icon

Máme zobrať kočík k moru?

kikina84
11. máj 2013

ahojte maminy..dcera ma 2a pol roka a ideme na dovču..ja by som chcela zobrat aj golfac,ale manzel hovori ze je to zbytocne,ze nam bude len zavadzat..dcera je vsak dost aktivna a ked vyvija moc aktivity potom sa unavy a rada sa aj povozi v kociku..Nikde su vsak aj ludia dost netolerantny..vidia ze idete s kocikom a ani vam neuhnu ani nic..myslim tie velke dovolenkove destinacie,kde je vela ruchu..chcela by som len vediet ci ste brali aj vy na dovolenky kociky pre deti v tomto veku dietata..alebo ste ich radsej nechali doma..ake s tym mate skusenoti..dakujem 😕

Strana
z2
ajka30
1. júl 2014

urcite ano, uvidis, ze budes velmi rada, ze ho budete mat so sebou

eviikuu
1. júl 2014

My sme prave dnes prisli z dovolenky a mali sme so sebou britax a vobec nelutujem. Maleho som tam dokonca poobede aj uspavala a to sme kocik nepouzivali od roku. Takze urcite odporucam.

henikav
1. júl 2014

Na plaz ho mozno potrebovat nebudete, ale ak sa vyberiete na vylet urcite ano, takisto mam skusenosti, ze vecer sa vsetci rodicia prechadzaju s detmi v kocikoch, ci sedia na terasach, ci kaviarnickach, kym deti v kociku spinkaju, preto je lepsie taky ktory sa da sklopit na spinkanie, lebo vsak sa dovolenke sa nechodi spat o 19tej, ale na deti je to uz vela.

25daniela
1. júl 2014

No, keby som isla este raz, s prvym dietatom, tak by som zobrala, dieta sa nam po troch dnoch chodenia zavesilo na ruky a ako dovtedy bojovala a nechcela byt v kociku, ked sme sa vratili z dovolenky, sama liezla do kocika a nechcela chodit pesi... Ale potom sme boli aj s druhym a toto dieta ani doma ani nikde kocik nepotrebovalo... proste si to chcela odchodit sama a absolutne nebol problem. Teraz ma uz tretia dva a tristvrt roka a kocik sme zrusili minuly mesiac a viac ho nechcem ani vidiet a ani dieta... takze viem, ze na dovolenku uz pojdeme bez.
Ty si poznas dieta... ak vies, ze sa este rada povozi, NEVAHAJ A BER... lebo fakt s dietatom zavesenym na rukach je to zle...

rora
1. júl 2014

neviem si predstavit neist s kocikom.... druhych ludi neries, naokolo bolo vzdy tolko ludi neochotnych sa uhnut, tak som hlasnejsie ohlasila nech sa uhnu ak zavadzali...

cicimotinka
1. júl 2014

my sme boli v Taliansku, keď mal malý 3 roky a brala som kočiar... cez deň som ho nepoužívala, ale večer, keď sme šli na pešiu zónu, tak v ňom zalomil a my sme "ponocovali", nakoľko tam sa život začína o 20,00... a netolerantnosť? tam som sa s ňou nestretla... Taliani ako rodinne založení ľudia sa na pešej zóne pred kočiarom rozostupovali a uhýbali... tam má žena-matka zrejme trochu inú úctu ako u nás... takže určite kočiar zober, užite si dovku a kašli na netolerantných somárov... 🙂

henushka
1. júl 2014

Tak ja budem trosku oponovat. Zalezi, ci mas "kocikove" alebo "nekocikove" dieta. Ak patri skor do tej druhej kategorie, a nepouzivate kocik ani doma na spanie, tak by som zvazila skor nosic. Taka Manduca moc miesta nezaberie, mas volne ruky a maly si moze aj pospat, ked to nanho pride 😎 Ked aj nemas, popros daku kamaratku, urcite sa nieco v okoli na tych par dni najde 😉

katulka74
1. júl 2014

urcite ano

mravvcek
1. júl 2014

Golfac urcite

emma_932
1. júl 2014

ak pises, ze sa v nom rada vozi, tak asi ano... my sme boli na dov ked mal syn 2,5 roka, ale kocik sme vooooooobec nevyuzili.. akurat nas zdrzal na letisku, lebo ho zapatrosili 😠 no ale moj syn sa nevozil v kocari ani doma...

terkalr
2. júl 2014

ako píše väčšina,určite ano...ja som velmi lutovala cez jednu dovolenku,syn mal 3r. a sme ho nevzali,tak by sa nam bol vtedy zisiel...takže ano,ber 🙂

lauricka
2. júl 2014

ano

ollski
2. júl 2014

urcite ano 🙂 !! my sme boli tiez ked mala 2,5r...bola z tepla unavena, nechcelo sa jej chodit, manzel si ju pekne odvlacil na rukach a krku 😀 😀 😝 ...ak si chce aj on oddychnut tak ANO 🙂 aj veci na plaz sa vam lepsie odvezu ako odnesu 😉 vecer moze pekne spinkat v kociku....

bronis92
11. jún 2015

baby, chceme ist letecky na dovolenku k moru a chcem sa opytat, ci ste niektora brali sportiak ( my mame britaz affinity, neni teda najlahsie) alebo mam kupit jednoznacne golfky? Mala bude mat v case dovolenky 7 mesiacov. A este ma zaujima kam ste davali kocik, pod lietadla alebo siel s vami na palubu a ako ste sa s kocikom brodili po piesku?? Nejake dobre typy na golface?? Dakujem za kazdu radu

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

ja by som kočík určite brala ... najmä taký ak je dobre spratný http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/

angeliska
4. dec 2016

Ahojte, ozivujem temu 🙂
Potrebujem poradit kocik.
Chceli by sme ist v lete na dovolenku do Chorvatska, dcerka bude mat este len rok. Aky kocik odporucate, aby bol lahky, dobre ovladatelny, aby sa v nom prilis nepotila, nech v nom moze aj spinkat pri plazi a zaroven dobre skladny do auta, nech nezaberie vela miesta?

hors
4. dec 2016

Ahoj my sme boli na dvoch dovolenkach mesiac po mesiaci Malorca a Bulharsko a mala som kocik teda sportovy kde sa dalo operadlo dat dolahu a bola som rada lebo mala mi mohla spat kdekolvek a my sme si mohli behat kade tade a nemuseli sme behat naspet na na hotel .Zamna urciet ano:0)

yennn
4. dec 2016

@angeliska my sme na tento ucel kupili obycajnu skladaciu "buginu" v tescu za 20€, mala taku striesku nad hlavou proti slnku. Vyborne posluzila na cestu z a na plaz, taktiez ked sme chceli na prechadzku. Viac nebolo treba na tej dovolenke, ani sportak ani golfac...

angeliska
8. dec 2016

@yennn dakujem, ja som rozmyslala nad polohovatelnym, kedze este bude dost mala a tie klasicke sa asi polohovat nedaju.
Pozriem sa na ne, ale keby mal niekto typ na taky kocik, bola by som rada.
Chcem sa poobzerat aj po bazaroch a preto hladam tipy, skusenosti.

yennn
8. dec 2016

@angeliska tak asi golfovy, tie su lahucke, nie? Ked ideme do lietadla, je ich pod schodami vzdy odlozeny kopec 😉

Strana
z2