icon

Mini dovolenka Slovensko

petra_ba
7. aug 2018

ahojte, mam prozbu chystame sa s manzelom a dvoma malymi detmi (4r, 9m) na konci agusta este na kratku dovcu tak 4 dni v ramci SR max Madarska , sme z Ba a deti vydrzia cca 3 hodky v aute potom uz nastava inferno:D. Neviem co vybrat za rozumnu cenu, boli sme uz pri bytci na chate , vo V.Mederi tento rok na take vikendy. poprosim tipy , kde sa vam pacilo s detmi, bolo co vidiet, dakujem,

jana_eyre
•
7. aug 2018

@petra_ba nam sa paci vsade 😁 ale napr.minuly rok sme z rodinnych dovodov museli mat tiez taku mini dovolenku a boli sme v zuberci par dni.. ubytovani sme boli v "drevenice zuberec"..

pre deti idealne, bolo tam kde chodit, zvieratka vsade okolo, v areali ihrisko, potok a ubytko krasne.. chceli sme tam ist aj tento rok, ale ideme do tatier nakoniec..

u2jana
•
7. aug 2018

@petra_ba Hotel sitno, Hotel Chopok

dankabetka
•
7. aug 2018

Ahoj , citam, ze chcete Slov. alebo Madar. , ale ak nahodou by nevadilo Cesko, tak my sme sa teraz vratili z tade, byvali sme v Otrokoviciach, vylety do okolia sme mali do Kromeriza (kvetna zahrada, arcibiskupskeho zamku + zahrady, zrkadlove bludisko) , hrad Buchlovice, hrad Malenovice, zoo zlin a zamok Lesna , skanzem a ziva voda modra, ked zacalo toto peklicko, tak sme sa kupali v jazere v Otrokoviciach. Je to cca 1,5-2 hodky od Ba mimo dialnic, tak moj typ 🙂

petra_ba
autor
•
7. aug 2018

Dakujem za tipy idem to popozerat na nete🙂

sasunka
•
7. aug 2018

@petra_ba Ahoj, my sme tiez z BA a prave sme na takomto vylete v Liptovskom Jane - cesta z BA do 3 hodin, penzion UNA - ma vonku zahradku s ihriskom kde sa 3 a pol rocna hra kym donesu jedlo, v okoli moznosti prechadzok, pozicovna bikov, skvele kupalisko. Je to nedaleko Liptovskeho dvora ktory je super ale cenovo pre nas bol drahy.

dadka_bb
•
7. aug 2018

a bojnice? zoo,hrad,kupalisko. mesto ma charizmu 😊

ivanapetrasova
•
7. aug 2018

Liptov. Villa betula napríklad. My sa tam už 3 roky vraciame, vždy na 3-4 dni.

katallinka
•
7. aug 2018

Wellnes Hotel Družba v Jasnej, priamo pod Chopkom. Pre deti uzas 🙂 vo vnutri je detsky kutik, na prizemí velka kids area kde sa robia animacie pre deti- divadlo, kuzelnik, su tam stoly na kreslenie, pinpongove stoly a pod., vonku je velke detske ihrisko, a co bolo pre nas plus je uzasny plavecky bazen a oddelena detska zona s 3 bazenmi 🙂 a k tomu aj mensi vonkajsi bazen. Strava vyborna, neverim, ze si niekto nevyberie. My sme tam boli uz 2 rok a buduci ideme znova. Odtial sa daju podnikat vylety ako motylia zahrada- zoo kontakt, villa betula, pekna a nenarocna je aj prechadzka po Vrbickom plese, Ovečkoland. A ak ste otvorený aj turistike, tak Kvačianska a Prosiecka dolina 🙂. Snad som troska pomohla 🙂

zafir01
•
7. aug 2018

@petra_ba my sme boli tieto prazdniny v tatrach ( smokovec-tricklandia , nejake mensie tury + kupanie sa ) potom v podhajskej a vylety po okoli ( Levice-Atlantis science center, ostrihom , sturovo ) a nedavno som sa vratila z Bojnic ( kupalisko chalmova, zamok, zoo, muzeum praveku a nocna prehliadka s horiacimi faklami, tiez je tam sukromne muzeum veteranov, ale tam poblizku sme uz nestihli ) .... minuly rok predlzeny vikend na Liptove napr ( ubytovanie liptovske zruby ) navsteva chopklu, tatralandia, jazdy na bugyniach, bobove drahy , kontaktna zoo .....
alebo okolie banskej stiavnice, a navseva bani, je pekny zazitok .

staci silen vybrat rozpocet a priority,

povuma
•
7. aug 2018

My sme boli Spišský hrad, Levoča, Belianska jaskyňa, kúpele Lúčky...bobová dráha Pavčina Lehota, Demänovská jaskyňa

povuma
•
7. aug 2018

Aj Turiec je pekný, Valčianska dolina, Gaderska dolina so zrúcaniny hradu, skanzen, aquapark turc. Teplice,

drobcek26l
•
7. aug 2018

Daj si cez zlavoking Hotel Dixon v BB ma vlastne kupalisko vedľa seba je tam kryty teplý bazén pre male detičky. My sme boli pred týždňom a moji drobci 5r a 9 mesačná si to teda užili. V cene mas polpenziu takze nemusíš variť a v BB je stále co pozerať.

tatianaba
•
7. aug 2018

Penzion U Michala,Zuberec. Je tam krasne a cena je velmi fajn. Majitelia su skveli. Jedlo naozaj chutne. Skuste. 🙂