icon

Máme zobrať kočík k moru?

kikina84
11. máj 2013

ahojte maminy..dcera ma 2a pol roka a ideme na dovču..ja by som chcela zobrat aj golfac,ale manzel hovori ze je to zbytocne,ze nam bude len zavadzat..dcera je vsak dost aktivna a ked vyvija moc aktivity potom sa unavy a rada sa aj povozi v kociku..Nikde su vsak aj ludia dost netolerantny..vidia ze idete s kocikom a ani vam neuhnu ani nic..myslim tie velke dovolenkove destinacie,kde je vela ruchu..chcela by som len vediet ci ste brali aj vy na dovolenky kociky pre deti v tomto veku dietata..alebo ste ich radsej nechali doma..ake s tym mate skusenoti..dakujem 😕

Strana
z2
anjelicek26
11. máj 2013

@kikina84 - urcite ano, ani neuvazuj ist bez. Uz samotne cakanie a pohyb po letisku je vycerpavajuci, takisto vylety, co asi robit budete v destinacii, kam sa chystate plus vecerne romanticke prechadzky po mole su bez dietata na ruke na nezaplatenie... mala si v kociku na dovci odspala este ako 4 rocna, takze tak... kocik je rozhodne ulahcenie...

zuzanka.h
11. máj 2013

minulý rok sme brali , malý mal vtedy tiež dva a trištvrte. A bolo to super. Dokonca sme ho aj požičali na večer jednej rodine so 4 ročným dievčatkom. Rozhodne by som ho brala 🙂 Tento rok už kočík brať nebudeme lebo sme ho darovali 🙂

frony
11. máj 2013

skusenost mam a vravim,ze ano treba kocik...nas maly bol viac unaveny pri vode a vecer sa super hodil....takze aj tento rok nam nebude chybat na dovolenke 🙂

danim
11. máj 2013

my ked sme mali este len prvu dceru, sme boli v Egypte, vtedy mala 2r+5m. vzala som golfky kocik a velmi sme ocenili.. vecer sme dieta uz umyli na nocne spanie.. a lahla do kocika a sli sme este von,, hned zaspala po celom dni, a my sme sa mohli poprechadzat ona spala. alebo sme kocik odparkovali pri mori pri lehatkach, my 2 sme si lahli a vegetili 😉 akoby sme dieta ani nemali som mala pocit 🙂 inak by sme uz museli byt dnu. potom sme ju prezliekli do pyzama spiacu a spala dalej ( potom uz vecer sla von tusim aj v pyzame- to mala take, ze to ani nebolo vidno, ze pyzamo a nemusela som ju prezliekat , vecer aj tak tma 😉 ), ani sa nezobudila 🙂 tiez som pocuvala okolo ( ale vlastne len chlapov, ze neber kocik... ) ale ja som vedela ze zobrat je dobry napad. dieta je aj pri mori ovela viac unavene aj cez den + vylet.. no dobra vec je to na dovci, lahky skladny..ja odporucam 🙂

zuzana_1
11. máj 2013

Urcite ho ber. Bez kocika by som ani nesla. Mala je este mala na to,aby celu dovcu "ustala" po vlastnych. Tie vecerne prechadzky daju po namahavom dni v mori do tela aj dospelemu. Urcite si v nom aj pospinka.

cat
11. máj 2013

moja mala 1 rok a 11 mes. a kočík som na Rodos nebrala,lebo by to bolo zbytočné- dcéra odkedy začala chodiť tak odmietala sadnúť do kočíka, mala 13 mesiacov a s kočíkom sme proste skončili, ani za svet už do neho sadnúť nechcela. Od roka a pol tvrdila,že je velká baba a v kočíku nech sa vozia bábätká 😀 Takže ty musíš vedieť aké máš dieťa, ak je ešte ochotná byť v kočíku, tak určite ber. Aj večer ak bude unavená, aspoň ju nebudete musieť vláčiť na rukách. Btw. do lietadla nakladali asi 30 kočíkov, väčšinou golfáče..a ani v hoteli nikomu nič nevadilo...

eeffka
11. máj 2013

ber

bimbas
11. máj 2013

určite áno...ked mal nás Marko 3 roky, boli sme v Taliansku, mali sme ubytko až 800m od mora,kočík sme nemali a denne sme nadávali, že sme ho nezobrali, v tých horúčavách sme ho ráno aj poobede museli vláčiť na rukách + všetky veci na pláž a večer ked sme chceli ísť sa poprechádzať tak sme nemohli, lebo bol už unavený a zrelý do postele, keby sme mali kočík drichmal by v ňom...

beatrice28
11. máj 2013

určite áno, my sme mali so sebou kočík v Chorvátsku v Makarskej, tam to teda žilo, kopa ľudí, ale dalo sa, bez kočíka si to neviem predstaviť.

k_a_j_k_a
11. máj 2013

Brat, brat, brat 🙂 my mame dvojkocik a brali sme ho aj minuly rok, starsia mala 3,5 roka. Zial, uz sa nam nezmesti donho, takze tento rok budeme brat len pre mladsiu golfku, ale mam z toho hrozu, lebo si neviem predstavit starsiu vecer na nohach ☹ ale asi budeme musiet tento rok fungovat inak.
Jaj a berieme tento rok este aj mei tai, cize v najhorsom pripade mladsia do nosica na chrbat, starsia do kocika 🙂

evina313
11. máj 2013

určite, malý mal mesiac po 3. narodkach, isli sme do Turecka a ja teda vobec nelutujem že sme brali kočík. mame aj starsie dieta a chceli sme si to tam aj pobehat, co by malý určite nezvladol...a museli by sme ho vlacit na rukach. pokial dieta uplne neodmieta kočík, tak určite ber.
krasnu dovolenku 😉

nana
11. máj 2013

určite áno.... ani neuvažuj, že ho necháš doma, je to veľká pomôcka 🙂

mircalla
11. máj 2013

Jasne, maly je tiez akcny, ale napriklad do skolky, co je 25 minut peso sa ponahlame a je v kociku, ked pojdte napriklad na dlhsiu prechadzku, bude sa hodit. Golfac toho miesta tolko nezaberie. Na vsetkych dovolenkach sme do mali a vzdy sa hodil

hori
11. máj 2013

ja sa tiez pridavam k tym, ktori na dovci vecer deti okupali, prezliekli do pyzama a supli do kocikov... este sme poriadne ani za branu nevysli a obe deti spali... my sme si potom veselo korzovali do noci... ziadne problemy so zaspavanim a uspavanim - po navrate sme len spiace deti prelozili do postielok... 😉
zisti si, ako je to v destinacii s chodnikmi... napr. niektore grecke ostrovy maju s tymto problem, niekde sa s kocikom neda vobec... v takych pripadoch by vam bol fakt nanic...

sasenkah
11. máj 2013

Do 4 rokov určite. Morsky vzduch a prechádzky môžu byt veľmi unavne a vtedy sa ti fakt zide. Mám toho nacestovaneho fakt dost, takze vlastná skúsenosť 🙂

sssimi
11. máj 2013

Brala som kočík pre dvojročnú a chválim si. Síce sme veľmi chodili peši-teda hlavne k moru od hotela, ale keď sme šli na prechádzku, porpípade na nákup suvenírov a pod. tak sme brávali aj kočík. Občas si v ňom aj pospinkala.

mummy01
11. máj 2013

Urcite zober,my sme boli pri mori s dcerou ked mala dva a pol a ani ma nenapadlo spekulovat ci ho brat...velmi sa nam zisiel.Teraz sme boli na dovci sice nie pri mori ale leteli sme a brala som golfac pre tri a polrocneho syna a opet nelutujem,aj si v nom pospal ked prisla unava

stanislavao
11. máj 2013

my sme kocik pre 2,5 rocne dieta uz nebrali. ved to beha same. ked sme boli s 1,5 rocnym, tak sme brali a je to, ako pisete. zapchy vsade, nikto vam neuhne, no otras. boli sme v HR.

sampo
11. máj 2013

jasne, ze ano 🙂 je to super pomoc. Moja mala skoro 3 a kocik sme mali, dokonca sa v nom odviezli naraz dve - aj s 3,5rocnou sesternicou. Hlavne, ked sme vecer chodili do mesta.. to by bolo pre nich narocne uz.. a takto sa im to celkom aj ratalo 😉 nehovoriac o tom, ze sme vzdy v tom odviezli aj drobny nakup a nemuseli to vlacit v rukach

minnie55
11. máj 2013

My sme boli v Turecku s ročným synom, mali sme kočík a bolo to super. takže pre malinké deti určite odporúčam vziať. Zase na druhej strane tvoja dcérka je už dosť veľká, tak zváž, či ho využijete. Aby vám nebol viac na oštaru ako na úžitok.

lencika
12. máj 2013

bez neho ani nechod a hlavne je dolezite ci ti dieta chce byt v kocary, lebo nasa mala ked mala 1,5 vobec nie v kociku a teraz ked uy ma nieco cez dva tak sa sama vypyta ze chce sedkat

nivi
24. máj 2013

ano brala som a urobila som dobre. mala bola vycerpana aj z tepla aj z vody a rada si oddychla v kociku. lahke golfky su podla mna dobra vec.

mariana1
1. júl 2014

Ahojte, trosku stara tema, ale chcem sa poradit.mame syna 1 rok a 2 mesiace, nechce mi sediet v kociari. Ma vyznam brat kociarik na dovolenku do turecka? Obcasd v nom vydrzi, ak ho nieco zaujme, ale potom zase place. Dakujem za kazdu radu

lienka1601
1. júl 2014

ja beriem golfky pre syna ma 4a pol a jednoducho rad spi.. vecer ked pojdeme na prechadzku urcite zaspi.. a malinkej jasna ved ze berieme karicku 🙂 urcite nevahaj..

horana
1. júl 2014

He he, my presne naopak, brali sme golfac, ale vyhradne pre obedny spanok na balkone ubytka kam sme sa uchylili cez najvacsi ziar. Ale do noci uz v 2,5 roku v ktorych sme presne s nou boli, nasa aktivna vladala zarovno nam, nocny zivot si uzivala vyhradne s nami. Zvladala aj dlhsie prechadzky do noci.
Takze bola to haraburda naviac ale pre vyzadovany aj ked kratky obedny spanok sa hodil, nakolko v postielke by tam nezaspala, takto sme ju rychlo ukocikali, ona si oddychla a bol pokoj. Len vsak vyhradne preto a na nic ine.
O rok neskor v 3,5 uz sme ho nebrali a dobre sme pravili, to uz by bol ozaj na nic.

majasimon
1. júl 2014

malý mal cez dovolenku 2 roky, nebrali sme kočík, lebo pánko odmietal tam sedieť. Možno by sme ho ocenili, lebo bol dosť unavený a nechával sa nosiť. Len otázne je, či by sme jeden netlačili kočík a druhý nenosil malého 🙂 😎

modrofuzik11
1. júl 2014

radsej zober. auto alebo lietadlo to odnesie a ty budes v pohode, ked sa budete chciet ist niekam prejst...

miquiska
1. júl 2014

Jednoznačne, my sme boli s malým, keď mal tri mesiace, tak sme malý hlboký kočiar (v Egypte), keď mal rok tak sme mali športový - skladací, tento rok keď už má dva roky sme mali športový aj detskú motorku. A osvedčilo sa všetko. 🙂

barbora77
1. júl 2014

ahoj, naša malá má tiež dva a pol, prave sme sa vrátili z dovolenky a bez golfáča si to neviem predstavit, sama sa pýtala, aj na pláži sme boli rychlejšie, veci sme si odviezli a ked sme potrebovali pobehat v meste obchody v pohode vydržala, niečo si mlsala, tak ti golfač na dovču len odporúčam 😉

nikitkad
1. júl 2014

urcite hej

Strana
z2