Na dovolenku pôjdem sama so 6 ročným synom
Aky mate nazor,chcela by som ist sama so 6 rocnym synom niekde na dovokenku k moru.kedze muz nevhce ist a vlastne sa s muzom rozvadzame tak chcem ist s malym sama.len neviem ci je to dobry napad.este nebol syn pri mori a ja som bola iba raz.chcem ist si s nim odychnut a zabudnut
@lucindao skuste ist s organizovanym zajazdom s cestovkou. Alebo potom, ked si budete chciet niekoho najst, tak: http://www.norimtravel.sk/p/228/vikend-v-tatrach 🙂
No akurat sme sa vratili z chorvatska.a bolo super az sa nam nechcelo ist prec.sme sa tam aj pozoznamovali.a o rok urcite pojdeme zas
my sme boli so synom sami na dovolenke na jar aj ked som statne vydata 😉 mm nas s radostou dopravil a potom prisiel pre nas,buduci mesiac ideme s kamoskou ma 1 rocneho syna ja s 3rocnym na tyzden do Talianska,nie vzdy nam vychadza v robote s mm spolocne volno,aj jemu dobre padne ze po robote si oddychne,urcite chodte 🙂

@lucindao
Ahoj, a nechces sa pridat k nam? Ja so 4,5 rocnym synom a @wieruska1 s 2,5 rocnou dcerkou ideme do Bulharska v auguste. Nasi chlapi nemozu, tak sme si povedali, ze ved sa da ist aj bez nich... Bulharsko je moj druhy domov, naozaj to tam poznam, takze sa nemusis obavat bludenia......, ak ta to zaujalo, daj vediet a napisem viac info do IP.