icon

Patince - wellness hotel

2xmama
6. jún 2016

Dobrý deň, prosím Vás, boli ste v Patinciach ubytovaný vo Wellness hotely v lete? Podľa fotiek vyzerá, že vonku sú iba dva bazény, ale v informáciách o bazénoch majú uvedené, že je k dispozícii viacero vonkajších bazénov s tobogánmi. Tie som našla v areáli kúpaliska v Patinciach, spolu s nejakými vodnými atrakciami pre deti, ale to je asi niekde inde, nie priamo pri hotely. Nevie mi prosím niekto dať bližšie informácie? Ďakujem veľmi pekne.

madame_s
•
6. jún 2016

Patince majú 2 vlastné vonkajšie bazény, kam majú vstup iba tí, ktorí majú zaplatený vstup. Sú oddelené plotom. Za týmto plotom sú ďalšie bazény, do ktorých už majú vstup všetci, ktorí sú v Patinciach v areáli a ty tiež prejdeš len turniketom a môžeš sa pridať...takže bazénov je dosť, ale výhradný VIP prístup k dvom z nich majú tí, ktorý majú platný vstup z Patince wellness hotela

katkup
•
6. jún 2016

Prave sme dosli z pobytu v tomto hoteli. Aj mimo hotelovi navstevnici mozu vyuzivat vodny svet hotela, ale samozreje za poplatok. Su k dispozicii vnutorne a aj vonkajsie bazeny. Von je detsky bazenik a potom bazen pre vacsicch aj s velky toboganom. Taktiez von je pramen termalnej vody 🙂 K dispozicii aj pieskovisko, trampoliny, lehatka, bufety....
Hotel ma 4*, ale podla mna to tam funguje tak na bulharsky sposob :( mna osobne tento hotel vobec neoslovil...
V Patinciach myslim, ze su este 2 bazeny vonkajsie k dispozicii pre verejnost - nemam odskusane, ale spominali na hoteli.

janyka
•
6. jún 2016

My sme boli v Patinciach minulý september a nám sa veľmi páčilo. Vonku v areáli sa nachádzajú dva bazény, ktoré patria hotelu a za plotom je normálne verejné kúpalisko, kde majú tiež dva bazény, ale tie už hotelu nepatria. Sú to dve rôzne zariadenia, oddelené plotom

2xmama
autor
•
8. jún 2016

@janyka A prosím Vás, vstup na to verejné kúpalisko sa platí zvášť? Keďže tobogány a nejaké detské atrakcie sú zrejme len na tom verejnom kúpalisku. Ďakujem.

nyusika
•
12. júl 2016

Viete mi napisat, ci maju hostia ubytovani vo wellness hoteli k dispozicii plazove osusky ?
a ci je na izbe fen 🙂

dakujem

vvia
•
12. júl 2016

@katkup rovnaky nazor. Ja som ostala sklamana z ubytovania i stravy. Welnes ok a animatorsky program super. Za nas: nevhystame sa tam viac ubytovat. Aspon prezatial

katyt
•
12. júl 2016

A teplota vody v bazénoch je asi koľko stupňov? Lebo ja som počula, ze voda je dosť studená.

vvia
•
12. júl 2016

@katyt voda je dost tepla

2xmama
autor
•
15. júl 2016

Fén je na izbe, dospelí majú k dispozícii župany, osušiek a uterákov sme dostali kopu, voda teplučká, nám sa páčilo, dokonale sme si oddýchli, ochotný personál, animátori pre deti super, výborná strava...

mmmonika
•
24. júl 2020

Neboli ste niekto ako to tam vyzerá teraz?

madono
•
24. júl 2020

@mmmonika boli sme vlani a teraz ideme 16.8. 🌝

mmmonika
•
24. júl 2020

@madono Zabaví sa tam pubertiak?

madono
•
24. júl 2020

@mmmonika animácie sú skôr pre mladšie deti, ale v bare je bowling, šípky, stolný futbal + vonku beach volejbal, tenis. Hotel je prepojeny s kúpaliskom kde sú tobogany.

mmmonika
•
24. júl 2020

@madono Ďakujem. Idem pozrieť vyhovujúci termín.