icon

Riasy na Slnečnom pobreží

oliviabb
10. júl 2025

Ahojte, vrátili alebo ste niekto teraz na Slnečnom v Bulharsku, že či tie riasy sú tam stále. Cestovka pridala aktuálne video bez nich, ale po nete v správach to koluje ešte stále, akoby to bolo aktuálne. Ja som to zachytila už začiatkom júla. Viem, že je tam riziko po búrke, ak by prišla. Vďaka

btus
•
10. júl 2025

videla som to na inst, ale ľudia tam komentovali, že to nie je pravda, že tam boli, tak skús popozerať tak a prečítať komentáre k daným videám. Možno to pomôže.

petulda333
•
10. júl 2025

Ja som videla od jednej ,,cestovky,, ktora stale pridava video s riasami. Lenze vela ludi im tam pise,ktori tam aktualne su,alebo boli par dni dozadu,ze more je ciste. Mnohi pisali,ze riasy boli jeden den po burke a potom vobec. Ta ,,cestovka,, ponuka ubyto v chorvatsku,tak zrejme preto tie videa a porovnavacky...

tamtamka26
•
10. júl 2025

pozri si živú kameru na free webcams bulgaria... Slnečné tam síce priamo more vidieť nie je, ale v ostatných letoviskách je čisté...

oliviabb
autor
•
10. júl 2025
@petulda333

Ja som videla od jednej ,,cestovky,, ktora stale pridava video s riasami. Lenze vela ludi im tam pise,ktori tam aktualne su,alebo boli par dni dozadu,ze more je ciste. Mnohi pisali,ze riasy boli jeden den po burke a potom vobec. Ta ,,cestovka,, ponuka ubyto v chorvatsku,tak zrejme preto tie videa a porovnavacky...

@petulda333 áno, aj som videla fotky od ludi a bolo uz ciste. Len novinari to vytahaju stale.

arieska
•
10. júl 2025

toto je aktuálna foto z web kamery zo Slnečného pobrežia.
Riasy tam sú, ale nie je to žiadny extrém
Ak máte auto, treba sa presunúť na iné miesto, v okolí Slnečného pobrežia je milión možností a o 2 dni sa tam vrátiť a bude to ok.

https://www.webcams.bg/211/hotel_golden_ina/

tamtamka26
•
10. júl 2025

teraz som pozerala, že vo Varne ich je dosť, držia sa pri brehu celé kopy...

barbara9456
•
10. júl 2025

Ahoj, v sobotu sme sa vratili zo Slnečného pobrežia, na jednom kratulinkom úseku max. 10 metrov boli, ale inak nikde nič. Krásne čisté more 🤗🤗

majica11
•
10. júl 2025

My sme boli v meste Obzor. Pekne čisté.

lucia11kob
•
10. júl 2025
@arieska

toto je aktuálna foto z web kamery zo Slnečného pobrežia.
Riasy tam sú, ale nie je to žiadny extrém
Ak máte auto, treba sa presunúť na iné miesto, v okolí Slnečného pobrežia je milión možností a o 2 dni sa tam vrátiť a bude to ok.

https://www.webcams.bg/211/hotel_golden_ina/

@arieska ďakujem za link 🥰

miluse999
•
10. júl 2025

@oliviabb Ja som sa vrátila 5.7. a je to pravda, zo 7 dní sme sa kúpali 2 dni keď bolo more pokojné, bola som v hotely MPM OREL. Je to v centre Slnečného pobrežia kde je ta alej obchodikoch a lunaparkov. Po celom tom pobreží bola zelená brečka , možno aj 2metre do mora , keď to prejdeš tam je už čistejšie, ale keď sa vrátiš si celá špinavá. Proste kúpanie v mori sme si neužili a k tomu more bolo chladné. Už nikdy viac Bulharsko. Bola som tam pred 6 r. v inom letovisku aj tam boli riasi, ale každé ráno pláž čistili od rias, teraz nič. Som sklamaná. A je to tam teraz všetko drahšie🤔😒

janabu1000
•
11. júl 2025

@oliviabb . My sme sa včera vrátili. Boli sme na Slnečnom pobreží, hotel Kotva a more bolo krásne, ciste

zuzib21
•
11. júl 2025

@oliviabb dnes sme tam boli je tam velmi vela rias ale iba v okoli hlavneho mola viac metrov na obidve strany. Inak vyssie more ciste. My dovolenkujeme v Nesebare na juznej plazi tu je tiez par rias ale nic hrozne

maddie1711
•
11. júl 2025

Včera niekde medzi hotelom Burgas a Kotvou. Po riasach ani stopy. Zajtra môžem pridať ešte aktuálnejšiu fotku. Ešte sa nejaké držia na úsekoch od móla po sv.vlas ale tiež tam nie sú všade.

slavomira236
•
12. júl 2025
@janabu1000

@oliviabb . My sme sa včera vrátili. Boli sme na Slnečnom pobreží, hotel Kotva a more bolo krásne, ciste

@janabu1000 tam sme boli minuly rok.. more ciste koncom juna ani riasicka no 3dni cervena vlajka zakaz kupania..velke vlny boli. Este dobre ze v kotve bolo super vyzitie pre deti a fajnucke teple bazeny..

cukroska
•
16. júl 2025

@oliviabb Ja sa snažím vždy zisťovať na IG bývajú aktuálne fotky, netvrdím, že vždy zo všade, ale môžu byť aj aktuálne .Alebo v skupinách, nikdy neverím čo píšu médiá.