Ruší niekto letnú dovolenku kvôli konfliktom?
Rušil niekto už teraz letnú dovolenku skrz konflikty? Máme zakúpenú dovolenku v Turecku. Zatiaľ nič neruší, keďže do júla ďaleko. Ale zaujíma ma, či niekto rušil a kam ste mali cestovať. Resp. Je tu niekto kto ide do Turecka a váha?
Do Turecka by som nesla. Celkovo by som momentalne nesla nikam, odkial sa neviem dostat relativne rychlo domov autom. Ale ja som predposrata.
@anonym_autor Turecko by som urcite zrusila.
@anonym_autor
Ano zrusila som do Tatier pre istotu, muz kope bunker v zahrade
V júli máme Cyprus, v auguste Tunisko, nič neruším, veď ešte je len začiatok marca.
@anonym_autor
Pozeram Dubai funguje normalne
Flight Information | Dubai Airports https://share.google/pxOeIzyx64jyxhTkq
Určite by som nešla..hoc je do júla ďaleko.
Do Turecka ,Egyptu,ani Emiráty nechodíme .
Ale nikdy by som dobrovoľne nešla do rizika.
Nie kvôli tomu, že som bojko,ale z vlastného presvedčenia.
Nepotrebujem k životu robiť problémy ani sebe ani svojím
blízkym.
Zrovna to nie je náš štýl a ani ako andrenalín.
@anonym_autor Ja by som nedostala ani muža ,pretože dosť intenzívne sleduje situáciu vo svete celý život a do žiadneho rizika by sme nešli. Aspoň nie dobrovoľne.
Čo by bol len náznak neistoty ,nestálo by nám to zato.
Ani kvôli nervom,deťom rodine a navyše môže prísť človek aj o nemalé peniaze.
A potom musí štát hasiť problémy..
My aj tak chodíme zo dňa deň doslova a ak sa niečo má stať sa stane, ale ak niečo viem a napriek tomu riskujem to nie..
Do Turecka by som nesla. Celkovo by som momentalne nesla nikam, odkial sa neviem dostat relativne rychlo domov autom. Ale ja som predposrata.
@anonym_1868a8 nie si predposrata, ale zodpovedná 🙂
nerusim nic. a kedze clovek nevie kde sa co zo dna na den vyserie a tym nemyslim len vojnu ale aj zivelne katastrofy ktore sa deju tak nemoze ist nikam. vsade sa moze nieco stat
@anonym_1868a8 nie si predposrata, ale zodpovedná 🙂
@terezia74
Ano , ano po Cesky sa povie :"Kdo se bojí, sere v sini"
Mame Turecko kupene,teda za riadnu sumu ale nie,nebojime sa,sledujeme to dianie.Turecko nechce 3sv.vojnu,nechce sa do toho zapajat a 2stupen tu bol uz dlho,aj to kvôli kuska hranice.Antalya je daleko,daleko od tychto hranic a je bezpecna.
Vyhoda pre nas,ze teda nebude plno.Ideme 14.jula.
Ale pozerala som aj inu cestu,keby nahodou,lebo stastie praje pripravenym takze da sa ist aj autobusom aj ked 40hod.Keby sa nahodou nelietalo,ale to sa nestane.
@anonym_autor otazka je pre tych, co dovolenku maju kupenu a 90% komentov tu bude odporucani od takych, co boli v zivote najdalej na balatone.
Mame kupeny juzny cyprus, nic nerusime. do leta je este daleko. ani keby som mala kupene turecko, tak by som ho teraz urcite nerusila.
@anonym_autor
Pozeram Dubai funguje normalne
Flight Information | Dubai Airports https://share.google/pxOeIzyx64jyxhTkq
@anonym_455795 To tazko. Obe letiska su v obmedzenom rezime.
@anonym_autor otazka je pre tych, co dovolenku maju kupenu a 90% komentov tu bude odporucani od takych, co boli v zivote najdalej na balatone.
Mame kupeny juzny cyprus, nic nerusime. do leta je este daleko. ani keby som mala kupene turecko, tak by som ho teraz urcite nerusila.
@matkahelka ved práve, že najradšej by som počula názor tých, ktorí dovolenku už kúpenú majú
Nie, nič nerušíme, chodíme každý rok na grécke ostrovy, ktoré striedame. Už sme zažili aj zemetrasenie ale mňa viac desia požiare, ako tento konflikt. Teda aspoň zatiaľ....
ideme do Turecka, nerusila
@matkahelka ved práve, že najradšej by som počula názor tých, ktorí dovolenku už kúpenú majú
@anonym_autor my sme ju celu platili uz pri kupe v decembri.Takze nic nerusime.
@anonym_autor Neviem si predstaviť dovolenku na východnom Slovensku, veď v susednej krajine je ozbrojený konflikt. 🙂
Ale teraz vážne, ak sa to niekde na stať, tak je úplne jedno, kde budeš. Ani Slovensko nie je bezpečným. Obmedzovať sa určite nemienim.
V júli ideme do Turecka,nič netuším. Kolega v júni do Egypta,tiež neruší. Nechápem tejto panike. Veď to je skoro 5 mesiacov dovtedy.
Ideme v juli do Turecka, nic nerusime, akurat idem zaplatit druhu splatku
Keď mi je sudene umrieť na starobu v posteli,tak ma bomba nezabije....a naopak. Vcera sme sa vrátili z Egypta.Samozrejme neriskujem,ale nebudem sediet doma a báť sa.Letná dov.bude v Španielsku.
V lete budeme v Europe.
@anonym_autor
Ano zrusila som do Tatier pre istotu, muz kope bunker v zahrade
@anonym_455795 pokus o vtip ktory nevysiel

Prebookovali sme Turecko na zájazd v inej destinácii, len pre istotu.