Oplatí sa navštíviť Greenwich observatórium bez vstupenky?
Oplatí sa mi ísť aj keď si nechcem kupovať vstupenku? Dá sa odfotiť s poludník? Alebo nutne potrebujem vstupenku?
Ďakujem
poludnik je ciara na zemi zasypana ovcami co potrebuju nutne selfie- zdarma pristupne ale zaber pre ostre lakte
@martinmmartin dúfam že sa po tomto príspevku cítiš lepšie a tvoj život nabral správy smer
@anonym_autor Ja oblasť Greenwich milujem. Ak sa vydarí počasie, je tam super piknik s výhľadom na Londýn. Určite sa oplatí ísť. Môžete pozrieť i veľmi pekné múzeum námorníctva. To je zadarmo. Ale i návšteva observatória stojí za návštevu. Nenechajte sa odradiť múdrym komentárom vyššie. Aj fotky z 0 poludnia sú fajn a ani ostré lakte k tomu netreba. Doporučujem ísť loďou Hop on Hop off.
@anonym_autor Ja oblasť Greenwich milujem. Ak sa vydarí počasie, je tam super piknik s výhľadom na Londýn. Určite sa oplatí ísť. Môžete pozrieť i veľmi pekné múzeum námorníctva. To je zadarmo. Ale i návšteva observatória stojí za návštevu. Nenechajte sa odradiť múdrym komentárom vyššie. Aj fotky z 0 poludnia sú fajn a ani ostré lakte k tomu netreba. Doporučujem ísť loďou Hop on Hop off.
@abbey1 ahoj, ďakujem za odpoved. Tu na hotely mi hovorí recepčný že fajn je ísť z Westminster pier a uber boat
Syn tam chce ísť lebo teraz akurát majú 0 poludník na geografii. Lode ho ako take velmk nebavia
Čo je ešte zaujímavé v okoli?
@abbey1 ahoj, ďakujem za odpoved. Tu na hotely mi hovorí recepčný že fajn je ísť z Westminster pier a uber boat
Syn tam chce ísť lebo teraz akurát majú 0 poludník na geografii. Lode ho ako take velmk nebavia
Čo je ešte zaujímavé v okoli?
@anonym_autor Išla by som ozaj loďkou, ak je fajn počasie, je to super. Z Westminster máme krásnu prehliadku z lode Westminster s Big Benom, London Eye, Tate Gallery, ST Psul's katedrálu, všetky mosty, Tower, Tower Bridge. Možno budete mať šťastie a bude sa otvárať práve.
Koľko rokov ma syn? To múzem lodí je skutočne pekné. A observatórium, ak ho také veci bavia, je výborné. Majú tam aj suvenír shop a aj akože zmrzlinu pre kozmonautov a tak. Greenwich je pekný výlet.
V Londýne ako takom určite doporučujem Prírodovedné múzeum a Vedecké múzeum. Ale to je na čele hodiny jedno i druhé. Vyberte podľa veku a záujmov syna. My tam chodíme opakovane a stále ich nemáme dôkladne prezreté. Rovnako British Museum. A obrovská výhoda, že sú zadarmo.
Ja mam dcéry, čiže za nás i Covent Garden a podobné aktivity sú fajn.
Uz ked tam budete, tak vsetko hore spomenute. Plus SA stavte na Greenwich market.
Z toho kopca SA mozete pekne odfotit.
Dnes ma byt pod mrakom, a teda pozeram do zahrady a je aj foggy. Poobede ma byt krasne slnecno.
@anonym_autor v okli je aj National Maritime Museum - zadarmo a lod Cutty Sark, ta sa mojim detom velmi pacila, ked boli mensi (ale plati sa vstupne). Greenwich je super, ked vyjde pocasie, idealny na piknik.

poludnik je ciara na zemi zasypana ovcami co potrebuju nutne selfie- zdarma pristupne ale zaber pre ostre lakte