icon

Hľadám spolucestovateľku na poznávacie zájazdy do Talianska

zdrev
Dnes o 17:43

Ahojte, hľadám si spolubývajúcu na izbu na zájazdy v podstate akejkoľvek cestovky, nakoľko každá má podmienku obsadenie izby dvomi osobami. Mám vyhliadnutú napríklad Taliansko ligurska riviéra na 3 noci autobusom, ja som skôr za poznávacie zájazdy na pár dní s oddychom pri mori ale viac spoznávania krajiny. Možne samozrejme pozrieť aj iné podobné zájazdy
Ďakujem

anonym_76c596
Dnes o 17:47

@zdrev nieco taketo sa mi pozdava, alebusom nieeeeeeeee, to je smrt...hlavne pri dnesnch cenach leteniek

martinmmartin
Dnes o 17:51

cudziu osobu k sebe do cimry???
Unbeholfen by mozno isiel

anonym_262039
Dnes o 18:20

Radšej by som si zaplatila za celú izbu, ako ísť s neznámou osobou na dovolenku a deliť sa s ňou o izbu.

svetlonos
Dnes o 18:25

Blázniš? Tí tak bude niekto chrapat, nesadnete si a tráviť takto spolu "dovolenku' a ešte aj busom?? Nemáš rada súkromie? Keď na to nemáš, nerieš. Našetril a choď podľa svojho gusta. Toto je fakt šetrenie na nesprávnom mieste.

anonym_3e3006
Dnes o 18:50

Dá sa na to pozrieť aj inými očami. Možno si nájde novú skvelú kamošku. Aj na internáte ste prvýkrát hodení do izby s cudzím človekom, aj v tábore, na výlete....a aké skvelé priateľstvá vzniknú! Niekedy na celý život. Ja by som to nevidela tak tragicky ako komentujúci predo mnou. Ak sa stretnú dve dobrodružné povahy, určite to nebude posledný spoločný výlet. Držím palce 👍

elenajezova
Dnes o 19:00

Cestovky majú aj svoje inzertné stranky , kde si môžeš nájsť spolucestujúcu. Ja som si tak uz par krát našla.

zdrev
autor
Dnes o 19:01
@anonym_76c596

@zdrev nieco taketo sa mi pozdava, alebusom nieeeeeeeee, to je smrt...hlavne pri dnesnch cenach leteniek

@anonym_76c596 bola som už aj autobusom dá sa to vydržať úplne v pohode, mám vyhliadnutú ako som spomínala ligurska riviéra na 3 noci cez turancar.

zdrev
autor
Dnes o 19:04
@elenajezova

Cestovky majú aj svoje inzertné stranky , kde si môžeš nájsť spolucestujúcu. Ja som si tak uz par krát našla.

@elenajezova skúsila som, zatiaľ sa mi nepodarilo

elenajezova
Dnes o 19:11
@zdrev

@elenajezova skúsila som, zatiaľ sa mi nepodarilo

@zdrev aha, ok.

katkazatka
Dnes o 19:20

Ligurska riviera na 3 noci je uplny zabijak. Tam by som nesla autobusom ani na dlhsi pobyt. To su doslova dostihy bez kvalitneho spanku. Ak poznavacka, tak na inej urovni. A Turancar to nie je.
Chodim na poznavacky, na tomto sa ti setrit neoplati. K spolucestujucej ti drzim palce. Nech najdes fajn partacku. Pozri poznavacky Čedok a Satur.

muchotrafka298
Dnes o 19:44

Ja som chodila s CK bezne sama a platila som si izbu 1/1, lebo som nechcela byvat s cudzou osobou. Raz som musela, lebo technicky problem bol a nebola pre mna izba, tak som bola s dvomi starsimi damami (oni boli ovela starsie, ja som mala 20 rokov a oni mali o 50 rokov viac). Jednu noc som vydrzala a potom uz som mala izbu sama. Lebo proste to nebolo kompatibilne v nicom. Oni sa tiez nepoznali a proste ich dali dokopy, lebo ani jedna nechcela platit doplatok.
Je to velky risk ist s cudzim clovekom z viacerych dovodov ale hlavne za mna je problem, ak maju odlisne predstavy o veciach. Uplne beznych ako je hygiena, spanok, fajcenie, vstavanie, chrapanie a pod.
Viem, v akych cenach sa pohybuje ten doplatok a radsej by som nasetrila, ako byvat takto.
Ja som bola na Madeire a tam dali presne do izby dve zeny, co sa neznasali od prveho okamihu. Zle si robili, zalovali na seba, nemohli sa vystat a zajazd trval 10 dni (!!!!!!). Nevyslo to a oni si vybijali zlost na ostatnych ucastnikoch zajazdu a na sprievodkyni. Pokazili kompletne celemu zajazdu dovolenku, lebo zakazdym bolo nieco treba s nimi riesit, jedna odkazovala druhej po sprievodkyni (!!!!).