icon

Prechod Donovaly

11. aug 2023

Ahojte, ako to vyzerá na Donovaloch čo sa prejazdu týka?
Sú tam veľké cakacky? Ideme s malým dieťaťom ktoré veľmi zle znáša cestu tak sa chcem psychicky pripraviť na ten horor

cecilia29
•
11. aug 2023

Tak to som zvedavá aj ja

nyphadora
•
11. aug 2023

Prerabaju tam cestu od BB, ale cakali sme asi 10 min pred troma tyždňami. Inak sme šli bez prestavky. Ale zavisi aj aky deň a čas idete.

autor
•
11. aug 2023

@nyphadora stella centrum uvádza čakačku 15 min, ale neviem či tomu dôverovať

akvi
•
11. aug 2023

Začínajú robiť už aj BB stranu, takže to čakanie sa predĺži. 15-16.8. je úplná uzávera.

nyphadora
•
11. aug 2023

Najlepsie si dať waze a tam by ti malo ukazat cca čas.

lucik194
•
11. aug 2023

bez waze tadial ani nechod...... my uz na sever chodime len cez certovicu alebo zilinu

luliu
•
11. aug 2023

Išli sme minuli sobotu a zdržanie cca 20 minút. Cez týždeň sme išli naspäť na Čertovicu, lebo na Donovaloch mi to ukazovalo cca o 40 minút dlhsie

autor
•
11. aug 2023

@lucik194 a vieš mi pozrieť ako to vyzerá na vaze? Ďakujem

peendyi
•
11. aug 2023

my sme isli cez Donovaly vcera, minimalne na 5 miestach opravuju cestu, cakali sme vzdy od 5-10min, takze celkovo zdrzanie cca 1 hod... isli sme poobede okolo 14.hod, ale kedze dnes je piatok, urcite to bude horsie...skuste radsej cez Zilinu, podla toho - z akeho smeru cestujete..

alenka58
•
11. aug 2023

včera som sa vracala tadiaľ zo služ.cesty ale vo viacerých úsekoch boli semafory, zdržanie bolo cca 50 minút - ak môžeš vyhni sa tomuto úseku

autor
•
11. aug 2023

@peendyi ďakujem

autor
•
11. aug 2023

@alenka58 ďakujem

lucik194
•
11. aug 2023

momentalne neviem je mi luto,

ale posledne 3 tyzdne (vikendy) sme to tahali BA - Tatry a teda striedali sme smer BA - ZA resp Certovica, ale nikdy sme nesli v sobotu kedy sa menia turnusy v hoteloch

vcera certovica uplne v pohode prejazdna, nikde sa nestalo, plynulo sa islo aj ked pomaly lebo bolo 12 st a poprchalo

minuly tyzden na certovici v jarabej bol semafor, stali sme asi 2 minuty

cez donovaly teraz nikdy nechodime

rawmamka
•
11. aug 2023

My sme išli v nedeľu, zdržanie na cca 5 miestach, dokopy odhadom + 1 hodina cesty navyše, Čertovica je aktuálne určite lepšia voľba.

autor
•
11. aug 2023

Isli sme nakoniec cez Čertovica

slavkadi
•
11. aug 2023

My sme šli dnes z BB smer Donovaly, stali sme raz asi 15 minút, inak plynulo. A naspäť poobede o štvrtej sme raz stali asi 5 minút.