icon

Ruší niekto letnú dovolenku kvôli konfliktom?

8. mar 2026

Rušil niekto už teraz letnú dovolenku skrz konflikty? Máme zakúpenú dovolenku v Turecku. Zatiaľ nič neruší, keďže do júla ďaleko. Ale zaujíma ma, či niekto rušil a kam ste mali cestovať. Resp. Je tu niekto kto ide do Turecka a váha?

anonym_3b40a6
9. mar 2026
@kristina2412

Nie, nič nerušíme, chodíme každý rok na grécke ostrovy, ktoré striedame. Už sme zažili aj zemetrasenie ale mňa viac desia požiare, ako tento konflikt. Teda aspoň zatiaľ....

@kristina2412 Veru pted požiarom neujdeš s ostrova..to je nevýhoda ostrova.

anonym_b1b007
9. mar 2026

@anonym_autor Nie

diaszoky
9. mar 2026

Nerusila by som ja som chcela uz objednavat vdaka bohu ze som neobjednala. Zlahcovanie ale nemam rada.. Taketo zenje pokoj vsade je klam samych seba..

anonym_bb2a0b
9. mar 2026

Máme ísť do Turecka začiatkom júla. Zatiaľ nič neruším.

matkahelka
9. mar 2026
@janinah

Keď mi je sudene umrieť na starobu v posteli,tak ma bomba nezabije....a naopak. Vcera sme sa vrátili z Egypta.Samozrejme neriskujem,ale nebudem sediet doma a báť sa.Letná dov.bude v Španielsku.

@janinah chystate sa tou novou linkou Kosice-Malaga? za kolko sa ti podarilo kupit letenky? tiez to obkukujem a uvazujem o kupe.

anonym_2fa7db
9. mar 2026
@anonym_455795

@anonym_autor
Pozeram Dubai funguje normalne
Flight Information | Dubai Airports https://share.google/pxOeIzyx64jyxhTkq

@anonym_455795 nefunguje normalne

janinah
9. mar 2026
@matkahelka

@janinah chystate sa tou novou linkou Kosice-Malaga? za kolko sa ti podarilo kupit letenky? tiez to obkukujem a uvazujem o kupe.

@matkahelka nie,my skor valencia prip.alicante,lebo tam sa sťahuju naše vnučatká.Andaluziu už mame prejdenú.

anonym_58c10a
9. mar 2026

Nezrusila som turecko, inac aj Kreta je na dostrel a cele Grecko je v podstate rovnako ohrozene ako Turecko. Dokonca najviac Kreta, kedze je tam najvacsia letecka US zakladna a rodos je pod Tureckom. Takze najlepsie jje cakat na slovensku na rakety od Putina

anonym_aae443
9. mar 2026

@anonym_autor zatial som nekupila takze nerusim, ale zrusila som plany na dovolenku k moru, chodime len grecko, ale celkovo do zahranicia sa mi vobec nechce, a letecky uz vobec nie. Dame nieco na Slovensku, pamiatky, turistika.

anonym_6f4651
9. mar 2026

Mame v lete letenky aj rezervácie Indonéziu cez Abu Dhabi a Japonsko cez Dubaj. V máji naši dôchodci Cyprus.

Zatiaľ nič nerušime. Predpokladáme, že Emiráty si v oblasti urobia poriadok a Iráncov upracú.
Nejde o ľudí, ide o veľké peniaze. A SAE vie robiť biznis.

spageta85
9. mar 2026

My dnes chceme ísť práve Turecko objednať 😀

anonym_c0f296
9. mar 2026

Ja by som nerušila. Sestra išla v sobotu na dovolenku do Egypta za super cenu, nikde nikto, užívajú si to tam. Ja jej fandím, hneď by som išla tiež, keby zachvíľu nerodím

verapera
9. mar 2026

@anonym_autor my ideme koniec juna. A nejdem rusit. Este je daleko dovtedy

adonish
9. mar 2026

@anonym_autor mame kupene Turecko na august, rusit nic neplanujem. Dovtedy sa moze zmenit vela veci, uvidime, co bude.

katarinaba
9. mar 2026

Kupila som koncom februara Egypt. Komplet. Nerusim.

anonym_4a75d8
9. mar 2026

vidim ze dost vela ludi dovolenky rusi, tak snad pojdu ceny dole :D

wiwi28
9. mar 2026

Máme kúpenú dovolenku do Egypta-Hurghada od 2.7.-zatiaľ neruším a ani to nemám v pláne. Intenzívne sledujem situáciu. Ale sú to ešte 3 mesiace.

tiezjedna
9. mar 2026

@anonym_autor my sme prehodnotili cestu s kamoškami, mali sme letieť začiatkom apríla na babskú jazdu niekam v rámci Európy, ale nakoniec z toho bude wellness v CZ😉 Je nás dosť, tak sme si dali anketku a výsledok bol pomerne jasný 🙂

anonym_f9bd75
9. mar 2026

Máme kúpený Egypt na začiatok júna a nič nerušíme . Veríme,že to bude ok a ak sa nič nezhorší určite ideme 😉 Dokonca už pozeráme aj niečo na september.

anonym_d6dcbc
9. mar 2026

@anonym_autor v máji máme Egypt, v júli Turecko a v septembri zasa Egypt. Nič nerušime a ani neplánujeme.

krasneleto
9. mar 2026

mame jul cyprus.. a zvazujem...

anonym_919298
9. mar 2026
@anonym_4a75d8

vidim ze dost vela ludi dovolenky rusi, tak snad pojdu ceny dole :D

@anonym_4a75d8 práve naopak, aby vykryli stratu budú drahsie.Nesla by som nikam, kde sú USA základne neverím, že za pár týždňov bude po konflikte bude to na roky ako UA

dankabetka
9. mar 2026

ahoj, idem rusit prave dnes Turecko ( rezervovala som ho este v januari), rozhodnutie padlo uz v piatok.
malo nas ist 7. Nasa skupina sa rozhodla, ze dovolenka ma byt pohoda a nie neustale uvazovanie.... co ak, sledovanie sprav pred a pocas dovolenky... takze na dovolenku pojdeme tento rok len autom.

anonym_dd11b5
9. mar 2026
@anonym_919298

@anonym_4a75d8 práve naopak, aby vykryli stratu budú drahsie.Nesla by som nikam, kde sú USA základne neverím, že za pár týždňov bude po konflikte bude to na roky ako UA

@anonym_919298 v chaose Irán vypáli rakety kdekoľvek, nezameriava sa len na vojenské objekty USA, inak by neposlal dron na Dubajské letisko, nezničil v Bahrajne odsoľovaciu stanicu.
Panuje tam chaos, velitelia sa sami rozhodnú kam to vypália a hnev im zatemnil mozog.

madono
9. mar 2026

máme kúpený Egypt na Veľkú noc a vyzerá to, že rušíme

janinah
9. mar 2026
@madono

máme kúpený Egypt na Veľkú noc a vyzerá to, že rušíme

@madono egypt je ok a nie je v zaujme krajin co su vo vojne

pipa6
9. mar 2026

My máme v auguste Turecko zatiaľ nič nerusime

rayla
9. mar 2026
@anonym_58c10a

Nezrusila som turecko, inac aj Kreta je na dostrel a cele Grecko je v podstate rovnako ohrozene ako Turecko. Dokonca najviac Kreta, kedze je tam najvacsia letecka US zakladna a rodos je pod Tureckom. Takze najlepsie jje cakat na slovensku na rakety od Putina

@anonym_58c10a Vy už ste s tým Putinom úplne vymeteni😁. Dúfam, že už máš 4 roky bunker na zahrade✌️..

michaela131111
9. mar 2026
@anonym_1868a8

Do Turecka by som nesla. Celkovo by som momentalne nesla nikam, odkial sa neviem dostat relativne rychlo domov autom. Ale ja som predposrata.

@anonym_1868a8 presne, v súčasnej situácii do destinácie, kde sa viem okamžite vrátiť domov, čiže autom... Letecký momentálne by som neriešila nič, už vôbec nie spomínané lokality.
Načo riskovať a potom nariekať ba letisku ako sa dostať domov a zobronit pošlite pŕs bas lietadlo...

michaela131111
9. mar 2026
@anonym_455795

@anonym_autor
Pozeram Dubai funguje normalne
Flight Information | Dubai Airports https://share.google/pxOeIzyx64jyxhTkq

@anonym_455795 letisko môže fungovať momentálne normálne, ale neznamená ze za deň dva v súčasnej situácii bude fungovať.
Nesledujte len letisko ale aj vývoj situácie