icon

Oplatí sa navštíviť Greenwich observatórium bez vstupenky?

Včera o 21:12

Oplatí sa mi ísť aj keď si nechcem kupovať vstupenku? Dá sa odfotiť s poludník? Alebo nutne potrebujem vstupenku?
Ďakujem

martinmmartin
Včera o 21:50

poludnik je ciara na zemi zasypana ovcami co potrebuju nutne selfie- zdarma pristupne ale zaber pre ostre lakte

autor
Včera o 21:54
@martinmmartin

poludnik je ciara na zemi zasypana ovcami co potrebuju nutne selfie- zdarma pristupne ale zaber pre ostre lakte

@martinmmartin dúfam že sa po tomto príspevku cítiš lepšie a tvoj život nabral správy smer

abbey1
Včera o 21:56

@anonym_autor Ja oblasť Greenwich milujem. Ak sa vydarí počasie, je tam super piknik s výhľadom na Londýn. Určite sa oplatí ísť. Môžete pozrieť i veľmi pekné múzeum námorníctva. To je zadarmo. Ale i návšteva observatória stojí za návštevu. Nenechajte sa odradiť múdrym komentárom vyššie. Aj fotky z 0 poludnia sú fajn a ani ostré lakte k tomu netreba. Doporučujem ísť loďou Hop on Hop off.

autor
Včera o 22:02
@abbey1

@anonym_autor Ja oblasť Greenwich milujem. Ak sa vydarí počasie, je tam super piknik s výhľadom na Londýn. Určite sa oplatí ísť. Môžete pozrieť i veľmi pekné múzeum námorníctva. To je zadarmo. Ale i návšteva observatória stojí za návštevu. Nenechajte sa odradiť múdrym komentárom vyššie. Aj fotky z 0 poludnia sú fajn a ani ostré lakte k tomu netreba. Doporučujem ísť loďou Hop on Hop off.

@abbey1 ahoj, ďakujem za odpoved. Tu na hotely mi hovorí recepčný že fajn je ísť z Westminster pier a uber boat
Syn tam chce ísť lebo teraz akurát majú 0 poludník na geografii. Lode ho ako take velmk nebavia
Čo je ešte zaujímavé v okoli?

abbey1
Včera o 22:39
@anonym_autor

@abbey1 ahoj, ďakujem za odpoved. Tu na hotely mi hovorí recepčný že fajn je ísť z Westminster pier a uber boat
Syn tam chce ísť lebo teraz akurát majú 0 poludník na geografii. Lode ho ako take velmk nebavia
Čo je ešte zaujímavé v okoli?

@anonym_autor Išla by som ozaj loďkou, ak je fajn počasie, je to super. Z Westminster máme krásnu prehliadku z lode Westminster s Big Benom, London Eye, Tate Gallery, ST Psul's katedrálu, všetky mosty, Tower, Tower Bridge. Možno budete mať šťastie a bude sa otvárať práve.
Koľko rokov ma syn? To múzem lodí je skutočne pekné. A observatórium, ak ho také veci bavia, je výborné. Majú tam aj suvenír shop a aj akože zmrzlinu pre kozmonautov a tak. Greenwich je pekný výlet.
V Londýne ako takom určite doporučujem Prírodovedné múzeum a Vedecké múzeum. Ale to je na čele hodiny jedno i druhé. Vyberte podľa veku a záujmov syna. My tam chodíme opakovane a stále ich nemáme dôkladne prezreté. Rovnako British Museum. A obrovská výhoda, že sú zadarmo.
Ja mam dcéry, čiže za nás i Covent Garden a podobné aktivity sú fajn.

oslo1
Dnes o 05:23

Uz ked tam budete, tak vsetko hore spomenute. Plus SA stavte na Greenwich market.
Z toho kopca SA mozete pekne odfotit.
Dnes ma byt pod mrakom, a teda pozeram do zahrady a je aj foggy. Poobede ma byt krasne slnecno.

autor
Dnes o 06:05
@oslo1

Uz ked tam budete, tak vsetko hore spomenute. Plus SA stavte na Greenwich market.
Z toho kopca SA mozete pekne odfotit.
Dnes ma byt pod mrakom, a teda pozeram do zahrady a je aj foggy. Poobede ma byt krasne slnecno.

@abbey1
@oslo1 ďakujem kočky

simsalabim
Dnes o 06:31
@anonym_autor

@abbey1
@oslo1 ďakujem kočky

@anonym_autor v okli je aj National Maritime Museum - zadarmo a lod Cutty Sark, ta sa mojim detom velmi pacila, ked boli mensi (ale plati sa vstupne). Greenwich je super, ked vyjde pocasie, idealny na piknik.

niekto2hy
Dnes o 06:39

Akcie zadarmo... info najdes tu: https://londonist.com/

niekto2hy
Dnes o 07:04