icon

Máte skúsenosti s dovolenkou v Toskánsku?

evickuska
Dnes o 13:56

Ahojte mate skusenosti? Chcela by som k moru tam skor ako Bibione a pod. 🙈

natalka13
Dnes o 14:28

Smelo do toho

tilly
Dnes o 14:41

Jasne, dobrý nápad. Len v Toskánsku nie je moc dlhých pieskových pláží priamo v meste. Skôr menšie pláže a súkromné pláže. Niektoré piesočnaté ale aj štrkové.

macka_j
Dnes o 14:47

je tu skupina "dovolenka v Taliansku" - pozri tam... aj ja tam mám jednu staršiu recenziu. Nám sa tam veľmi páčilo.

tilly
Dnes o 14:48

Neviem, či je livorno ešte Toskánsko, tam je ta biela pláž rosseto? Rossigno? Nepamätám si. Tam je krásny biely piesok, ale teda vraj je ten piesok taky biely kvôli nejakému sajrajtu, čo vypúšťajú chemické továrne v okolí.

anonym_62a9a2
Dnes o 15:04

Najlepsie. Aj teraz sa na jednej nachadzam, uz tretikrat 😅

sense
Dnes o 15:08
@tilly

Neviem, či je livorno ešte Toskánsko, tam je ta biela pláž rosseto? Rossigno? Nepamätám si. Tam je krásny biely piesok, ale teda vraj je ten piesok taky biely kvôli nejakému sajrajtu, čo vypúšťajú chemické továrne v okolí.

@tilly rosignano ale teda na fotkach to vyzerá úchvatne...biela pláž,, tyrkysovo modré more...ale aspoň vedieť prečo tam nie je ani nohy 😊 keďže tam neodporúčajú sa kupat

tilly
Dnes o 15:22
@sense

@tilly rosignano ale teda na fotkach to vyzerá úchvatne...biela pláž,, tyrkysovo modré more...ale aspoň vedieť prečo tam nie je ani nohy 😊 keďže tam neodporúčajú sa kupat

@sense toto bolo fotené vo februári 😅. V lete je tam plno podľa mňa

anonym_acedb2
Dnes o 16:37
@tilly

@sense toto bolo fotené vo februári 😅. V lete je tam plno podľa mňa

@tilly domaci tam nechodia, len neinformovani turisti. Nie tak davno bol dokument na nejakom dokumentarnom kanali. Ten biely piesok je odpad z fabriky
https://medium.seznam.cz/clanek/betynka-spiagge...

tilly
Dnes o 16:52
@anonym_acedb2

@tilly domaci tam nechodia, len neinformovani turisti. Nie tak davno bol dokument na nejakom dokumentarnom kanali. Ten biely piesok je odpad z fabriky
https://medium.seznam.cz/clanek/betynka-spiagge...

@anonym_acedb2 áno, z chemických tovární, čo sú okolo...
Ale chodia tam asi ľudia. Bol tam pri pláži otvorený bar aj vo februári.

nikoleta999
Dnes o 18:04
@tilly

@tilly Spiaggia Bianca sa volá tá pláž a je to spôsobené vypúšťaním jemne mletého vápenca (uhličitanu vápenatého) a chloridu vápenatého z neďalekej chemickej továrne Solvay. A keď som tam bola ja, tak tam bola hlava na hlave :D