icon

Omán - dovolenka

sakura77
23. sep 2016

Ahojte, boli ste niekto v Ománe baby?chystáme sa v novembri a rada by som nejaké postrehy, rady a tak. ...dakujem 🙂 🙂

sakura77
autor
25. júl 2017

Aj my sme mali lieky ,v pohode,nik to nikde nekontroloval

vevenail
26. júl 2017

@simca401 uz som to preverila mal to napisane hydrotour, ale tuto info negovali... tiez mi pride ze more pre astmatikov super

vevenail
28. júl 2017

Este mala otazka, co sa tyka stravy a pitia vody ohladne deti, ako ste to tam riesili je to tam s vodou ako v egypte?

sakura77
autor
28. júl 2017

@vevenail voda pitná nie je z vodovodu ale všade je dostatok plus v mini baroch denne
Aj vonku pri baroch na plážach bola voda,Pepsi a tak plus take tie barel kde si načapuješ. Nepočula som.žeby niekto mal nejaké črevné problémy, vôbec.

matulka1981
7. okt 2017

@sakura77 prosim ta daju sa tam niekde kupit plienky a kojenecka voda?...niekde v. Blizkosti hotelov?

sakura77
autor
7. okt 2017

@matulka1981 asi by Si musela ist do mesta,chodili taxíkom, v hoteloch sú také mini obchodíky ale skor tam boli len základné veci ze kefka, pasta, suveniry a tak..aj to veľmi malý vyber. Ci plienky ozaj netuším keďže už mám väčšie deti tak toto som si fakt nejak nevšimla... Skôr nie...ale fakt nie som si istá... Inak v okolí robili také centrum s obchodmi, kaviarňami a tak ale to ešte pred rokom nebolo otvorené, možno tam bude niečo také..

matulka1981
7. okt 2017

@sakura77 dakujem..tak pre istotu zoberieme plienky aj do foroty...😉Diky moc

kattari
20. nov 2017

Baby prosim vas boli ste aj v decembri? Da sa kupat v mori? Alebo kedy najskor bud.rok? V maji mam termin a chceli by sme predtym niekam ist aj s malym 15m .

lubere
20. nov 2017

@kattari my sme boli v máji a bol totálny úpek 🙂 myslím si ze aj v decembri bude riadny hic

fiffinkaa
8. dec 2017

@zabkab30
@sakura77
Kočky chcem sa spýtať myslíte že letieť do Ománu v tehotenstve je bezpečné? z hľadiska hygieny, ale aj celkovo..?dakujem pekne

zabkab30
8. dec 2017

@fiffinkaa čo ja viem...asi aj áno...

simca401
8. dec 2017

ja osobne by som nešla. Let sme mali cez TravelService a bol neeeeekonecny, leteli sme cca 9 hodin, ak nie viac.. ak si na toto trufas, tak v pohode... hygiena tam je v poriadku, toho by som sa nebala-teda co sa tyka hotelov

fiffinkaa
8. dec 2017
sakura77
autor
9. dec 2017

@fiffinkaa ja viem posúdiť len letisko a hotel, okolie hotelu, všetko bolo tip top, čisté, udržiavané, všetko je to nové viacmenej. No let je dlhý, my sme mali s prestupom v Dubaji takže to bolo fajn, dali sme kávičku, nakúpili, decká sa najedli v mc Donald, ponatahovali sme kosti a potom ten druhy let už bol v pohode. Ja som Si netrufala s mojimi ešte dat to vkuse naraz...

matulka1981
9. dec 2017

@fiffinkaa ja by som sa tiez obavala viac letu ako hygieny...ako pise @sakura77 je tam vsetko cistucke,ci na letisku ci hotel,udrziavane...akurst teda vodu sme pili iba balenu...ale to je myslim samozrejmost v tychto krajinach...decka si davali aj lad do napojov a v pohode nic im nebolo...cize skor si zvaz ci ten let by nebol pre teba pridlhy...my sme leteli 8 a pol hodiny...stvormesacny drobec to ale zvladol na jednotku aj tam aj naspat😉

cicka33
19. júl 2018

ahojte, bola daktora z vas bez CK v omane? my chceme ist v septembri, no dost draho cez ck vychadza.

michalcovz
12. aug 2018

Ahojte, nejake tohtorocne skusenosti 2018 s priamym letom do Omanu z ba letiska cez Hydrotour? Zaujima ma najma cas odletu z ba, cas odletu z Omanu. (ci pridete o 2 dni pobytu z 8 dnovej dovolenky). Dakujem

nellita
12. aug 2018

@michalcovz my sme boli v januári 2018,leteli sme skoro rano z BA a na obed z Omanu,cize ano prides skoro o 2-dni dovolenky,8 dni sa neoplati,je to malo

michalcovz
13. aug 2018

@nellita dakujem za odpoved, pomohla si mi 😉

erzulik
17. aug 2018

@nellita ahoj mozem poprosit info ake je pocasie v Omane v mesiacoch februar az marec? Chceme letiet cez jesenne prazdniny 2019. Ktore cestovky robia prisme lety?

nellita
18. aug 2018

@erzulik ahoj pocasie cez den 27,28 stupnov,sem tam fuka vietor cez den, vecer chladnejšie odporucam dlhsie nohavice a sveter reso.lahsiu bundu.

nellita
18. aug 2018

@erzulik len hydrotour robi oman priamo zahraničné urcite tiez ale nezistovala som ktore

levandula247
18. aug 2018

Aj iné slovenské ck robia omán priamo,ak chcete vybaviť najlepšiu cenu, zavolajte mi, 0905404400 Elena ondrášiková Aztravel

erzulik
20. okt 2018

Ahojte maminky. Buduci rok chceme letiet do Omanu 2 dospely a 1 dieta 7 rocne do hotela Fanar. Bola ste tam niektora? Pozerala som viacero cestoviek. Cez hydrotour je zatial najnizsia cena. Vcera som volala do cestovky a pytala sa na medzipristatie. Viem , ze vela ludom to nevyhovuje a vcera mi pani vravela, ze leti sa cez travel servis a vymenili lietadlo, ktore uz priamo leti do Omanu cca 6,5 hod. Letela ste niektora cez hydrotou nedavno do Omanu?

nellita
20. okt 2018

@erzulik ano ja tento rok januar cez hydrotour neboli sme sice ubytovani vo Fanare ale v Salalah rezort,ale prechadzkami sme ho videli aj Fanar vnútro atd,kedze hotely su vedla seba a funguje aj vlacikova doprava

erzulik
20. okt 2018

@nellita mozem info ake pocasie ste mali v januari? A kolko hodin trval let?

nellita
20. okt 2018

@erzulik let trval smer Oman 6,5/7 hodin,späť z Omanu 9 hodin,medzipristanie z dovodu dotankovania v Dubaji,dôvod vraj v prípade zleho počasia a nemožnosti prísť na BA,letisku by sme museli kruzit pripadne prísť na inom európskom letisku. V lietadle podávali teplu stravu. Počasie bolo cez den 27,28 stupňov,vecer chladno odporucam dlhy rukav aj dlhe nohavice,fukalo,more dalo sa trosku studené cca 23,24 stupnov,bez vln,plaz úžasná pre deti idealna,kludne sa pytaj pripadne aj spravu posli,mozem dáke foto poslat

erzulik
20. okt 2018

@nellita vcera som volala do hydrotouru a vraveli, ze medzipristatie uz nie je v Dubaji. Tak neviem, chceme iba priamy let. Mozem sa spytat na cenu kolko vas to vyslo? Poprosim do spravy.

nellita
20. okt 2018

@erzulik medzipristanie bolo z dôvodu dotankovania,nikto z lietadla nevystupoval cakalo sa v lietadle v tom.istom kvoli zlemu pocasi v BA teda v europe ,pôvodne ani my sme sa nemali zdrzat,to sa neda ovplyvniť myslim počasie,takze tak. Ostatné v sprave

mandika1
6. dec 2018

@nellita Dobrý deň, koncom roka cestujeme do Ománu - Salalah Fanar hotel. Chcela by som sa opýtať, akú menu si brať, v Invii mi odporučili zameniť si ich menu už tu. Aké sú tam nákupné možnosti?