icon

Mauricius - dovolenka

majkinka87
1. okt 2022

Prosím Vás,bol už niekto na dovolenke na Maurícius?dakujem

acer11
•
1. okt 2022

@majkinka87 určite áno

lavender273
•
2. okt 2022

@majkinka87 ano 🙂

matus7030
•
2. okt 2022

@majkinka87 áno, 2018

tenerifka
•
2. okt 2022

ano

pondelok01
•
2. okt 2022

@majkinka87 ano, najkrajsia nasa dovolenka

alexandra383
•
2. okt 2022

@majkinka87 ano, tento rok

majkinka87
autor
•
2. okt 2022

@pondelok01 a kde ste boli ubytovaný?

pondelok01
•
2. okt 2022

@majkinka87 najprv na severe v Pereybere v takom lacnejsom hoteliku, bol vtedy novo zrekonstruovany a mal aj taku skromnu restauraciu, kde sa dalo najest pocas celeho dna. A potom druhy tyzden sme boli v rezorte vo Flic-en-flac. Mali sme pozicane auto a presli sme si cely ostrov. Ak sa chystate, tak zavidim, hned by som sla.

majkinka87
autor
•
3. okt 2022

@pondelok01 píšem správu

majkinka87
autor
•
3. okt 2022

@pondelok01 a na Tom severnom nebolo veterno? Kde bolo lepšie?

majkinka87
autor
•
3. okt 2022

@pondelok01 a kde sté boli v ktorej časti

pondelok01
•
3. okt 2022

@majkinka87 ved som napisala konkretne miesta. Chces sa tam stahovat, ale nevies si to ani pozriet na mape?

nikasb
•
Autor odpoveď zmazal
•
nikasb
•
14. nov 2022

@pondelok01 aj mňa by zaujímalo,kde sa vám viac páčilo. Pláže, počasie?

beataxxx
•
15. nov 2022

Bola som tam asi 5-6 krat, zalezi od toho, co hladas, mne najviac vyhovuje cast ostrova nepoznacena turizmom trou d’eau douce, tam sme boli posledne tri razy, su tam male mile hoteliky, minuly rok sme boli v Friday attitude, asi tri roky dozadu v silver beach, predtym v Ambre, vsetky boli super

beataxxx
•
15. nov 2022

Vzdy sme boli zaciatkom marca, raz-to bolo v zatoke blue bay, nam zo 14 dni lialo asi 11, my chodievame snorchlovat, takze do mora sme chodili, ale okrem toho to bolo o nicom, ale ostatne razy tam bolo super pocasie, ostrov je prekrasny, priroda naozaj rozmanita, krasne plaze, uzasna botanicka zahrada, oblast le morne je prekrasna, historicky cukrovar, cajove a trstinove plantaze, uzasny rum, mam to tam velmi rada.okolo celeho ostrova je koralova bariera, takze ziadne zraloky, treba si vsak davat pozor na silne prudy, treba vyskusat

nikasb
•
15. nov 2022

@beataxxx ďakujem krásne za odpoveď. Nie je to aj tak,že v tejto časti ostrova aj viac prší?

beataxxx
•
15. nov 2022

Nie, blue bay je super, my sme mali smolu, pretoze dcera moja tam sla na svadobnu cestu par dni po nasom navrate a neprsalo im vobec, urcite chodte, je to krasny ostrov

michalbottka
•
5. dec 2022

@majkinka87 posielam na inšpiráciu hotel Constance Belle Mare Plage na východe ostrova od prístatia cez hotel a pár výletov, teraz sme sa vrátili .... nie je čo dodať ;)
priamo z Viedne 9h 27 min podľa vetra a pilota Austrian

ajuska111
•
3. jan 2023

dievcata prosim vas a ako je to s telefonovanim? mali ste tu preplatenu kartu alebo ste pouzivali roaming? ako funguje ta karta, pripadne ake poplatky ste mali na roamingu? kvoli praci potrebujem byt na telefone.