Máte skúsenosť s Mallorcou cez cestovku?
Zaujali ma tieto hotely, ale rada si nechám poradiť, kde sa páčilo vám. Piesočnatá pláž a krásne more hlavne aby bolo. Ruch nevadí, poteší. Playa Dorada - OL- Sa Coma a Palia Sa Coma Playa - S Illot. Budeme bez detí. Strop 2500 eur pre dvoch, v hl. sezone. ďakujem
@anonym_autor Tieto 2 hotely nepoznám, ale v Sa Coma odporúčam Hiphotels Mediterraneo.
Boli sme bez cestovky, jedna z najkrajsich dovoleniek. Odporucam ale potom prenajat auto, ak nechcete byt vyslovene len na jednom hoteli/plazi.
Ďakujem . 🙂 Auto si chceme požičať asi na 3 dni.Kam ísť pozrieť? Ktoré miesto, či pláž stoji za návštevu?
ja som bola hotel Tent Capi Playa a spokojnost, vyhoda je, ze maju ranajky od 8 do 13,30 cize sa tam mozes prist obcerstvit aj cez obed, plaz je na skok, promenada super, par minut busom je Palma, v casti kde je tento hotel zvykne dovolenkovat vela nemcov cize ak ti vadi tato narodnost tak radsej tam nechod😀

@anonym_autor s Mallorcou mam skusenost bez cestovky, more a plaze su tam krasne vsade 🙂 Miesta, ktore uvadzas, su oblubene a krasne tiez 🙂 Hotely konkretne nepoznam, cize v tomto neporadim, ale na tvojom mieste by som chcela usetrit a isla vlastnou cestou a nie cez ck. Prajem peknu dovolenku