icon

Ruší niekto letnú dovolenku kvôli konfliktom?

8. mar 2026

Rušil niekto už teraz letnú dovolenku skrz konflikty? Máme zakúpenú dovolenku v Turecku. Zatiaľ nič neruší, keďže do júla ďaleko. Ale zaujíma ma, či niekto rušil a kam ste mali cestovať. Resp. Je tu niekto kto ide do Turecka a váha?

Strana
z5
anonym_2b74ff
12. mar 2026
@anonym_dd11b5

@anonym_2b74ff
30.12.2025
Trump nevylučuje ďalšie údery na Irán, Teherán varuje pred tvrdou odpoveďou
Teherán označil Kanadské kráľovské námorníctvo za teroristickú organizáciu

07.01.2026
Irán hrozí preventívnymi údermi: Národná rada vyjadrila jasné varovanie nepriateľským mocnostiam

12.01.2026
Trump zvažuje úder proti Iránu. Režim v Teheráne hrozí totálnou vojnou a útokmi na americké aj izraelské lode
Donald Trump tvrdí, že Irán má záujem o rokovania, nevylúčil preventívny úder

13.01.2026
Donald Trump má od Pentagónu pripravené možnosti zásahu v Iráne, konečné rozhodnutie zatiaľ nepadlo

15.01.2026
Irán uzavrel vzdušný priestor pre takmer všetky lety, uvádza Flightradar

16.01. 2026
USA opäť varujú Irán pred vojenskou reakciou na násilie voči protestujúcim
Minister Blanár rozhodol o evakuácii a dočasnom uzatvorení veľvyslanectva SR v Iráne

26.01. 2026
Američania posilňujú prítomnosť na Blízkom východe. Dorazila tam ich lietadlová loď USS Abraham Lincoln
Hrozba vojny na Blízkom východe silnie. Vodca Hizballáhu pohrozil odvetou, ak USA zasiahnu proti Iránu
Jemenskí húsíovia pohrozili obnovou útokov na lode v Červenom mori

28.01.2026
Trump opäť hrozí Iránu vojenským útokom. Varuje pred oveľa rozsiahlejším zásahom než v minulosti

29.01.2026
Irán sa pripravuje na vojnu. Viceprezident varuje pred ozbrojeným konfliktom so Spojenými štátmi
EÚ varuje pred novou vojnou na Blízkom východe. Apeluje na Spojené štáty, aby nepodnikli vojenský úder

@anonym_dd11b5 dvojriadkove skopirovane vety neberiem ako argument..podobne clanky najdem celorocne hocikde v hociktorom obdobi. Aj aj ked mas pocit, ze su to uderne argumenty, nic z toho nehovori o tom, ze sa to aj stane a teda ze si o tom vedela a preto si si nekupila trebars dovolenku o ktorej je tu rec. Podobne proticlanky ti tu mozem skopirovat takisto, ale nechce sa mi. Tieto geopoliticke mocenske boje tu zial vzdy boli a aj budu.

ivanka1980
13. mar 2026
@matkahelka

@janinah chystate sa tou novou linkou Kosice-Malaga? za kolko sa ti podarilo kupit letenky? tiez to obkukujem a uvazujem o kupe.

@matkahelka my sme kúpili vcera letenky tam za 88, letenky naspat este cakame na lepsiu cenu, ideme v maji

ivanka1980
13. mar 2026

ideme v júni Rhodos, tak hádam bude všetko okej

anonym_676473
Autor odpoveď zmazal
verapera
13. mar 2026
@kikulienkadd

@anonym_dd11b5 mám to v kalendári, určite nezabudnem. Ide skôr o to, že dovtedy môžu byť ostatné destinácie vypredané,lebo sme 4, potrebujeme rodinnú izbu a pod. Pani z cestovky vravela,že ak by sa medzitým situácia zmenila natoľko,že MZV SR vydá stanovisko necestovať, cestovka nás skontaktuje a budeme hľadať spoločné riešenie. Máme ísť na Egejskú riviéru, no uvidíme...

@kikulienkadd aj my ideme na egejsku koniec juna.

eala
13. mar 2026
@kikulienkadd

@anonym_dd11b5 mám to v kalendári, určite nezabudnem. Ide skôr o to, že dovtedy môžu byť ostatné destinácie vypredané,lebo sme 4, potrebujeme rodinnú izbu a pod. Pani z cestovky vravela,že ak by sa medzitým situácia zmenila natoľko,že MZV SR vydá stanovisko necestovať, cestovka nás skontaktuje a budeme hľadať spoločné riešenie. Máme ísť na Egejskú riviéru, no uvidíme...

@kikulienkadd aj my máme ísť na Egejskú 9.júla. Nič sme zatiaľ nezrušili...čakáme a uvidíme. Do akého hotela idete?

ria_sprout
13. mar 2026

Ja najradšej dovolenkujem v Európe, tu sa cítim bezpečne a podľa mňa je najkrajšia.

matkahelka
14. mar 2026
@ivanka1980

@matkahelka my sme kúpili vcera letenky tam za 88, letenky naspat este cakame na lepsiu cenu, ideme v maji

@ivanka1980 to je vyborna cena, ale to mate mimo sezonu.nasi znami boli minuly tyzden a letenky mali za 40€. ja pozeram prelom jul-august a letenka stoji 170€, to uz mi pride dost. ale velmi ma to laka vyuzit, ze sa lieta z KE.

sivy
15. mar 2026
@anonym_autor

@matkahelka ved práve, že najradšej by som počula názor tých, ktorí dovolenku už kúpenú majú

@anonym_autor pozdravujem zatiaľ čakáme máme kúpené cez FM..takže pred odletom 30 až 45:dní máme možnosť storno zdarma...uvidíme ako sa to vyvinie....🇹🇷🌞🍀

kikulienkadd
16. mar 2026
@eala

@kikulienkadd aj my máme ísť na Egejskú 9.júla. Nič sme zatiaľ nezrušili...čakáme a uvidíme. Do akého hotela idete?

@eala Hotel tui blue tropical. Sama som zvedavá, čo bude. Aj vo mne sa to bije,ísť, neísť, ale muž povedal, že vyčkáme, nemeníme, ak sa zmení situácia, alebo zmení cestovka, budeme riešiť.

suzanah181
17. apr 2026
@vevapeto

@anonym_autor mali sme ísť, včera sme to zrušili a zajednali Zakynthos.

@vevapeto cez akú cestovku
? Mali ste tam storno podmienky?

anonym_3485c6
17. apr 2026

Je mozne,ze zvysia palivove doplatky.Ja som tiez zvedava,ci ich zvysia ale paliva je zatial dost pre cestovky.

leni1977
17. apr 2026
@anonym_3485c6

Je mozne,ze zvysia palivove doplatky.Ja som tiez zvedava,ci ich zvysia ale paliva je zatial dost pre cestovky.

@anonym_3485c6 ako vieš, že pre cestovky majú dosť paliva? Dnes som zachytila informáciu, že zásoby paliva majú letecké spoločnosti na 6 týždňov.

anonym_3485c6
17. apr 2026
@leni1977

@anonym_3485c6 ako vieš, že pre cestovky majú dosť paliva? Dnes som zachytila informáciu, že zásoby paliva majú letecké spoločnosti na 6 týždňov.

@leni1977 a zaroven bolo ma ta3 veta,ze cestovky ubezpecuju,ze sa nic nedeje.A vsetkeho maju dost.Ale tie palivove doplatky mozu chciet doplatit,to mame aj na zmluve,do 8percent.Nad by uz clovek mohol stornovat bez poplatku,alebo daju nizsiu sumu zajazdu.

leni1977
17. apr 2026
@anonym_3485c6

@leni1977 a zaroven bolo ma ta3 veta,ze cestovky ubezpecuju,ze sa nic nedeje.A vsetkeho maju dost.Ale tie palivove doplatky mozu chciet doplatit,to mame aj na zmluve,do 8percent.Nad by uz clovek mohol stornovat bez poplatku,alebo daju nizsiu sumu zajazdu.

@anonym_3485c6 to som nepočula, veď ja dúfam, že to tak bude lebo mám zaplatené na leto dve dovolenky, doplácať by som nemala, na to som sa už v oboch cestovkách pýtala.

vevapeto
20. apr 2026
@suzanah181

@vevapeto cez akú cestovku
? Mali ste tam storno podmienky?

@suzanah181 cez Koalu, 70€ storno.

Strana
z5