Dovolenka s deťmi v Sundy Beach rezorte Korfu: Bolii ste spokojní?
Ahojte, boli ste tu niekto na dovolenke s deťmi? Ako ste boli spokojní? My chceli pôvodne do Talianska Bibione alebo Jesolo no akosi nie je nič voľné už čo by vyhovovalo a tak zvažujeme toto, rezort sa mi páči veľmi, len by ma zaujímalo či sa tam dá niekde aspoň aj poprechádzať aspoň trochu ako v Bibione nejaká promenáda, obchodíky alebo vôbec nič že je celý čas človek v tom rezorte uzavretý
Na iné možnosti si sa nepýtala, ale ak chceš niečo, kde nebudete na samote, tak často spomínajú Rodos- Faliraki , na Kréte napr. Stalida, Hersonissos, Malia , Rethymno - ale tam treba počítať s vlnami a na Cypre Protaras, Ayia Napa. Najkrajšie more zo spomenutých je na tom Cypre. - Kvôli bielemu piesku .Krásne a teplé more je aj na Zakynthose. Tam sa nám tiež veľmi páčilo.
@rony7 pripajam sa, chcela by som teraz na Korfu, s akym ubytovanim ste boli spokojni a s ktorou cestovkou?vdaka
Na iné možnosti si sa nepýtala, ale ak chceš niečo, kde nebudete na samote, tak často spomínajú Rodos- Faliraki , na Kréte napr. Stalida, Hersonissos, Malia , Rethymno - ale tam treba počítať s vlnami a na Cypre Protaras, Ayia Napa. Najkrajšie more zo spomenutých je na tom Cypre. - Kvôli bielemu piesku .Krásne a teplé more je aj na Zakynthose. Tam sa nám tiež veľmi páčilo.
@andrejka2424 na Cypruse sme už boli dva roky dozadu, presne ten Protaras ako si spomenula..

Kuk google maps satelitné snímky.Žltého panáčika si daj na ulicu pri hoteli a posúvaj si ho.Krásne uvidíš, čo je v okolí. 😉 Vyzerá, že sú v okolí chodníky , pár reštík a obchodíkov a iné hotely. Ruch mestečka nečakaj. Rodičia tam boli , pre deti asi super, bolo ich tam v septembri neúrekom. Voda oproti Bibione bude neporovnateĺne krajšia si myslím. Aspoň teda na mňa sever Talianska čistotou vody dojem neurobil.