S ktorou cestovnou kanceláriou ste spokojní a s ktorou nie?
@anonym_autor som spokojna so Saturom
väčšinou cestujem na vlastnú päsť, ale bola som cez Pelikán s Der Touristik - najlepšia skúsenosť, 2x cez Inviu - žiaden problém, Fischer - čistý horor, nikdy viac
väčšinou cestujem na vlastnú päsť, ale bola som cez Pelikán s Der Touristik - najlepšia skúsenosť, 2x cez Inviu - žiaden problém, Fischer - čistý horor, nikdy viac
@zuzanaam Kartágo a Fisher sú sesterské spoločnosti a patria pod Der Touristik SK. Invia je iba agentúra a predáva zájazdy cest.kanceláriam vrátane Fisheru.
Mame v meste len predajcov pre tieto cestovne agenturi,no celkom by ma zaujimalo ako su plateni.Ci si svoju proviziu daju do celkoveho predaja za zajazd alebo ceny su rovnake a agenturi ich platia ako svojich,,,zamestnancov,,,
@anonym_autor NEODPORÚČAM je čas na dovolenku po starom Happy Travel - podvodník
@zuzanaam Kartágo a Fisher sú sesterské spoločnosti a patria pod Der Touristik SK. Invia je iba agentúra a predáva zájazdy cest.kanceláriam vrátane Fisheru.
@anonym_7fb31c ďakujem za komentár a máš pravdu, poplietla som to. Pozrela som tú zmluvu a Pelikán nám predal zájazd od TUI Reisen, nie Der Touristik. Ten názov mám asi v hlave kvôli opletačkám s tým Fischerom, kde nás vedome klamali a zavádzali a neskutočne chrapúnsky prístup majú. Takže oprava, najlepšia skúsenosť s TUI Reisen cez Pelikán. Na tej dovolenke nám nastali problémy s návratom domov a to už s nami riešil Pelikán a musím povedať, že boli maximálne nápomocní. Odo mňa majú 100 bodov zo 100.

Vyberám si tie rokmi overené a známe, čo majú aj kamenné pobočky . Čedok, Hydrotour, Tip travel . Nebála by som sa ani Kartágo / Fisher .Hlavne si pozri recenzie na hotel, ktorý ste si vybrali - na Google maps a Tripadvisor a pozri si tiež , kde sa nachádza a čo je v okolí , aby ste neboli sklamaní. Každá cestovka má aj cenovo lákavé- tie majú často slabé recenzie a čím si vyberieš drahší, tým väčšinou stúpa počet spokojných turistov. Takže je to aj na vás , koľko chcete investovať . Ak nie ste nároční, budú vám vyhovovať aj tie lacnejšie , ak nie, tak si treba priplatiť za kvalitu.