Omán - dovolenka
Ahojte, boli ste niekto v Ománe baby?chystáme sa v novembri a rada by som nejaké postrehy, rady a tak. ...dakujem 🙂 🙂
Este mala otazka, co sa tyka stravy a pitia vody ohladne deti, ako ste to tam riesili je to tam s vodou ako v egypte?
@sakura77 prosim ta daju sa tam niekde kupit plienky a kojenecka voda?...niekde v. Blizkosti hotelov?
@matulka1981 asi by Si musela ist do mesta,chodili taxíkom, v hoteloch sú také mini obchodíky ale skor tam boli len základné veci ze kefka, pasta, suveniry a tak..aj to veľmi malý vyber. Ci plienky ozaj netuším keďže už mám väčšie deti tak toto som si fakt nejak nevšimla... Skôr nie...ale fakt nie som si istá... Inak v okolí robili také centrum s obchodmi, kaviarňami a tak ale to ešte pred rokom nebolo otvorené, možno tam bude niečo také..
@sakura77 dakujem..tak pre istotu zoberieme plienky aj do foroty...😉Diky moc
Baby prosim vas boli ste aj v decembri? Da sa kupat v mori? Alebo kedy najskor bud.rok? V maji mam termin a chceli by sme predtym niekam ist aj s malym 15m .
ja osobne by som nešla. Let sme mali cez TravelService a bol neeeeekonecny, leteli sme cca 9 hodin, ak nie viac.. ak si na toto trufas, tak v pohode... hygiena tam je v poriadku, toho by som sa nebala-teda co sa tyka hotelov
@fiffinkaa ja viem posúdiť len letisko a hotel, okolie hotelu, všetko bolo tip top, čisté, udržiavané, všetko je to nové viacmenej. No let je dlhý, my sme mali s prestupom v Dubaji takže to bolo fajn, dali sme kávičku, nakúpili, decká sa najedli v mc Donald, ponatahovali sme kosti a potom ten druhy let už bol v pohode. Ja som Si netrufala s mojimi ešte dat to vkuse naraz...
@fiffinkaa ja by som sa tiez obavala viac letu ako hygieny...ako pise @sakura77 je tam vsetko cistucke,ci na letisku ci hotel,udrziavane...akurst teda vodu sme pili iba balenu...ale to je myslim samozrejmost v tychto krajinach...decka si davali aj lad do napojov a v pohode nic im nebolo...cize skor si zvaz ci ten let by nebol pre teba pridlhy...my sme leteli 8 a pol hodiny...stvormesacny drobec to ale zvladol na jednotku aj tam aj naspat😉
ahojte, bola daktora z vas bez CK v omane? my chceme ist v septembri, no dost draho cez ck vychadza.
Ahojte, nejake tohtorocne skusenosti 2018 s priamym letom do Omanu z ba letiska cez Hydrotour? Zaujima ma najma cas odletu z ba, cas odletu z Omanu. (ci pridete o 2 dni pobytu z 8 dnovej dovolenky). Dakujem
@michalcovz my sme boli v januári 2018,leteli sme skoro rano z BA a na obed z Omanu,cize ano prides skoro o 2-dni dovolenky,8 dni sa neoplati,je to malo
@nellita dakujem za odpoved, pomohla si mi 😉
Aj iné slovenské ck robia omán priamo,ak chcete vybaviť najlepšiu cenu, zavolajte mi, 0905404400 Elena ondrášiková Aztravel
Ahojte maminky. Buduci rok chceme letiet do Omanu 2 dospely a 1 dieta 7 rocne do hotela Fanar. Bola ste tam niektora? Pozerala som viacero cestoviek. Cez hydrotour je zatial najnizsia cena. Vcera som volala do cestovky a pytala sa na medzipristatie. Viem , ze vela ludom to nevyhovuje a vcera mi pani vravela, ze leti sa cez travel servis a vymenili lietadlo, ktore uz priamo leti do Omanu cca 6,5 hod. Letela ste niektora cez hydrotou nedavno do Omanu?
@erzulik let trval smer Oman 6,5/7 hodin,späť z Omanu 9 hodin,medzipristanie z dovodu dotankovania v Dubaji,dôvod vraj v prípade zleho počasia a nemožnosti prísť na BA,letisku by sme museli kruzit pripadne prísť na inom európskom letisku. V lietadle podávali teplu stravu. Počasie bolo cez den 27,28 stupňov,vecer chladno odporucam dlhy rukav aj dlhe nohavice,fukalo,more dalo sa trosku studené cca 23,24 stupnov,bez vln,plaz úžasná pre deti idealna,kludne sa pytaj pripadne aj spravu posli,mozem dáke foto poslat

Aj my sme mali lieky ,v pohode,nik to nikde nekontroloval