icon

Odporučte hotel na Cypre pre rodiny s deťmi

barborinka
14. aug 2026

Ahojte, chystáme sa začiatkom septembra na Cyprus, poradili by ste mi prosím hotel pre rodiny s deťmi? Ďakujem!

anonym_a19ef5
•
14. aug 2026

Ak moze byt severny cyprus, tak za nas Limak

anonym_18fbc0
•
14. aug 2026
@anonym_a19ef5

Ak moze byt severny cyprus, tak za nas Limak

@anonym_a19ef5 Limak je topka. V lete tam hlavne Satur mal namakane animacie pre rozne vekove kategorie... Len je otazka, co v septembri... je mozne, ze "to bude nuda" (nebude tam tolko deti, nebudu animatori, nebude blizky akvapark?)... to si treba zistit... Inac je to asi fakt topka...

daniela2310
•
15. aug 2026

@barborinka Severný Cyprus, hotel Concorde de luxe. Je topka, veľká spokojnosť.

slavomira236
•
15. aug 2026

@barborinka na Cypre juznom ak chces zabavu animatkrov a nejake tobogany smykacky tak je to slabota skor ten sever ako pisu. Na juznom je mensi aquaoark v hoteli Anastazia no tam sa mi nepaci plaz. A pre mensie deti ma hotek The dome beach tajy mini smykacku v jednom bazene detskom no animacie tam necakaj. Detska animacie ziadne nebolu len vecer mini detska sisko 3-4 pesnicky .

slavomira236
•
15. aug 2026

Takato smykacka je v The dome beach

barborinka
autor
•
15. aug 2026

Nepotrebujem žiadnych animátorov, nebudem deti nikde "odkladať". Hlavne aby tam bola perfektná čisto piesková pláž.

anonym_a19ef5
•
15. aug 2026
@barborinka

Nepotrebujem žiadnych animátorov, nebudem deti nikde "odkladať". Hlavne aby tam bola perfektná čisto piesková pláž.

@anonym_18fbc0 tak my animatorov nevyuzivame 😊
@barborinka oni tam robia cez den “akcie” pre cele rodiny. Ale my to nevyuzivame. More bolo krasne. Nie ale take tyrkysove ako na juhu 🙂

martinka13
•
15. aug 2026

Concorde Luxury resort

anonym_007568
•
15. aug 2026

Severný Cyprus Salamis by Conti,pláž je piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora

anonym_126abf
•
15. aug 2026

@barborinka aj my sme boli v Concored de luxe a hotel bol super. Veľa aktivít, zábava, bazény, večer vždy show

slavomira236
•
15. aug 2026
@barborinka

@barborinka tak ja deti neodkladam ale rada si zacvicim strecing jogu deti maju radi penovu party zahraju si sipky sutaz a vecer nejske vystupenie pozriem. Na juhu cypru je to vetsinou bingo a nejaky viruoz..nemyslela som detsky klub na odkladanie seti