icon

Oplatí sa decembrová návšteva Dubaja?

2. sep 2025

Oplatí sa ísť v polke decembra do Dubaja? More? Teplota? Bude chladno už?

anonym_e81e9d
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_e81e9d
•
2. sep 2025

teplota byva okolo 21 až 26 stupnov.
Dubaj je vselijaky.... viď

a

a

tiezjedna
•
2. sep 2025

za mňa najlepšie počasie v polovici novembra👍

autor
•
2. sep 2025
@tiezjedna

za mňa najlepšie počasie v polovici novembra👍

@tiezjedna vtedy nemôže ísť 😑

melanta
•
3. sep 2025

Chodievam celú zimu viac krát, približne od konca novembra do polovice niekedy až do konca februára sa v mori nekúpem, zväčša ani vo vyhrievanom bazéne, pretože vzduch je na mňa a na kúpanie studený.

elenajezova
•
3. sep 2025

Ja som bola na začiatku októbra a bolo parádne.

autor
•
3. sep 2025
@melanta

Chodievam celú zimu viac krát, približne od konca novembra do polovice niekedy až do konca februára sa v mori nekúpem, zväčša ani vo vyhrievanom bazéne, pretože vzduch je na mňa a na kúpanie studený.

@melanta och to ste ma nepotešili? A more 25-26 st by malo mať?

melanta
•
3. sep 2025
@anonym_autor

@melanta och to ste ma nepotešili? A more 25-26 st by malo mať?

@anonym_autor voda je niekde na úrovni 24-25 st, vzduch 25-26, čiže voda nie je ľadová, ale teplota vzduchu je nízka na takú teplotu mora. Poslednú zimu som bola december a január v Dubaji 4x, ani raz som sa nekúpala, ani v mori ani v bazéne. Za mňa to ozaj nie je v decembri/januári destinácia na letnú dovolenku. Zažila som v tom období aj deň, kedy bolo 22 stupňov, takže vtedy aj 25 stupňová voda mora je fakt chladná.

martuska2
•
4. sep 2025

Ahoj, my sme boli vlani na mikulasa. na chodenie po meste atrakciach, opalovanie na lehatku a kupanie vo vyhriatch bazenoch ok. Ale nie kupanie v mori. Deti mi raz za týžden co sme boli vliezli, rýchlo som ich pofotila a tolko. ja som nevosla ani kvoli fotke. Ale sem tam boli odvazlivci co vosli a kupali sa v mori, ale teda prijemne to urcite nebolo. Voda v mori bola velmi studená, ale hotely mavaju vyhrievane bazeny tie su fajn, ale ked vyjdete von brrrrrr. A vecer treba dlhy rukav urcite. ja uz v decembri nepojdem.

yanni
•
4. sep 2025

Nie, decembrova Januar su najchladnejsie mesiace, v ppslednych ca. 10tich rokoch aj casto prsi v zimnom obdobi. Od ca. Marca je uz fajn, a potom Koniec septembra do konca Oktobra.

autor
•
4. sep 2025
@martuska2

Ahoj, my sme boli vlani na mikulasa. na chodenie po meste atrakciach, opalovanie na lehatku a kupanie vo vyhriatch bazenoch ok. Ale nie kupanie v mori. Deti mi raz za týžden co sme boli vliezli, rýchlo som ich pofotila a tolko. ja som nevosla ani kvoli fotke. Ale sem tam boli odvazlivci co vosli a kupali sa v mori, ale teda prijemne to urcite nebolo. Voda v mori bola velmi studená, ale hotely mavaju vyhrievane bazeny tie su fajn, ale ked vyjdete von brrrrrr. A vecer treba dlhy rukav urcite. ja uz v decembri nepojdem.

@martuska2 ahoj, pozerala som termín 11-18 december, takže more už nie 😑 no ale opaľovanie a vyhrievaný bazén by sme aspoň využili? Proste chceme vypadnúť v decembri niekde, tie ceny na Vianoce sú brutálne chceli by sme sa zmestiť do 4000€ 2+2 /15,12/ ale kde??? Kanárske tiež nie? V ktorom hotely si bola? A kde tam ísť na výlety? Ceny výletov sú cca aké???

martuska2
•
4. sep 2025
@anonym_autor

@martuska2 ahoj, pozerala som termín 11-18 december, takže more už nie 😑 no ale opaľovanie a vyhrievaný bazén by sme aspoň využili? Proste chceme vypadnúť v decembri niekde, tie ceny na Vianoce sú brutálne chceli by sme sa zmestiť do 4000€ 2+2 /15,12/ ale kde??? Kanárske tiež nie? V ktorom hotely si bola? A kde tam ísť na výlety? Ceny výletov sú cca aké???

@anonym_autor boli sme cez Satur v Ja lake view hotel. Dve deti za 1euro all incl treba sledovat. Letenky sa v akcii daju kupit za cca 150e wizair a treba si rozmysliet aku dovolenku chcete. Ja rada volim ak chcem vidiet mesto tak lacnejsi mestsky hotel blizko metra. A na lenosenie kupit luxusnejsi hotel s bazenom ci blizko mora. Ideal marina alebo palma. A urcite aspon ranajky naj polpenzia.
Am nechces po vlastnej osi tak fischer mava dobre ponuky

anonym_5820ab
•
4. sep 2025

V decembri sa priprav na extrémne množstvo ľudí úplne všade. Metro po 17 nepoužiteľné. A 4000€ za Dubaj? My chodíme dvakrát ročne väčšinou október a potom január/februar a vždy sa zmestíme max do 2. Hotel na Palme, let s Etihadom do Abu + auto a jedlo na týždeň …

autor
•
9. sep 2025
@martuska2

@anonym_autor boli sme cez Satur v Ja lake view hotel. Dve deti za 1euro all incl treba sledovat. Letenky sa v akcii daju kupit za cca 150e wizair a treba si rozmysliet aku dovolenku chcete. Ja rada volim ak chcem vidiet mesto tak lacnejsi mestsky hotel blizko metra. A na lenosenie kupit luxusnejsi hotel s bazenom ci blizko mora. Ideal marina alebo palma. A urcite aspon ranajky naj polpenzia.
Am nechces po vlastnej osi tak fischer mava dobre ponuky

@martuska2 a koľko stoja fakultatívne výlety cez Satur? Aby som mala prehľad 😄

autor
•
9. sep 2025
@anonym_5820ab

V decembri sa priprav na extrémne množstvo ľudí úplne všade. Metro po 17 nepoužiteľné. A 4000€ za Dubaj? My chodíme dvakrát ročne väčšinou október a potom január/februar a vždy sa zmestíme max do 2. Hotel na Palme, let s Etihadom do Abu + auto a jedlo na týždeň …

@anonym_5820ab tak 4000 je veľa cez cestovku? 2+2 /15,12/ AI

autor
•
9. sep 2025
@anonym_5820ab

@anonym_5820ab a idete cez cestovku?

martuska2
•
9. sep 2025
@anonym_autor

@martuska2 a koľko stoja fakultatívne výlety cez Satur? Aby som mala prehľad 😄

@anonym_autor joj neviem. To najlepsie sama..taxik..apky na vstupy na zlavy a na fb v skupibach su aj slovaci co ponukaju vylety. Ja si to riesim vzdy sama.