icon

Poznávací zájazd do Ríma

lily111
6. jan 2018

Co odporucujete, poznavaci zajazd do Rima na vlastnu past, cez cestovku alebo zlavovy portal?..dakujem aj za konkretne tipy

jvlo
•
6. jan 2018

Do Ríma určite nie cez zľavový portál,ak sa vieš aspoň trošku orientovať podľa turistických sprievodcov,tak určite na vlastnú päsť so sprievodcom v rukách

evitka80
•
6. jan 2018

Za mna jednoznacne na vlastnu past, si sama sebe panom co sa tyka casu aj co sa tyka toho co chces v Rime vidiet, zazit. V Rime sme takto boli pred 7 rokmi, v oktobri na cca 7 dni.... nesli sme len po pamiatkach, chceli sme zazit mesto so vsetkym co k tomu patri a vychutnat si taliansky zivot - jedlo, vino, zmrzlina, nakupy 🙂

orieska325
•
6. jan 2018

Ahoj my sme boli v Taliansku cez ck mali sme tak nadupenu sprievodkynu ze azzz bol to zazitok..Rim Pompeje Capri Murano Burano Neapol a sopka Vezuv..Martina Dolinska je meno sprievodkyne skus cez fb..v ck s kt sme boli uz nerobi..za mna naj.dovolenka ked si hladna po vedomostiach😉😉😉

pallacinka29
•
6. jan 2018

My sme si pred 2 rokmi kúpili letenky a hotel v jednom balíku cez Pelikán na 4 noci, prvý deň sme išli po trase "Roberta Langdona", druhý deň sme boli v ZOO, tretí vo Vatikáne.

derdia
•
7. jan 2018

Ja odporucam jeden perfektny zajazd...Capri, Rim,Benatky,Pompeje a sopka Vezuv. IDE SA AUTOBUSOM...ale pre mna nezabudnutelny zazitok....https://www.paxtravel.sk/zajazd/capri-rim-benatky pre mna dokonaly vylet...my sme boli v auguste ale druhy krat by som sla v semptembri ked nie je tak haruco...ale pre mna peeeeerfektny vylet.

dai
•
7. jan 2018

Zalezi od tvojej jazykovej vybavenosti, ci ste zvyknuti chodit sami... myslim ze ak ano tak vlastna past je ta spravna volba, zaroven ale mam pocit ze asi nie , lebo to by si sa potom na mk ani nepytala☹ moji rodicia boli so zajazdom kvoli reci a neskusenosti, ja by som na poznavacky inak ako na vlastnu past neisla - zasadne si cesty poznavacie planujeme sami, bookujeme hotely ktore nam vyhovuju - mnohokrat super hotely za este lepsie ceny, lacne letenky - mozno nemame tolko hacikov co sa mnozstva pamiatok tyka ale vidime to co chceme a hlavne do hlbky akej chceme... viem ze jed boli so zajazdom rodicia napr. V parizi tak na louvre im dali 4 hodiny, my sme tam boli den a estd sme sa vratili lebo sa nam pacilo, na eifelovku sme isli v noci lebo sme chceli vidiet sko ju rozsvietia oni museli ked nariadili a pod. ... to by mna dost obmedzovalo

jankalukasova
•
7. jan 2018

No tak podla toho co chces... ak si chces byt sama.sebe panom, dorozumies sa, tak chod sama.. ak chces mat vsetko vybavene a o nic sa nestarat, tak cez cestovku.

viera27
•
7. jan 2018

My sme kúpili cez Pelikan balíček letenky +hotel a šli sme sami. Pred tým sú vieš načítať na nete a naplánovať pamiatky, je tam veľa tipov na Rím. Nainštalovala som si aplikáciu TripAdvisor Rome a už sa išlo.
Co ti viem dat tip, tak tuším prvú sobotu v mesiaci sú rímske (nie vatikanske) pamiatky zdarma. Už si presne nepamätám, vsak na nete nájdeš. Čiže nezaplatís trebárs za koloseum.

alecrama
•
26. jan 2018

@lily111 prečítajte si stránku nájdete tam tipy ako cestovať na vlastnú pest https://atasteoftravel.webnode.sk/l/do-rima-v-j...

floren
•
27. jan 2018

Urcite na vlastnu past. Boli sme so sprievodcom a katastrofa.

mata391
•
28. mar 2018

@derdia ahoj, prosím ťa my plánujeme práve tento zájazd o ktorom hovoríš, tak to teda stálo za to? oplatilo sa? bol aj čas na nejaký oddych a kúpanie? 🙂 🙂

derdia
•
28. mar 2018

@mata391 podla mna najlepsi vylet, perfektmy...kopec srandy,ale tak zalezi aj od ludi...ale naaadherne miesta...kazde jedno..Sorento je stare a fascinujuce..., benatky a, vezuv parada ostrov capri uzasny...Tam sme sa kupali...ale len raz..inde sa uz nedalo...ale urcite to stalo za to...len nabuduce pojdeme v septembri...nie v july😊bolo tam straaasne horuco na poznavanie...

derdia
•
28. mar 2018

A zabudla som Pompeje...skvele a treba ist kym to zase nebuchne😂😂😂