
autor
Včera o 19:32
@terus00

@andrejka2424 nádherný vyhlad. Kde to je prosím? A kam chcete ísť teraz? Nám napr v Turecku ponúkli rodinnú izbu na mieste, aj keď sme ju nemali zaplatenú

@terus00 To bolo na Kréte -hotel Mistral Mare. Toto čo vám, sa aj nám stalo cez Tip travel na Zakynthose v r.2023 -tiež nám dali rodinnú izbu, aj keď sme mali zaplatenú obyč. Teraz chceme opäť Zakynthos .

anonym_544aa8
Včera o 19:42
@andrejka2424

@terus00 To bolo na Kréte -hotel Mistral Mare. Toto čo vám, sa aj nám stalo cez Tip travel na Zakynthose v r.2023 -tiež nám dali rodinnú izbu, aj keď sme mali zaplatenú obyč. Teraz chceme opäť Zakynthos .

@andrejka2424 zial,tiez mame po 2x uz neg.skusenost z Fischerom.no tentoraz sme dali aj reklamacou,bezuspesne. Bud.rok zvazujem Cedok.
O aku destinaciu sa jedna,prip.hotel? Co chces rezervovat

andrejka2424
autor
Včera o 19:49
@anonym_544aa8

@andrejka2424 zial,tiez mame po 2x uz neg.skusenost z Fischerom.no tentoraz sme dali aj reklamacou,bezuspesne. Bud.rok zvazujem Cedok.
O aku destinaciu sa jedna,prip.hotel? Co chces rezervovat

@anonym_544aa8 Ak sklamú, vrátim sa k Čedoku. Boli sme s nimi teraz v hoteli Fragiskos-veĺmi dobrá cena a hod.na Google 4,2. Za tie peniaze super a strava tam bola top. ( na gr.pomery) Vo Fisheri ma zaujal ešte lepšou cenou Arion Rezort a navyše je v oblasti, kde sa nám páčilo . Plánujeme si vziať na väčšinu dovolenky auto a minúť usporené peniaze na výletoch. Hodnot .má tiež 4,2.

cucoryedka
Včera o 19:52

my sme sli cez Kartago tento rok prvykrat, doteraz sme vzdy vsetko sami cez booking. Za nas, nie zle, nakoniec vsetko ako sme sa dohodli. Po prilete do destinacie nas privital letiskovy delegat, ze pre nas nemaju izby (sli sme 2 rodiny). Nevedel nam poskytnut zakladne info (za nas chyba z ich strany), info sme dostali az o 2h na stretnuti s delegatkou v rezorte. Medzitym sme sa dotazovali, ale neboli ucelene info. Vraj o situacii sa vedelo den predtym (prislo nam to divne, lebo zajazd sme kupovali vo februari a leteli sme v juli) - mohli nas kontaktovat. Sice nove ubytko bolo blizsie k moru, ale dalej od bazenov a restauracie, a mozno "krajsie", trvali sme na nami vybranom. Trvalo to pol dna, trochu nam to zneprijemnilo zaciatok dovolenky, ale celkovo fajn. Kus zamrzelo, ze nas vybavili sko poslednych z lietadla, pricom sme mali 1.5 rocneho drobca. Viem, ze stat sa to moze, hotely zvyknu naplnit nadstav a potom takto mixovat klientov, ale nemalo by to byt. Po tejto skusenosti rozmyslame, ze dalsie leto pojdeme zas mimo cestovky.

marca12
Včera o 20:07
@cucoryedka

my sme sli cez Kartago tento rok prvykrat, doteraz sme vzdy vsetko sami cez booking. Za nas, nie zle, nakoniec vsetko ako sme sa dohodli. Po prilete do destinacie nas privital letiskovy delegat, ze pre nas nemaju izby (sli sme 2 rodiny). Nevedel nam poskytnut zakladne info (za nas chyba z ich strany), info sme dostali az o 2h na stretnuti s delegatkou v rezorte. Medzitym sme sa dotazovali, ale neboli ucelene info. Vraj o situacii sa vedelo den predtym (prislo nam to divne, lebo zajazd sme kupovali vo februari a leteli sme v juli) - mohli nas kontaktovat. Sice nove ubytko bolo blizsie k moru, ale dalej od bazenov a restauracie, a mozno "krajsie", trvali sme na nami vybranom. Trvalo to pol dna, trochu nam to zneprijemnilo zaciatok dovolenky, ale celkovo fajn. Kus zamrzelo, ze nas vybavili sko poslednych z lietadla, pricom sme mali 1.5 rocneho drobca. Viem, ze stat sa to moze, hotely zvyknu naplnit nadstav a potom takto mixovat klientov, ale nemalo by to byt. Po tejto skusenosti rozmyslame, ze dalsie leto pojdeme zas mimo cestovky.

@zuzanaam Roky chodime s fischerom a nikdy sa nam nic neprijemne nestalo. Je to velmi dobra cestovka. Nespochybnujem,ze prave vy ste boli oklamani.

@cucoryedka Nechapem ako sa toto moze stat. Poznam pripad,kedy sa toto stalo,tiez sa to vyriesilo az na druhy den. Ale teda dovolenku to poriadne pokazi zvlast,ked mas male deti.

Strana
z2