icon

Počasie v Grécku v septembri

lollka
20. jún 2015

Ahojte,
planujeme ist tento rok na dovcu do Grécka - Zakynthos, Kefallonia - v prvej polovici septembra. Mate niekto skúsenosti? Nebude tam už chladno či v pohode na kupanie?

janinah
•
20. jún 2015

tieto konkretne neviem,ale domáci Gréci vravia,že do 15.9. je počasie dobré,aj kúpať sa dá,po tomto dátume už trochu riziko,ale dá sa

siska53
•
20. jún 2015

@lollka my sme boli vlani na rodose do 15,9. A bolo nadherne teplo,uplne perfektne...aj vecer v kratkom,maximalne lahky svetrik.. Raz prsalo - polhodinu-uolne teply dazd.. Po dazdi sa do hodiny dalo vratit na plaz...

escadatt
•
20. jún 2015

My sme boli na Thassos v septembri minulý rok a bolo krásne. Ked sme odchádzali, sezóna končila, ale Thassos je najsevernejší ostrov, takže by som podľa toho hľadala... Pred pár x rokmi 🙂 som bola na Kréte v júni a to bolo peklo! 40st.ráno v tieni...

nedielka
•
Autor odpoveď zmazal
•
bonaqa2013
•
20. jún 2015

moja kolegyňa chodila pravidelne aj s manželom koncom septembra. Nevedela si vynachváliť. Za pár e. Oni chodili bez stravy - starý jesť nechcel, on si kúpil pivo a bol vybavený. Ona niečo drobné .....jedine si sťažovala, že tam už všetko prpravovali na zimu - koniec sezóny, veľa rešt. , stánkov už bolo zatvorených. Ale počasie, more, voda - super.

zuzlicek44
•
21. jún 2015

@siska53 ahoj kd ena rhodose ste boli? my s mm odlietame v utorok🙂

siska53
•
21. jún 2015

@zuzlicek44 lindoss princess

danulkaja1
•
5. júl 2015

@nedielka môžem sa spýtať na konkrétny hotel kde ste boli?my by sme chceli ísť ten prelomový týždeň medzi augustom a septembrom,dnes mi jedna baba písala,že september je v grécku už mimo sezóny,tak teraz neviem,určite by som chcela aby to malo ešte dovolenkovú atmksféru....vieš mi prosím poradiť?ďakujem