icon

Rezervácia ubytka cez booking a strhnutie peňazí

16. júl 2022

Ahojte,
rezervovala som cez booking ubytovanie. Na stránke bolo napísané že 'žiadna platba' do 16.augusta. Tak šom išla ubytko zarezervovať, s tým, že som vypĺňala aj číslo karty atď. Po 3 sekundách ako som klikla na "rezervovať" mi bola celá suma z účtu strhnutá. Keď som išla so aplikácie mojej banky tak som v časti 'rezervácie' mala túto sumu. Tak som myslela, že tie peniaze sú iba "zarezervované". Lenže ja mám normálne potvrdenie, že som ubytko zaplatila. Tak som z toho úplne zmätená. Neviete mi poradiť?

stanulienkat
•
16. júl 2022

Nemas pisane, dokedy mozes pobyt stornovat? Ak vystornujes do urciteho datumu, tak ti peniaze vratia.

eeffka
•
16. júl 2022

Ono pise ze platba az 16 8 ale nizsie byva predkvacnute platit hned ( to si mala dat prec) ak mas moznost bezplatneho storna tak ti budu blokovat platbu do 16.8 a az potom zrazia

eeffka
•
16. júl 2022

Takto to maju, a ty si si mala vybrat moznost 1 alebo 2( dovtedy viem bezplatne stornovat)

autor
•
17. júl 2022

@eeffka no práveže som niekoľkokrát skontrolovala aby som nemala zakliknutú poslednú možnosť, a strhlo to aj tak

eeffka
•
17. júl 2022

Strhlo ci len blokuje?

autor
•
17. júl 2022

@eeffka strhlo, lebo mam aj potvrdenie v pdf ze je to zaplatene

fixi3
•
19. júl 2022

Ahojte, potrebujem radu-skusenost...Mame rezervovany pobyt v zahranici cez booking od 30.7.22 dnes mi z karty strhli/ zarezervovali 99% sumy ubytovania so splatnostou 26. V podmienkach mam platba na mieste. Na info linke mi tvrdia ze vedia riesit len realnu platbu, cize neviem ked to je len ako rezervovana platba ale tiez vidia v systeme ze platba na mieste. Bezplatne storno bolo do 15.7. Stornovat to ale ani nechceme. Poradte ako to riesit? Stalo sa niekomu nieco podobne?ďakujem za odpoveďe