icon

Nekompletné služvy hotela kvôli Covid19

daniela022
25. júl 2020

Mame zaplateny hotel so službami ako wellness a fitnes a tieto sluzby nie je možné kvôli Covid19 využívať. Nejedna sa o porusenie zmluvy o sluzbach? Navyse nas nikto na to neupozornil.

Strana
z2
mirage
27. júl 2020

@hettinka inak ja som tu citala temy, kde si ty reagovala velmi negativne a zloprajne. Ja tu vela citam a menej prispievam, ale pamatam si to - nieco o babe co sa pytala na poistenie po skonceni VS a potom davnejsie tema o postavach a chudnuti. To len tak, mimochodom.
Ale v tejto teme s tebou suhlasim. Sice my sme boli letecky, ale vsetko ok.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
mirage
28. júl 2020

@maciatkolulu kedze mam rodinu v Spanielsku, tiez ma to zaujima, nevybrali sme si vsak SP ako destinaciu tohtorocnej dovolenky. Vyse 50% ludi s koronou v novej vlne je bez priznakov, 0.8% z 25600 pripadov zomrelo.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
mirage
28. júl 2020

@maciatkolulu už nebude celoplošné zatváranie, určite nie kvôli dovolenkárom, keď, tak len lokálne. Verím, že bude dobre. Leto je vždy finančne náročné, výlety, dovolenky, deti doma, opekačky atď.. To je normálne.

hettinka
28. júl 2020

@maciatkolulu a čo teraz ja s tým. Bude zo stúpať a klesať, kým to postupne neprekoname skoro všetci a zvykneme si na to ako na chrípku, hepatitídu, boreliózy, AIDS a tisíce iných chorôb, proste bude tu ďalšia choroba. Lekári sa to naučia liečiť, úmrtnosť klesne. Donekonečna sa obmedzovať nebudeme...

A áno, nebezpečnejšie ako choroba samotna je mediálne šialenstvo okolo toho a to, že niektorým ľuďom z toho regulárne šibe a všetko im to veria.

hettinka
28. júl 2020

@maciatkolulu vidis, my sme podporili slovensku CK a chorvátsky hotel. Ľudia by mali začať žiť a točiť ekonomiku, inak pomru od hladu a nie od sopla a kašľa.

Strana
z2