icon

Situácia vo Valčianskej doline

michaela.g
13. jan 2017

Ahojte, prosim o info ak ste z okolia Martina - Valčianska dolina.

Chceme tam k vam dnes po praci vyrazit, aka je u vas situacia, cesty v pohode? Alebo bude treba retaze? 😉

Dakujem

marosinecko
•
13. jan 2017

Ahoj,tam sa nejde do kopca takže by reťaze nemali byť potrebné.A cesty sú odrhnuté a posypané. Ale človek nikdy nevie,pre istotu by som ich v kufri v takomto počasí mala. 😉

esther03
•
13. jan 2017

Do Valcianskej urcite nebudes potrebovat retaze, to by musela byt inak kalamitna situacia 🙂

wikisara
•
13. jan 2017

@michaela.g my tam zase plánujeme ísť zajtra na celý deň sa lyžovať, len uvidíme ešte podľa počasie že aké bude. Včera som ale niečo v rádiu počula že tam je vyhlásený nejaký pôvodňový stupeň, o tom by ste mi baby čo povedali? Rozpúšťa sa tam sneh? Lebo mi to nejako logiku moc nedávalo

gabona1
•
13. jan 2017

Reťaze nepotrebuješ, prístup do Valčianskej doliny je super, nie je to do kopca, takže v pohode. Cez víkend tam býva poriadne plno, ale je tam veľmi pekne. Povodne sú celkovo v okolitých dedinách, ale nie preto, že sa topí sneh, ale preto, že zamŕzajú potoky, tvoria sa ľadové kryhy, ktoré upchávajú potoky a voda nemá kadiaľ tiecť, tak sa vylieva z koryta. Valčianska by mala byť v pohode. Príjemnú lyžovačku.

michaela.g
autor
•
15. jan 2017

Ahojte,

dakujem velmi pekne, vikend bol fakt uzasny 🙂, moc sme si to uzili...

Retaze sa veru zisli, chata bola este dalej do kopca ale po stredisko fakt v pohode...